40. Fejezet

73 3 0
                                    

10.09. Csütörtök

Jace szemszöge:

Reggel a telefonom előtt keltem fel, kikászálódtam az ágyból és a fürdő felé indultam, hogy rendbe szedjem magam. Arcot és fogat mostam, majd vissza baktattam a szobámba és kivettem a szekrényemből egy fekete szaggatott farmert, egy szürke atlétát és rá egy kockás inget, amit feltűrtem a könyökömig. Magamhoz vettem a táskámat, majd kiléptem a szobámból és elindultam le a konyhába, hogy készítsek valami reggelit magamnak. Amikor leértem a konyhába döbbenten láttam, hogy a pulton egy tányéron két szendvics vár és egy cetli. Odaléptem a pulthoz és elolvastam a cetlit, amin ez állt:

"Reggelt fiam, korán bekellet mennünk a munkahelyre. Készítettem neked reggelit és a hűtőben találsz narancslevet is. Puszi, anya."

Ledobtam a táskát az egyik székre, majd a hűtőhöz léptem és kivettem belőle a narancslevet. Töltöttem egy pohárba, majd a maradékot visszatettem a hűtőbe. Leültem megreggelizni és miközben ettem a szendvicset, eltöprengtem, hogy mivel bizonyíthatnám be Sky-nak, hogy bízhat bennem. Rágás közben egy jó ötletem született, már csak meg kell valamelyik lányt győznöm, hogy árulja el Sky kedvenc virágát. Rá is írtam Sarah-ra és Heather-re, hátha segítenek.

J=Jace, S=Sarah, H=Heather

J: Sziasztok lányok. Elsősorban szeretnék tőletek bocsánatot kérni, hogy nektek és Sky-nak fájdalmat okoztam. Tudom, hogy én és Chris egy barmok voltunk, de ígérem már semmis a fogadás. Már nem is létezik. Én csak....csak szeretném jóvátenni a hibáimat. Tudom, hogy ezt nehéz lesz, de kérlek bocsássatok meg. Itt és most megígérhetem, hogy azon leszek hogy Sky is megbocsásson. Én...én nem akarok mást csak....csak boldognak látni őt....szeretem őt tiszta szívemből és nem akarom elveszíteni. Már van egy tervem, hogy hogyan bizonyíthatnék neki, de ehhez szükségem lesz rátok is....Remélem megbocsátotok.

Ahogy leírtam az egészet már el is küldtem és vártam a választ. Jó pár perc eltelt és azt hittem, hogy már nem is válaszolnak, de egyszer csak jelzett a telefonom.

S+H: Ezek a szavak után lehetetlen, hogy ne bocsássunk meg. Vedd úgy hogy tőlünk kaptál egy második esélyt, hogy bizonyíts. DE ha még jobban megbántod Sky-t, kicsinálunk.

J: Köszönöm szépen lányok. Öhm...tudjátok, hogy mi Sky kedvenc virága?

S+H: A fehér rózsa.

J: Köszönöm szépen. A suliban találkozunk. Sziasztok.

S+H: Szia.

Miután elköszöntem a lányoktól, gyors kiszaladtam az előtérbe, hogy felkapjam a cipőmet és a dzsekimet, majd magamhoz vettem a táskámat és kiszaladtam a kocsimhoz. Bepattantam a kocsiba és elindultam a legközelebbi virágos bolthoz. Amikoroda értem, kiugrottam a kocsiból és gyors besiettem a boltba, amint beléptemegy kis csengő jelezte, hogy vendég érkezett. A bolt hátsó részéből egy idősasszony lépet ki és kedves mosollyal fogadott.

- Jó napot! Miben segíthetek? - érdeklődik kedvesen.

- Jó napot! Van esetleg fehér rózsája? - kérdezek rá.

- Igen, most jött éppen. - feleli az asszony. - Igazán szépek és nagyok. Mindjárt előre hozom.

- Rendben, köszönöm. - válaszolok.

- Itt is vannak. - jön vissza nemsoká. - Kinek lesz?

- Egy lánynak. - felelem.

- Rendben, kedvesem mennyit szeretne? - érdeklődik.

Egy új élet...Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon