19. Fejezet

127 4 0
                                    

09.20. Szombat

Ma 11-kor keltem fel Bestiával együtt, a pizsit helyett felvettem valami kényelmes itthoni szettet:

Mikor felöltöztem be mentem a fürdőbe arcot mosni, a hajamat kifésültem és felfogtam egy rendetlen kontyba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor felöltöztem be mentem a fürdőbe arcot mosni, a hajamat kifésültem és felfogtam egy rendetlen kontyba. Vissza mentem a szobámba és Bestiát is felkeltettem. Együtt sétáltunk le a konyhába, elsőnek neki adtam reggelit és vizet. Majd hosszas gondolkodás után neki kezdtem amerikai palacsintát csinálni. Mikor a hűtő felé fordultam egy cetlit láttam rajta.

"Szia kicsim, be kellett mennünk Steffel az irodába. Nem tudom mikor szabadulunk. Puszi David."

Király, ezek szerintem egész nap enyém a ház. Miután megreggeliztem csináltam popcornt és vettem elő kólát, majd bementem a nappaliba és a Netflixen kerestem valami jó sorozatot. Végül a Az uralkodónő mellett döntöttem. Magamhoz vettem egy pokrócot és bevackoltam magam a kanapén. Bestia is felkuporodott a kanapé szabad helyére, elindítottam a sorozat első részét. Délig megnéztem a sorozat első évadának a felét. Amikor már éppen a következő részt indítottam volna megkordult a hasam, így felpattanva a kanapéról kimentem a konyhába ebédet készíteni. Serpenyőben sült krémes csirkét készítek fokhagymás mozzarellával és napon szárított paradicsommal. Elővettem a hozzávalókat, a csirkét megmostam víz alatt a paradicsommal együtt. Amikor félkész volt az ebéd éppen csengettek. Így kénytelen voltam levenni takarékra, elindultam az ajtó felé Bestiával a nyomomban. Amikor kinyitottam az ajtót egy kicsit megdöbbentem ugyanis Jace állt az ajtóban.

- Ömm...szia, mit keresel itt? - állok arrébb, hogy be tudjon jönni.

- Nem volt kedvem otthon lenni és jó volt beszélgetni veled. - néz végig rajtam. - Mi ez az illat?

- Basszus a csirke!!! - rohanok a konyhába utánam Jace és Bestia.

Felvettem a lángot alatta és gyors megcsináltam az ebédet. Amíg megcsináltam Jace neki dőlt mellettem a pultnak.

- Éhes vagy? - kérdem tőle.

- Hat eddig nem, de most hogy meg éreztem az illatát már éhes vagyok. - vakarja a tarkóját.

Vettem elő a szekrényből két lapos tányért és szedtem ki mindkettőnknek. Dűtöttem ki két kólát, majd a tányérokat oda tettem a konyhaszigetre. Jace helyet foglalat az egyik bárszéken letettem elé a tenyerét és a kólát. Majd én is szembe álltam vele a szigetnél.

- Uhh, ez nagyon jó lett. - mondja Jace tele szájjal.

- Köszi. - mosolygok rá.

Egyszer csak halk nyüszítést hallunk és egyszerre nézünk Bestia irányába, aki a serpenyőt nézi a gázon. Elmosolyodom, leteszem a tányéron és elindulok felé. Lehajolok a tányérjáért majd felemelem a gázhoz és szedek neki is.

- Tessék nagyfiú. - teszem le elé a tálját.

Bestia is neki esik a kajának, majd mi is vissza térünk. Egész jól elbeszélgetünk Jacel, kiderült hogy nem olyan bunkó mint a suliban. Egész normálisan viselkedett. Miután megkajáltunk elvettem Jacetől a tányért majd a mosogatóba tettem és elmosogattam. Jacel bementünk a nappaliba és helyet foglaltunk a kanapén.

Egy új élet...Where stories live. Discover now