43. Fejezet

87 3 0
                                    

10.12. Vasárnap

Sky szemszöge:

Madárcsicsergős szép reggelre ébredtem volna ha mesében lennénk, de mivel ez a valóság arra ébredtem fel, hogy valami nyomja a hasamat. Kinyitottam a szemem és lenéztem a hasamra és jól gondoltam ugyanis Jace feje a hasamon volt. Fogalmam sincs, hogy hogyan tudott így elfeküdni de meg sem lepődök, hiszen köztudott, hogy a pasik többet helyezkednek az ágyban mint a nők. Visszatérve mivel Jace feje a hasamon volt, viszont nekem meg pisilnem is kellett így tehát óvatosan felemeltem a fejét és amikor kimásztam alóla a párnámat tettem a feje alá, amit azonnal át is ölelt. Miközben Jace-t néztem előtört belőlem egy halk kuncogás, majd elvonultam a fürdőbe elvégezni a reggeli dolgaimat. Miután elkészültem halk léptekkel közelítettem meg az ajtót, majd lassan kinyitva kiléptem rajta és utána vissza is csuktam. Lementem a konyhába és amikor leértem még nem volt lent senki, gondoltam csinálok reggelit ha már a szülők megengedték, hogy itt aludhassak. Egy rövid gondolkozás után a palacsinta mellett döntöttem, halk szekrény nyitogatás mellett kerestem meg a hozzávalókat és miután minden ott volt a pulton neki láttam elkészíteni. Amikor kész voltam a tésztával gyors elindítottam a kávé főzőt is, hogy mire mindenki felkel legyen kávé. Amint elindult a kávéfőző neki láttam a palacsinta sütésének is. Már a fele tésztát kisütöttem mikor lépéseket hallottam meg a hátam mögül. Elsőnek azt hittem a szülők közül ébred fel valaki, de miután a személy átfogta a derekam és a nyakamba szuszog rájöttem, hogy Jace lesz az aki felkelt.

- Jó reggelt! - köszönök neki mosolyogva.

- Hmmmm....neked is. - válaszol rekedt hangon.

- Hogy hogy nem alszol? - kérdezek rá.

- Mert arra ébredtem, hogy eltűnt a párnám. - mormolja a nyakamba.

- Ott volt a fejed alatt a párnám. - értetlenkedem sütés közben.

- Az lehet hogy ott volt, de te nem. - mormogja még mindig a nyakamhoz hajolva.

- Szerintem nem is baj, mert a hasamon feküdtél és már nagyon nyomtad. - felelem neki.

- Ohh, akkor bocsi. - ad egy puszit a nyakamra.

- Kérlek megterítenél? - nézek rá a vállam felett.

- Igen, csak rakok fel kávét. - feleli.

- Már raktam fel. - intek a kávéfőző felé.

- Micsoda kis konyhatündér vagy! - jelenti ki nevetve. - Hogy iszod a kávét?

- Két cukor és tej. - válaszolom.

Jace megcsinálja a kávéinkat, majd neki lát megteríteni az asztalt. Kivesz minden fontos dolgot a hűtőből, ami kelhet a palacsintához és azokat is az asztalra rakja. Mire ő befejezi a terítést addigra én is kész vagyok a palacsintákkal és végszóra megjelenik Kate és Joe is.

- Jó reggelt!- köszönünk Jace-szel.

- Reggelt gyerekek!- köszön Kate.

- Reggelt! Ó, van már kávé! - csodálkozik Joe.

- Öhm...igen, feltettem főni még a palacsinták előtt. - válaszolom.

- Van kávé és palacsinta. - döbben le jobban Joe. - Sky ezt nevezem, fiam el ne engedd.

Összenézünk Kate-tel és elnevetjük magunkat, majd mi is helyet foglalunk a fiúk mellett. Mindenki szed a palacsintából magának, majd neki is látunk a reggelinek. Miután mindenki végzett a reggelivel felálltam, hogy összeszedjem a tányérokat Kate leintett azzal a címszóval, hogy: "Te készítetted, mi mosogatunk!", ránéztem Jace-re mire megfogta a kezem és egyenesen felhúzott a szobájába. Mindketten felöltöztünk csak amíg Jace a szobájában, addig én a fürdőben. A mai szettem ez lett:

Egy új élet...Where stories live. Discover now