6. Fejezet

157 3 0
                                    

09.07. Vasárnap

Sky szemszöge:

Ma reggel a telefonom hangjára keltem fel. Valaki hívott, gyors megnéztem az időt és 11 óra volt. Megnéztem, hogy ki hív és Sarah nevét láttam a kijelzőn. Gyors felvettem és beleszóltam álmos hangon:

- Reggelt csajszi. Mizujs? - kérdem tőle félkómásan.

- Reggelt Sky, mesélni valóm van. Mi lenne ha a kávézóban találkoznánk? Felhívom Heathert is. - mondja Sarah, és hallom a hangján hogy mosolyog.

- Rendben, összekapom magam és indulok érted és Heatherért. - válaszolok neki.

Miután letettük a telefont kikászálódtam az ágyból és elindultam a fürdőbe összeszedni magam. kifésültem a hajam és egy kevés sminket is tettem fel, majd a szekrényem elé álltam és válogattam a ruhák között, majd erre a szettre esett a választásom:

 kifésültem a hajam és egy kevés sminket is tettem fel, majd a szekrényem elé álltam és válogattam a ruhák között, majd erre a szettre esett a választásom:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután felöltöztem, lementem és felvettem a cipőmet elköszöntem David-től és már mentem is a garázsba, hogy kiálljak a kocsival. Mikor sikeresen kiálltam elindultam a lányokért. Felvettem őket és elindultunk a kávézóba. Sarah-t a kocsiban is faggattuk, de nem mondott semmit, csak mosolygott mint a tejbe tök. Nemsoká oda értünk a kávézó elé, leparkoltam és elindultunk befelé. Ugyanazt a helyet foglaltuk el, mint múltkor. Már leültünk mikor jött a pincér srác és megkérdezte hogy mit kérünk.

- Mit hozhatok nektek? -kérdi mosolyogva.

- Nekem lesz egy espresso és egy csokis muffin. - feleli Sarah.

- Én egy Americanot és egy almás pitét kérek. -válaszolja mosolyogva Heather.

- Én kérek egy Latte Macchiatot és csokis muffint. - válaszolom a pincér srácnak.

- Rögtön hozom is a rendeléseteket. - feleli a srác.

- Köszönjük. - mondjuk egyszerre.

- Na mesélj csak Sarah, miért mosolyog úgy mint egy őrült? - kérdi Heather.

- Hát az történt, hogy miután David hazavitt minket, Kevin még ott maradt nálunk. Beszélgettünk és végül elhívott randira. - mondja mosolyogva Sarah.

- Mi??? - kérdezzük egyszerre Heatherrel.

- Elhívott randira Kevin. - válaszolja sikítva Sarah.

- Úr isten! Gratula csajszi. - mondom neki mosolyogva. - És hova akar elvinni?

- Nem mondta el, azt mondta hogy meglepi lesz. - feleli Sarah.

- Tudod már hogy mit akarsz felvenni a randira? - kérdi Heather.

- Ezért is akartalak titeket elhívni, hogy segítsetek ruhát venni. - mondja Sarah.

- Rendben, igyuk meg a maradék kávékat és utána mehetünk a plázába. - mondom nekik.

Megittuk a kávékat, kifizettük és utána elindultunk a plázába Sarahnak ruhát keresni. 10 perc után oda is értünk a plázához, bementünk majdnem minden ruha boltba, de eddig nem találtunk semmi jót. Már csak egy bolt volt hátra, oda is bementünk és itt már találtunk egy csomó szép ruhát. Végül erre esett a választásunk:

Egy új élet...Where stories live. Discover now