18. Fejezet

141 3 0
                                    

09.19. Péntek

Arra ébredek fel, hogy mozog a párnám a fejem alatt. Elsőnek nem értem, hogy mi van és gyorsan felülök majd hátra fordulok. Döbbenten tapasztalom, hogy Bestián aludtam és be vagyok takarva egy pléddel. Biztos David vagy Stef lehetett. A mozgolódásomra Bestia is felkelt, leszállt az ágyamról majd megrázta magát, oda cammogott az ajtóhoz és várta, hogy kiengedjem. Felkeltem az ágyból, kiengedtem Bestiát majd kinyomtam az ébresztőmet. Elindultam a fürdőbe rendbe szedni magam. Miután elkészültem a szekrényemben kotorásztam valami jó szett után, ami végül ez lett:

 Miután elkészültem a szekrényemben kotorásztam valami jó szett után, ami végül ez lett:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Miután elkészültem elindultam le a konyhába, közben tudatosult bennem, hogy péntek van. Amikor leértem Davidék már fent voltak és reggelit készítettek. Ledobtam a táskám a székre, megsimogattam Bestia fejét, majd a táljába tettem kutyakaját.

- Jó reggelt. Mikor aludtam el és ki takart be?- megyek a kávéfőzőhöz és közben érdeklődök Davidéktől.

- Felmentem, hogy megnézzelek téged és Bestiát, de már mindketten aludtatok. Így betakartalak egy pléddel. - mondja Stef.

- Oh, köszi. - mosolygok rá.

- Ne köszönd, hiszen olyan vagy már a számomra, mintha a lányom lennél. -mosolyog rám Stef és ad egy homlokpuszit.

- Mit csináltok reggelire?- kérdem tőlük, közben Bestia a fejét a térdemre rakta.

- Amerikai palacsinta és már kész is az utolsó is. - mondja David és az asztalra teszi.

- Kávét vagy narancslét kérsz?- kérdi Stef.

- Jó lesz a narancslé. - mondom evés közben.

Stef elém tette a narancslét, majd ők is leültek reggelizni. Megreggeliztem, majd elköszöntem Davidéktől. Bestia fejére adtam egy puszit, majd felvettem a kabátom, cipőm és a táskám. Elindultam a garázsba, ott levettem a kulcsot és bepattantam a kocsiba. Kiálltam a garázsból és elindultam a csajokért, elsőnek Sarahékhoz mentem. Dudáltam egyet és vártam, hogy kijöjjön, amikor nyílt az ajtó Sarah sietett ki rajta egy pirítóssal a szájában. Bepattant a kocsiba és megvártam míg beköti magát, majd elindultam Heatherért, közben Sarah megette a reggelijét. 5 perc után oda is értem eléjük, dudáltam egyet és Sarahval vártuk, hogy Heather kijöjjön a házból. Pár perc után kicsapódott a bejárati ajtó és Heather száguldott ki rajta. Bepattant a kocsiba, gázt adtam és elindultam a sulihoz.

- Reggelt, tán elaludtál? - kérdem Heathert és közben az utat figyelem.

- Uhh, igen. Anya ébresztett. - válaszol Heather.

Nemsoká oda is értünk a sulihoz, kerestem parkoló helyet majd kiszálltunk és elindultunk a sulihoz. A srácokhoz igyekeztünk, majd mikor oda értünk öleléssel köszöntöttük egymást. Kevin és Sarah csókkal üdvözölték egymást.

Egy új élet...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora