Költözés

278 4 2
                                    

A nagybátyám nyár elején közölte velem, hogy Québecbe költözünk, el innen Ottawaból. Kapott egy új álláslehetőséget, vezérigazgató lesz egy nagyvállalatnál. Mivel elköltözünk így a gimi 10. osztályát már ott kezdem az új suliban. Nem igazán izgat ez a költözés, itt úgyse hagyok semmit és senkit, hiszen nem voltak barátaim. A nagyszüleim közül is csak anyai ágon ismerem őket, ők Vancouverben laknak. Apai ágon már nem ismerhettem őket, mert kiskoromban meghaltak. Szóval a nagyszüleim se itt élnek, nyaranta náluk szoktam lenni Vancouverben. Remélem, hogy ahova majd iskolába járok ott más lesz a helyzet és nem piszkálnak majd.

- Sky elpakoltad már a bőröndökbe a cuccaidat. A többi holmit már feladtam. – kiabált fel David.

- Most végeztem a pakolással. – kiabáltam vissza neki.

Bepakoltam a bőröndömbe az utolsó cuccomat is, ami még az ágyamon volt. Pakoltam ki holnap ruhát, mert reggel 9-kor indulunk. Az ajtómon kopogás hallatszódott és David dugta be a fejét.

- Gyere le kicsim vacsizni és utána fekvés. – mondta.

- Rendben, megyek már is. – mondtam neki.

Lementem megvacsorázni, ami bolognai volt. A vacsi után még gyorsan letusoltam és mentem aludni, hogy reggel ne legyek nyúzott.

Másnap reggel 8-kor az ébresztőmre keltem, hogy még indulás előtt megnézzem hogy mindent elpakoltam e vagy sem. Miután mindent átnéztem, David levitte a kocsiba a maradék bőröndöket és már neki is indultunk a 4,5 órás útnak. Délután 3 körül meg is érkeztünk Québecbe, David nem mondta hogy végül milyen házat talált, de mikor oda értünk a szám is tátva maradt:

 Délután 3 körül meg is érkeztünk Québecbe, David nem mondta hogy végül milyen házat talált, de mikor oda értünk a szám is tátva maradt:

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

David segített becipelni a bőröndöket és elkezdtem kipakolni a cuccaimat. Mire kipakoltam a cuccaimat már este 7 óra lett. Lementem és gyorsan össze dobtam egy szendvicset, megkajáltam és utána feküdtem is le.

Remélem tetszik nektek!

Bocsi hogy ilyen rövid részek vannak és lesznek is. Nem akarok addig hosszú fejezeteket írni amíg nem látok érdeklődést a könyvem iránt, nem akarok úgy járni hogy hosszú fejezeteket írok és nem olvassa senki! :) :) <3

Egy új élet...Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ