10. Fejezet

143 4 0
                                    

09.11. Csütörtök

Reggel a telefonom csörgésére keltem, de 2 perc után kapcsoltam, hogy ez nem az ébresztőm hangja. Kis is ugrottam az ágyból és gyors fel vettem, még azt se néztem meg, hogy ki hívott.

- Igen, tessék. - mondom a telefonba.

- Reggelt csajszi, én vagyok az Sarah. Csak szólni akartam, hogy ma Kevin visz suliba, így csak Heatherért kell elmenned. - válaszol Sarah.

- Rendben, köszi, hogy szóltál. - felelem neki, majd elköszönünk és lerakom.

Felkelek az ágyból és mivel van elég időm, így komótosan megyek a fürdőbe. Arcot, fogat mosok és kifésülöm a hajam majd befonom. Felteszek egy kicsi sminket, kimegyek a fürdőből és azon gondolkodom, hogy mit vegyek fel, de hosszú gondolkodás után erre esett a választásom:

 Felteszek egy kicsi sminket, kimegyek a fürdőből és azon gondolkodom, hogy mit vegyek fel, de hosszú gondolkodás után erre esett a választásom:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor kész voltam az öltözködéssel, felkaptam a sulis táskám és lementem reggelizni. Reggelire csináltam palacsintát és gyümölcssalátát, mikor kész lettem velük, akkor sétált le David kezében az öltönyével.

- Jó reggelt. Kávét?- köszönök és kérdem tőle.

-Jó reggelt prücsök, igen kérek kávét. - válaszol vissza. - Mit készítettél?

- Palacsintát és gyümi salátát. - felelem. - De nekem most sietnem kell, még el kell mennem Heatherért. Puszi, délután tali. - adtam neki puszit.

- Szia kicsim, jó sulit. - kiabál utánam David.

- Neked meg jó munkát. - kiálltok neki.

Kiálltam a kocsival a garázsból, majd elindultam Heatherért. 15 perc után ott is voltam előttük és dudáltam, hogy jöjjön. Kiszaladt az ajtón a szájában egy pirítóssal.

- Reggelt csajszi. Tán elaludtál?- kérdem tőle mosolyogva és érdeklődve.

- Reggelt, és igen sikeresen el. - feleli Heather miután lenyelte a falatot.

- Akkor irány a suli. Ott tali a többiekkel. - mondom neki.

Elindultunk a sulihoz, miután leparkoltam kiszálltunk és elindultunk a többiekhez. Nemsoká láttuk a srácokat, ahogy a lépcsőnél állnak. Heatherrel mi is oda tartottunk, mikor utánunk kiabált valaki.

- Hé, ti! Várjatok! - kiabál utánunk egy srác.

Heatherrel megtorpantunk, összenéztünk majd megfordultunk kíváncsi tekintettel, hogy mégis ki kiabált utánunk. Nem is tudtunk volna jobban megdöbbenni az előttünk lévő sráctól, aki nem más volt mint Jace. Jace mögött loholt Chris is. Mindketten megálltak előttünk és végig néztek rajtunk.

- Hali csajok. Lesz nálam egy buli hétvégén, gyertek el. - mondja Jace pimasz hangon és közben végig mér.

- És mi van ha nem megyünk el? - kérdem tőle. 

- Nem tudjátok, hogy mit hagytok ki.  - feleli Chris.

- Még átgondoljuk és majd szólunk. - mondja Heather.

Ez a kijelentés után megfordultuk és folytattuk utunkat a srácokhoz. Mikor oda értünk hozzájuk kíváncsi szemekbe botlottunk.

- Miért állítottak meg titeket? - kérdi Nicholas.

- Valami buliról beszélt hétvégén és meghívott rá minket. De mondtuk neki, hogy átgondoljuk. - mondja Heather.

- Láttam, hogy Jace végig nézet rajtad. Tuti, hogy megjegyzett magának.  - mondja Sarah.  - De mi lenne, ha megfontolnánk és elnéznénk arra a bulira.

- Nem tudom, szerintem nem lenne jó ötlet. - feleli Kevin.

- Én se tartom annak, de azért egy órát kibírunk a buliban. -felelem. - Szólok akkor majd Jacenek, hogy elmegyünk. De most már ideje bemenni a suliba, már becsengettek.

A srácokkal elindultunk be a terembe, az első óránk magyar volt. Elindultunk a terembe, közben össze futottunk Jacel és a haverjaival. Lemaradtam egy kicsit és oda szóltam Jacenek.

- Öömm...szia! Át gondoltuk és elmegyünk a bulidra. - mondom neki félénken.

- Oké, akkor ott várlak szépségem. - feleli pimasz mosollyal.

Elindultam a srácok után, és gyors beléptem a terembe. Leültem a helyemre és úgy vártam a tanárt. Gyorsan eltelt az óra és a következő három óra is. Heatherrel és Sarah-val az ebédlő felé indultunk. Beálltunk a sorba és elvettük az ebédet, a tekintettemmel a srácokat kerestük. Taylor kalimpálva jelezte, hogy hol vannak. a lányokkal elindultunk az asztal felé és közben jót mosolyogtam Taylor szerencsétlenségén.

- Hali skacok. Utálom a spanyol tanárt, megint íratott. - kérdem tőlük.

- Ne is mond Sky. Emlékszel hogy egy héttel ezelőtt, már irtunk egyet? - kérdi Kevin.

- Igen emlékszem, a mostani dolgozatból voltak ismerős feladatok, csak nem tudtam, hogy honnan.  - felelek neki.

- Hát, elsőnek én se tudtam, de aztán rájöttem, hogy 3 feladat is volt a múltkori dolgozatban. - mondja Kevin.

- Na tik a spanyollal szívtok, mi meg az angollal és a franciával. - feleli Nicholas.

Mikor végeztünk a kajálással, elindultunk az órára, ami most matek volt. Matek után volt még nekem egy rajz órám, a többieknek más és más. Az utolsó óránk tesi volt. A lányokkal az öltözőbe sietünk és gyors átöltöztünk. Bementünk a terembe és beálltunk a sorba. A tanár 5 perc után megérkezett, 10 kört futtatott velünk, majd kidoboztunk. Az óra után a csajokkal kifelé tartottunk a kocsihoz.

- Csajok, el kéne menni vásárolni a hétvégére. Venni kéne valami dögös ruhát. - mondja Sarah.

- Oké, de mi lenne, ha holnap suli után mennénk, mert akkor hamarabb végzünk és lesz elég időnk. - feleli Heather.

- Rendben, akkor holnap suli után. - mondom.

Beültünk a kocsiba, és haza dobtam a csajokat. Haza felé menet megálltam bevásárolni valamit vacsorára. Vásárlás után haza mentem és becipeltem a cuccokat a konyhába.   Gyorsan össze dobtam egy egyszerű vacsorát, mikor kész lettem vele betettem a ételmelegítőbe, de előtte kiszedtem egy adagot magamnak. Felmentem a vacsival a szobámba, kajálás előtt gyors megcsináltam a házit. Mikor kész lettem vele, akkor a TV-n kerestem valami jó filmet végül a Vámpírnaplók sorozat mellett döntöttem. Két részt végig néztem és közben a vacsorám is elfogyott. Levittem a tányért és a konyhában összefutottam Daviddel, aki éppen vacsorát szedett magának.

- Szia, jó étvágyat. - mondom neki mosolyogva.

- Szia kicsim, finom lett  a kaja. - válaszol David.

- Örülök neki, hogy ízlik. - mondom.  - De ha nem baj elköszönök, mert még le kell fürdenem és fáradt is vagyok. Jó éjt David.

- Megeszem a vacsit és én is elteszem magam holnapra. -felel David. - Jó éjt kicsim.

Felmentem a szobámba lévő fürdőbe és gyors letusoltam, felvettem a pizsit és mér bújtam is be az ágyba. Nem kellett sokat várnom, mert ahogy leért a fejem a párnára már el is aludtam.

Egy új élet...Where stories live. Discover now