21. Fejezet

131 3 0
                                    

09.22. Hétfő

Reggel a telefonom ébresztőjére keltem fel. Még félig álmosan kimásztam az ágyból és elindultam a fürdőbe rendbe hozni magam. Mikor ezzel végeztem vissza mentem a szobámba ruhát keresni. Egy 10 perces keresgélés után emellett a szett mellett döntöttem:

 Egy 10 perces keresgélés után emellett a szett mellett döntöttem:

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Miután sikeresen felöltöztem, Bestiával elindultam el a konyhába. Mikor leértem a táskámat le tettem a pultra és neki álltam reggelit készíteni. Tettem fel kávénak valót és a hűtőből vettem elő narancslét. Elkezdtem a reggelit készíteni, magamnak csináltam két adag salátát avokádóval, málnával és kecskesajttal. Az egyik adagot eltettem ételhordóba, a másikat pedig átszedtem egy kisebb tálba. Davideknek pedig csináltam gofrit, vettem ki a hűtőből Nutella-t és kerestem juharszirupot. Ezeket az asztalra tettem és már csak a kávé volt hátra. Amikor azokat kezdtem el csinálni éppen akkor jöttek le mindketten öltönyben. Leültek az asztalhoz és eléjük tettem a kávéjukat. Én is leültem a salátámmal és a narancs levemmel együtt az asztalhoz és megreggeliztünk. Mikor végeztünk betettem a mosogatógépbe a tányérokat, majd egyszerre indultunk meg a garázs felé. Levettük a kocsi kulcsokat és mindannyian elindultunk, én a csajokért Davidék pedig a munkába. Olyan 10 perc után oda is értem Sarahhoz, dudáltam kettőt és vártam hogy a csajszi kitolja a seggét a házból. KB 5 perc után szaldva jött ki az ajtón és vágódott be a kocsiba.

- Uhh bocsika kicsit sokáig reggeliztem. - magyarázza miközben köti be magát.

- Semmi baj, velem is megesik. - adok gázt a kocsira.

Elindulok Sarahval Heatherhöz és kb 5 percig tartott mire életem hozzájuk, mert nyomtam a gázt, hogy ne kessünk el. Heather előtt is dudáltam kettőt és hál istennek rá nem kellett sokat várni.

- Reggelt csajok. - köszön.

- Reggelt. - hangzik kettőnktől egyszerre a válasz.

- Amúgy Sarah Kevint merre hagytad?- kérdezek rá.

- A srácokat hozza be a suliba. - feleli Sarah.

Nemsoká oda értünk a sulihoz, de gyors lenyomtam a záró gombot.

- Ööö...csajok, va-valamit elkell mondanom, de re-remélem nem haragszotok meg és nem f-fogtok utálni. - dadogok félénken.

- A barátnőid vagyunk, nem fogunk haragudni és utálni se. Lehet hogy nem fogjuk érteni, de bízz bennünk. - fogja meg a kezem Sarah.

- Így van, bízz bennünk. - bólogat hevesen Heather.

- O-oké...szóval suli után Jacel ta-találkozok. Már hé-hétvégén is beszélgettünk és tu-tudom hogy nem jó dolog vele leállni beszélgetni, de a suli kívül ő nem rossz fiú. És tudom hogy nem kéne bízni benne, de nem úgy van hogy mindenkinek jár egy második esély. - mondom nekik félénken.

- Így van mindenkinek jár egy esély. Én csak annyit kérek ha valami olyan történik amit megakarsz osztani velünk, legyen nappal vagy éjjel hívj minket. - fogja meg Heather is a kezünket.

Egy új élet...Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon