29. Fejezet

88 3 0
                                    

09.30. Kedd

Stef szemszögéből:

Estére vendégeket vártunk. Amikor megérkeztek mindannyian leültünk az asztalhoz, Daviddel és Williamékkel beszélgettünk üzleti dolgokról. Néha rápillantottam Skyra és Liamre. Furcsa volt nekem az a gyerek már első ránézésre. Amikor végeztünk a vacsorával Sky kivitte az edényeket elmosogattam, addig mi felnőttek át ültünk a nappaliba. A Liam gyereket nem lattam, de gondoltam ő is a konyhában van és Sky-val beszlget, de közben rossz előérzetem volt. A konyhából nem hallottam semmit, de amikor kiürültek a poharak, össze szedtem őket és elindultam kivinni a konyhába. Amikor már fél úton voltam a konyha felé, hangot hallottam a lépcső felől és elindultam arra. Ami a lépcsőn fogadott eléggé megdöbbentette és dühös is lettem, ahogy megláttam Skyt könnyes szemmel és befogott szájjal.

- Na most haltál meg fiam! -kiabálok és felszaladtam a lépcsőn.

Skyt kiszabadítottam Liam kezei közül és a szemem sarkából észleltem ,hogy levegő után kapkodva csúszik le a fal mentén. Mikor elindultam volna Skyhoz, Liam elindult felém gondolom hogy behúzzon,de helyette én húztam be neki. Mikor liamet megütöttem, megtántorodott és lecsúszott a fal mentén. Megfordultam hogy Skyhoz induljak, de David már ott volt. Sajnos hiába nyugtatta nem sikerült neki, már csak annyit láttam, hogy David ordít hogy hívjunk mentőt. Nem tudom hogy ki hívta a mentőket, de amikor David felemelte Skyt, hogy a kanapéra tegye Sky elájult. A hivas után 10 perccel meg is érkeztek a mentősök, David vele ment én pedig itt maradtam Liam szüleivel és magával a sráccal.

- Stef, Nem tudom, hogy kérhetnek bocsánatot a fiam tette miatt. Még sose csinált ilyet vagyis nem tudok róla. - szólal meg Emma. - Elfogadjuk azt is ha feljelentitek, soha nem tudom megbocsátani magamnak, hogy ez történt a lányotokkal. Össze szedjük Liamet és holnap találkozunk. Jobbulást Skynak.

- Ami itt történt az nem a ti hibátok, hanem Liamé. Neki kell felelnie a tetteiért. - válaszolok.

William összeszedte a fiát, és mindkét szülő bocsánat kérés közepette hagyta el a házat. Amikor elmentek felkaptam magamra acipom és kabátom majd kiálltam a garázsból a kocsival. Éppen fordultam volna, mikor megláttam a két lányt felénk rohanni. Megálltam a lányok mellett és megvártam amíg beszálltak.

- É-éppen a sa-sarkon fo-fordultunk be, mi-mikor láttuk a há-ház elől elmenni a me-mentőt. - lihegi Sarah. - Mi-mikor történt?

-Majd út közben, most induljunk. - gázt adtam majd elindultunk a kórház felé.

Miközben úton voltunk a kórházhoz, addig a lányokat beavattam a történtekbe. Ahogy elnéztem őket, tudtam, hogyha a lányok találkoznak Liammel akkor azt a srác nem éli túl. Nemsokára megérkeztünk a kórházhoz, beszaladtunk és a recepción megmondtam Sky nevét, majd tovább szaladtunk a kórteremig. Beléptünk a kórteremben mire David felkapta a fejét. Könnyes szemmel nézett minket, majd oda mentem hozzá és átöleltem a vállát.

- Mit mondott az orvos? - a lányok is oda álltak az ágy másik oldalára.

- Nyugtatót kapott, és amikor felébred haza mehet. De számítanunk kell rá, hogy más lesz az állapota. - feleli rekedt hangon David.

- Mennyire rossz az állapota? - kérdi Heather.

- Egy tízes skálán úgy tizenegyes. - válaszol David.

- Mi is oda fogunk rá figyelni. - mondja erélyesen Sarah.  - De nekünk mennünk kell, holnap jövünk.

- Sziasztok lányok. Ha nem gond szólnátok az ofőtöknek. - néz rájuk David.

Egy új élet...Where stories live. Discover now