31. Fejezet

93 4 0
                                    

10.02. Csütörtök

Sky szemszöge:

Reggel a telefonom ébresztőjére keltem fel. Kinyomtam az ébresztőt és komótosan kimásztam az ágyból, majd elindultam a fürdő felé hogy rendbe szedjem magam. Mikor beléptem a fürdőbe, arcot mostam és kifésültem a hajam majd egy laza kontyba fogtam össze. Visszamentem a szobámba, hogy kiválasszam a mai szettemet:

Miután felöltöztem a táskámba elpakoltam a sulis cuccokat, telefont, töltőt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután felöltöztem a táskámba elpakoltam a sulis cuccokat, telefont, töltőt. Lementem a konyhába, hogy reggelit készítsek a suliba. Mikor leértem David és Stef már lent voltak és ki voltak csípve mindketten. Daviden egy fekete öltöny együttes volt, fekete nyakkendővel és fehér inggel. Stef  pedig szürke öltöny együttest viselt, sötét szürke nyakkendővel és fehér inggel.

- Reggelt! Hová csíptétek ki magatokat? - köszönök nekik.

- Reggelt kicsim. Lesz ma egy tárgyalásunk. - tol elem David egy bögre kávét.

- Reggelt prücsök! - kapok egy homlok puszit Steftől. - Csináltam neked is ebédet a suliba.

- Oh köszi. - puszilom meg.

- És mielőtt elfelejtem, itt a kocsid. - dobja nekem David a kulcsot.

- Szuper. Akkor máris hívom a csajokat, hogy megyek értük. - válaszolom és már csörgetem is a lányokat.

Sarah & Heather: Szia csajszi. Mizujs?
Sky: Kész a kocsim, ha nektek jó akkor már úton is vagyok értetek.
Sarah: Nekem jó. Én most reggelizek.
Heather:  Nekem is jó. Dudálj ha itt vagy előttünk.
Sky: Rendben csajok, nemsoká ott leszek. Sziasztok!

Miután letettük a telefont, eltettem a Stef által készített reggelit és egy termoszba is tettem el kávét. Miután ezeket elpakoltam a táskámban kimentem a garázsba majd bepattantam a kocsiba. Megnyomtam a garázsajtót nyitó gombot majd elinditottam a kocsit és kiálltam. Még egyszer megnyomtam a gombot és már zárult is be a garázs. Elindultam a lányokért, 10 perc után oda is értem Sarahhoz. Dudáltam kettőt evvel jelezve, hogy itt vagyok előttük. Pár perc után nyílt is a bejárati ajtó és Sarah viharzott ki rajta. Bepattant a kocsiba majd gázt adva elindultunk Heather felé. Pár perc elteltével meg is érkeztünk, itt is dudáltam kettőt majd amíg vártunk addig elbeszélgettünk Sarahval. Nemsokáig beszélgettünk mert hirtelen Heather rontott ki a házból és pattan be a kocsiba.

- Mi történt, hogy annyira rohantál, mint akit puskával kergetnek? - fordulok hátra nevetve.

- Az öcsém meglökött és magamra öntöttem a kávét így gyorsan cserélnem kellett pólót és már tik is itt voltatok és nem akartalak megvárakoztatni. - válaszol.

Gázt adtam a kocsira majd elindultunk a sulihoz. Nemsoká oda is értünk, kerestem egy közeli parkoló helyet majd miután beálltam kiszálltunk a lányokkal. Becsuktam a kocsi ajtót és ahogy megfordultam lefagytam és ijedten figyeltem a lépcsőnél lévő társaságot. Elkezdtem remegni és kapkodni a levegőt és már a szemem is könnyezett. A lányok nem tudták, hogy mi van, de még a távolból hallottam, ahogy Sarah a srácokat hívja. Egyre nehezebben kaptam levegőt és már a pánikroham szélén álltam. Lecsúsztam a kocsi mentén a csajok leguggoltak hozzám és próbáltak nyugtatni. Érzékeltem, hogy valakik megálltak mellettünk és a lányokat kérdezgették, hogy mi van velem. Egyszer csak egy ismerős illat vett körül és beszélt hozzám. A szememmel kerestem a hang tulajdonosát majd meg is találtam Jace személyében, ahogy a kezei közt tartja a fejem.

Egy új élet...Where stories live. Discover now