39. Fejezet

83 3 0
                                    

10.08. Szerda

Sky szemszöge:

Reggel a telefonomra keltem fel, gyors kinyomtam az ébresztőt, majd komótosan kiszálltam az ágyból és elindultam a fürdőbe. Rendbe szedtem magam majd visszamentem a szobába és beálltam a szekrény elé és azon tanakodtam hogy mit vegyek fel. mivel az  idő már kezd lehűlni ezért valami meleget, de valami csinosat kerestem:

 mivel az  idő már kezd lehűlni ezért valami meleget, de valami csinosat kerestem:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután elkészültem lementem a konyhába, hogy reggelit csináljak. Mikor leértem döbbenten láttam, hogy David-ék már fent vannak.

- Reggelt. - köszönök nekik.

- Reggelt kicsim. - puszil homlokon David.

- Reggelt kicsi. - ölel meg Stef. - Mindjárt kész a reggeli.

- Hogyhogy ilyen korán fent vagytok? - ülök le a bárszékre.

- Korán kezdődik egy konferenciánk. - feleli David.

- Ne is mond. De amúgy már kész is van a rántotta. - mondja Stef.

Mindenki szedett magának a rántottából majd neki láttunk reggelizni. Mikor kész voltam a tányért betettem a mosogatóba, majd elköszöntem David-éktől. Kimentem a garázsba és beszálltam a kocsiba majd kiálltam a garázsból és elindultam a lányokért. Pár perc után oda értem Sarah-hoz, dudáltam egy majd vártam, hogy kitolja a seggét a házból. Mikor ez megtörtént, gyors bepattant a kocsiba és már mehettünk is Heather-ért. Hozzá is gyors eljutottunk majd mikor már ő is a kocsiban volt, gázt adtam és már mentünk is a sulihoz. Mikor oda értünk kerestem egy parkoló helyet, majd a lányokkal kiszálltunk és elindultunk a srácok felé. A szemem sarkából észre vettem Liam-et és a csapatát, és szerintem a lányok is mert azonnal körül álltak. Mikor oda értünk a srácokhoz, akkor érkezett meg Jace kocsija is a sulihoz.

- Sarah menjünk be, kérlek. - nézek rá könyörögve.

- Rendben. Skacok bent leszünk a terembe. - indulna meg velem Sarah.

- Várjatok! Mi is megyünk. - szólal meg Szöszke.

Ezek szerint mindannyian bemegyünk a terembe. A srácok valamiért úgy álltak, hogy én voltam középen ők pedig körülöttem. Amikor oda értünk a teremhez akkor realizáltam, hogy matekkal kezdünk, így kénytelen vagyok Jace mellett ülni. Amikor beléptünk a terembe mindenki elfoglalta a helyet, ahogy én is leültem a padba, egyszer csak Jace és Chris jött be utánuk pedig jöttek Liamék. Mikor megláttam őket és a többiek is valami történhetett, mert Jace gyors levágódott mellém. Chris és Heather mögöttem foglaltak helyet, Taylor és Amy a baloldalamon, Kevin és Sarah a jobboldalamon, Szöszke és Carol előttem, Eric és Nicholas pedig a két átlósan maradt üres helyre ültek le. Egyikükről a másikukra kapkodtam a fejem, ahogy a többiek is akik még nem ültek le. A srácokat figyeltem, de ők csak egy pontot néztek, mire én is arra néztem. Döbbenten láttam, hogy Liam-et nézik és várják hogy mit lép. Egyszer csak egy halk roppanást hallok mellőlem és Jace-re kapom a fejem. Döbbenten nézem, ahogy a kezével szorítja a székét, szinte már fehér a keze és ha jól látom meg is roppantotta a széket mert vérzik a keze.

Egy új élet...Where stories live. Discover now