11. Fejezet

142 3 0
                                    

09.12. Péntek

Reggel a telefonom csörgésére keltem fel. Félkomásan kimasztam az ágyból és elindultam a fürdőbe. Arcot és fogat mostam, a hajamat kifésültem befontam. Tettem fel egy kevés sminket majd a szekrények elé állva gondolkodtam, hogy mit vegyek fel ma és végül erre a szettre esett a választásom:

 Tettem fel egy kevés sminket majd a szekrények elé állva gondolkodtam, hogy mit vegyek fel ma és végül erre a szettre esett a választásom:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor felöltöztem, magamhoz vettem a táskám és elindultam le a konyhába. David már nem volt otthon, de láttam hogy főzött le kávét, így én csak még elégítettem és bele öntöttem egy pohártermoszba, megcsináltam a reggelimet. A szendvicset elcsomagoltam és betettem a táskámban, a termosszal a kezemben elindultam a kocsihoz. Ki álltam a kocsival és elindultam a csajokért. 5 perc után megérkeztem Sarahék elé. Dudáltam kettőt és vártam hogy Sarah kijöjjön. 3 perc után kijött és mögötte jött Kevin is. Beszálltak a kocsiba és elindultunk Heatherért. Heather előtt is dudaltam, és miután ő is kijött és be szállt a kocsiba elindulhattunk a suliba. 10 perc után oda is értünk, mindannyian kiszálltunk a kocsiból és elindultunk be a suliba. Ahogy elhaladtunk Jace és a haverjai előtt, Jace utánam kiabált.

- Cica, várj meg! - kiabált utánam.

Megfordultam és mint általában ma is dögösen nézett ki. Dühösen és kicsit kíváncsian néztem Jacere, hogy vajon mit akarhat. De mielőtt megszólalhatott volna, én szóltam elsőnek.

- Na ide figyelj, 1 nem vagyok cica, 2 van nevem is és ha lehet azon hívj. - mondom neki mérgesen.

- Na milyen vad vagy már, ezt szeretem. Amúgy meg a nevedet se tudom cica, szóval úgy hívlak ahogy akarom. - mondja nekem flegmán és közben jól végig mér, megnyalja a száját és utána egyből nekem szenteli figyelmét.

- Ha lenne benned annyi ész, hogy megkérdezd a nevem akkor tudnád hogy hívnak seggfej uraság. - mondom neki egyre dühösebben. - Mit akarsz valójában Jace? Miért állítottál meg?

- Nyugi cicám! Csak annyit akartam kérdezni, hogy jöttök e a buliba? - kérdezi meg. - És ha már itt vagyunk megkérdezhetem a neved?

- Még mindig nem vagyok cica, se a cicád seggfej. Ha ennyire tudni akarod a nevem találd ki! És igen megyünk a buliba. - mondom neki és hátat fordítva elsétálok.

Amikor a srácokhoz érek, elég kíváncsi tekintetekkel vizslatnak. Semelyikőjük sem meri feltenni a kérdést, így én magam válaszolom meg.

- Megállított az seggfej és konkrétan lecicázott, még a nevemet se tudta, pedig elmondtam az első órán. Ja és afelől érdeklődött, hogy elmegyünk e a bulijára. - mondom nekik egy kicsit erő teljesebb hangon.

- Nyugi, csajszi. Ne foglalkozz vele. - mondja Nicholas.

- Szerintem hagyd rá, ha nagyon akarja majd tudni a neved akkor utána érdeklődik, hidd el hamar megfogja tudni a neved. De nem hiszem hogy azon fog hívni. - mondja Taylor.

Egy új élet...Where stories live. Discover now