20. Fejezet

120 5 2
                                    

09.21. Vasárnap

Szokásosan 11-kor keltem fel, mint minden hétvégén. Még lustultam egy keveset az ágyban mikor a telefonom elkezdett csörögni. Mivel nem ismertem fel a számot, így gyors felkaptam a telefont.

- Igen tessék!- szólok álmosan a telefonba.

- Szia csajszi én vagyok az. - szól bele Sarah.

- Szia. Mizujs? - kérdem tőle.

- Nincs kedved beülni a kávézóba beszélgetni? - kérdi tőlem.

- De persze van. Felöltözök és ott leszek érted. - mászok ki az ágyból.

- Szia. - köszön el.

- Szia. - teszem le a telefont.

Kiszálltam az ágyból és elindultam a fürdő felé. Gyors arcot mostam és tettem fel egy kevés sminket, a hajamat egy laza kontyba fogtam. Kimentem a szekrényemhez és egy 5 perc keresgélés után ezt az őszi szettet választottam:

 Kimentem a szekrényemhez és egy 5 perc keresgélés után ezt az őszi szettet választottam:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gyors felkapkodtam magamra a ruhákat és Bestiával elindultam le a konyhába. Ahogy leértem hallottam, hogy David-ék már fent vannak.

- Reggelt.- léptem be a konyhába.

- Reggelt. - köszöntek egyszerre.

- Hova-hova?- kérdezi David.

- Sarahval találkozom. - adok neki és Stefnek puszit. - Majd jövök.

- Rendben. - kiabál utánam David.

Kimentem a garázsba, levettem a kulcsot a helyéről majd bepattantam a kocsiba és egy gombot megnyomva vártam, hogy kinyíljon a garázs ajtó. Mikor kinyílt kitolattam rajta és ugyan azt a gombot megnyomva be is zártam a garázs ajtót. Elindultam Sarahért kb olyan 10 perc után oda is értem. Dudáltam egyet, hogy Sarah tudja itt vagyok előttük. 5 perc után Sarah ki is jött az ajtón, elsétált az autóig majd bepattant. Gyújtást adtam a kocsira és vártam, hogy Sarah bekösse magát.

- Reggelt. Mizujs? - indulok el a kocsival.

- Nincs semmi különös. Amúgy Heather felé is kanyarodj. - mondja Sarah.

- Oké, arra is akartam. - nézem az utat.

Olyan 10 perc után oda értem Heather elé és ott is dudáltam, hogy itt vagyunk. Rá nem vártunk sokat, mert úgy szaladt ki a házból, mint akit puskából lőttek ki. Heather is bepattant a kocsiba és elindultunk a megszokott kávézó felé. Nemsoká oda is értünk leparkoltam az egyik közelebbi parkoló helyre, majd mindhárman kiszálltunk a kocsiból és elindultunk befelé. A csajokkal a szokásos helyünket foglaltuk el, a kanapét. Amint elfoglaltuk a kanapét már jött is a pincérsrác, hogy felvegye a rendelésünket.

- Mit hozhatok? - veszi elő a jegyzetfüzetét.

- Nekem egy cappuccino és egy csoki muffin lesz. - nézek rá.

Egy új élet...Where stories live. Discover now