13. Fejezet

114 3 0
                                    

09.14. Vasárnap

Másnap olyan 12 körül ébredtem fel, a csajok itt aludtak velem egy szobában, a fiúk pedig a vendég szobát kapták meg. Lassan és csendben keltem ki az ágyból, hogy nehogy felébresszem a lányokat. A szekrényemet kinyitottam és magamhoz vettem egy fehérnemű szettet és valami itthoni göncöt és elmentem fürdeni. Fürdés után rendben szedtem magam és felvettem a fehérneműt és az itthoni szettet, ami ez lett:

Halkan lementem a konyhába és elkezdtem reggelit csinálni, amerikai palacsintát, rántottát és gyümölcs salátát készítettem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Halkan lementem a konyhába és elkezdtem reggelit csinálni, amerikai palacsintát, rántottát és gyümölcs salátát készítettem. Főztem le kávét és facsartam narancs levet is. Amikor végeztem ezekkel a dolgokkal és elkezdtem megteríteni akkor kezdtek el szállingózni a srácok le az emeletről David társaságában. Mindenki elfoglalta a helyét az asztalnál, oda tettem eléjük a palacsintát és a szirupot. A gyümölcs salátát az asztal közepére tettem a rántottával együtt.

- Reggel mindenkinek. Ki mit kér inni? Főztem le kávét és facsartam narancs levet. - mondom nekik.

- Reggelt kicsim, én kávét kérek. - mondja David.

- Nekem narancs jó lesz. - mondja egyszerre Heather, Sarah és Nicholas.

- Ti srácok mit kértek inni? - kérdem tőlük.

- Nekem kávé lesz két cukorral és egy kevés tejjel, de hagyd megcsinálom én magamnak te is ülj le. - mondja Kevin.

- Nekem is kávé lesz egy cukorral és tejszínnel. De tényleg ülj most már le, kis konyhatündér. - feleli mosolyogva David. - Majd én is megcsinálom magamnak.

- Oké, rendben. - válaszolok neki.

- Öhmm... Csajszi te mit iszol? Mert nem öntöttél magadnak semmit. - mondja nevetve Kevin.

- Ohh, nekem is jó lesz a narancs lé. - válaszolok neki nevetve.

Miután a két fiú megcsinálta magának a kávét, ők is leültek és neki láthattunk a reggelinek. Mikor mindenki megreggelizet a koszos tányérokat a mosogatóba raktam és engedtem rá vizet, hogy elmosogassak.

- Kicism hagyd, majd én megcsinálom. Te csináltál reggelit, ami nagyon finom volt, de hagyd a mosogatást azt én megcsinálom. - mondja David és eltol a mosogató elől. - Menjetek fel a barátaiddal.

- Oh, oké, rendben. - válaszolok vissza.

A srácokkal elindultunk fel a szobámba. Mi a csajokkal elfoglaltuk az ágyam a srácok pedig oda ültek ahova tudtak. Sokat beszélgettünk és röhögtünk, de sajnos mindenkinek mennie kellet haza, így elkezdtek szedelőzködni a srácok. Mikor össze szedték a cuccaikat, lekísértem őket, majd mindenkitől egy öleléssel köszöntem el. Felmentem vissza a szobámba, Davidet nem láttam sehol. Gondolom a dolgozó szobájában van. Mikor be értem a szobámba eldőltem az ágyon és a telefonom néztem meg az oldalakat amiken fent vagyok. Egy kicsit bealudhattam, mert arra riadtam fel, hogy valaki kopog a szobám ajtaján.

- Kicsim fent vagy? - kérdi David.

- Öhmm... Most már igen. Minden rendben? - kérdezek vissza amikor kinyitom az ajtót, szememet dörzsölve.

- Igen, minden rendben. Jött hozzád valaki. - mondja mosolyogva David.

- Ki az? - kérdem tőle kíváncsian és suttogva..

- Azt mondta, hogy ne mondjam el a nevét. - feleli. - Ja és csináltam egy késői ebédet, ezért is jöttem még fel.

-Ki az? Lécci mond el?! - kérem tőle.

- Ennyire fontos, hogy ki jött? - kérdezi David.

- Igen, mert ha olyan személy akivel nem akarok talizni, akkor nem megyek le. - válaszolok neki suttogva..

- Oké, valami Jace van itt. - mondja David.

- Basszus...Mond neki, hogy alszom és majd később hívjon fel. - mondom neki suttogva és vissza becsukom az ajtót.

Halkan vártam arra, hogy jön e fel valaki, de 5 perc után a bejárati ajtó csukódását hallottam. Lassan kimerészkedtem a szobámból és elindultam le a konyhába, mert már éhes vagyok. Mikor leértem a lépcsőn nem hallottam semmilyen beszédhangot. Bemerészkedtem a konyhába és csak Davidet láttam, ahogy megteríti az asztalt.

- Elment?- kérdem tőle.

- Igen, elment. Megmondtam neki, hogy alszol és hívjon fel később. - feleli Davi. - Bár olyan fura mosolyt ejtett.

- Oh ne, tudta hogy nem aludtam. De akkor miért nem mondta el, hogy tudja? - kérdezem gondolkodva.

- Nem tudom kicsim, de kész a kaja. Egyél és majd utána gondolkodhatsz, hogy mit akar tőled Jace. - mondja David.

Megettük az ebédet, ami lasagne volt és valami isteni finom. Tele ettem magam, majd felmentem a szobámba, beállítottam a telefonomon az ébresztőt, nehogy ne kelljek fel reggel. Miután evvel kész voltam bekapcsoltam a TV-t és a Netflixen kerestem valami sorozatot. Mikor megtaláltam a megfelelő sorozatot, ami a Farkasbőrben című sorozat lett. Egész estig néztem, mikor megnéztem a második évad tizedik része után elmentem lefürdeni. Miután kész lettem vele bebújtam az ágyba és már alig bírtam nyitva tartani a szemem, így amikor a fejem a párnára ért már el is aludtam.

Egy új élet...Where stories live. Discover now