17. Fejezet

121 4 0
                                    

09.18. Csütörtök

Reggel az ébresztőm hangjára keltem fel. Még félálomban kimásztam az ágyból, majd a fürdő felé vettem az irányt. Arcot és fogat mostam, majd kifésültem a hajam és tettem fel egy kevés sminket. Miután végeztem, a szobám ablakán kinéztem és döbbenten látom, hogy esik az eső és nagyon fúj a szél. A szekrényem elé állva gondolkodtam, hogy milyen szettet válasszak. Emellett a szett mellett döntöttem:

Miután kész lettem az öltözködéssel, magamhoz vettem a táskám és elindultam le a konyhába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután kész lettem az öltözködéssel, magamhoz vettem a táskám és elindultam le a konyhába. Amikor leértem a konyhába, ledobtam a székre a táskám és nekiálltam reggelit csinálni. Gyümölcs saláta mellett döntöttem és egy picit kreatívan rendeztem el:

 Gyümölcs saláta mellett döntöttem és egy picit kreatívan rendeztem el:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miközben megettem a reggelit főztem le kávét is David-éknek. Éppen végeztem a reggelivel és már indultam is, épp akkor jöttek lefelé David-ék is.

- Reggelt. Kávé a helyén, reggelit nem csináltam bocsi. - kiabálok nekik az ajtóból.

- Reggelt, semmi baj. Jó sulit. - kiabál David.

Elindultam a garázsba, kiálltam a kocsival és elindultam a csajokért. 10 perc után oda értem Sarah-hoz és dudáltam egyet. Sarah kirohant a házból kezében a kabátja és egyenesen a kocsihoz szalad, hogy ne ázzon át. Beugrik a kocsiba, majd gázt adok és egyenesen Heather-ért megyek. Hozzá 5 perc után érek oda, nála is dudálok, de ő már okosabb és esernyővel jön. Bepattan a kocsiba és már indulhattunk is a suliba. Nemsokára oda is értem, kerestem egy parkoló helyet, de sajna csak a sulitól távol volt. Így amikor leparkoltam a csajokkal kiugrottunk a kocsiból és rohantunk be a suliba. Hál istennek csak egy kicsit áztunk át. Siettünk a terembe, hogy még a tanár előtt beérjünk. Gyors besiettünk a terembe, majd elfoglaltuk a helyünket. A napot matekkal indítottunk. A nap gyorsan eltelt, az utolsó óráról kicsengetve összekaptuk magunkat és elindultunk ki a kocsihoz. Hál istennek már elállt az eső. A csajok hozzám ültek be, a srácok Kevinhez ültek be. Elindultunk a megszokott kávézóhoz. Egy 15 perc után oda is értünk, leparkoltunk a kocsikkal, majd elindultunk befelé. Elfoglaltunk egy hatos asztalt és beszélgettünk míg a pincér ide nem jött hozzánk. Hat különböző milkshaket kértünk és a pincér mondta, hogy 10 perc és hozza. Addig míg vártunk az italokra elég jól elhülyéskedtünk, tőlünk visszhangzott a kávézó. Két pincér hozta a hat milkshaket, mert egy tálcán nem fértek el. Mikor letették elénk a bögréket, gyorsan csináltam róluk egy képet olyan ínycsiklandóan nézett ki.

Mindannyian neki álltunk elfogyasztani a hatalmas mennyiségű édességet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mindannyian neki álltunk elfogyasztani a hatalmas mennyiségű édességet. Miután végeztünk az édesség mennyiséggel még egy ideig beszélgettünk, majd nemsoká elindultunk haza. Kevin a srácokat vitte haza én meg a csajokat, mielőtt elindultunk volna mindenki elköszönt egymástól egy öleléssel, Kevin és Sarah pedig egy csókkal. Mindannyian elindultunk, a csajokkal elindultam és elsőnek Heather-t raktam ki végül Sarah-t. Utoljára én értem haza, beálltam a garázsba, majd bementem a házba. A kabátom és a cipőm levettem még a hallban, majd elindultam a konyhába, hogy vacsorát készítsek. Ma valami egyszerű vacsorára gondoltam, így a mézes mustáros csirkemell mellett döntöttem és görög salátát készítek mellé. Elkezdtem elkészíteni a vacsorát. Amíg az étel fele készült, addig megmostam a salátához való zöldségeket, a sós feta sajtot és elővettem az öntetet is. Felvágtam a zöldségeket és a sajtot, majd összekevertem és hozzá öntöttem az öntetet is. Letakartam egy tányérral és betettem a hűtőbe. Megcsináltam a húshoz való mézes mustáros szószt, hozzá öntöttem a már felvágott, készre főt csirkéhez és összekevertem. Mikor kész lettem a vacsorával, elkezdtem az asztalt megteríteni. Választottam boros hűtőből egy megfelelő bort, ami végül Chateau Lafite Rothschild 2015-ös évjáratú vörösbor lett. Vettem le három boros poharat és mikor azokat is lepakoltam az asztalra akkor nyílt a bejárati ajtó is. Bestia is ekkor szaladt le a szobámból és várta a belépő David-éket.

- Megjöttünk!- kiabál David.

- Konyha! - kiáltok vissza.

Hallom ahogy Bestiával elindulnak a konyha felé. Éppen a salátát teszem az asztalra, amikor Davidék belépnek a konyhába.

- Sziasztok! Kész a vacsi. - köszönök nekik. - Szia nagyfiú. -simogatom meg Bestia fejét.

- Szia kicsim. - ül le David az asztalhoz.

- Szia nagylány. Jó illatok érződnek. - jön be Stef és ő is leül az asztalhoz.

- Mézes mustáros csirkét készítettem. - hoztam ide a csirkét és letettem eléjük. - Tölthettek bort?

- Milyet választottál?- kérdi David.

- Chateau Lafite Rothschild 2015-ös évjáratú vörösbort választottam. - öntök nekik.

Én is helyet foglalok az asztalánál, David-ék megvárják amíg szedek ki húst és salátát, majd ők is szednek. Bestia helyet foglalt mellettem a földön és azt várta hátha leesik egy-két falat. Megsajnáltam szegényt és egy kisebb tányérba szedtem ki neki húst. David-ék mosolyogva figyelték, ahogy letettem Bestia elé a tányért.

- Most mi van. Megsajnáltam szegényt. - mondom nekik nevetve.

Mikor befejeztük a vacsorát, betettem a mosógépbe a tányérokat. David és Stef elvonult a nappaliba. Én felmentem a szobámba Bestiával a nyomomban. Útközben felkaptam a táskámat és felvittem az is. Mikor felértem a szobába Bestia elfoglalta az ágyam, addig én az asztalomnál megcsináltam a holnapi házikat és tanultam is egy keveset. Még volt egy csomó időm lefekvésig, gyorsan elmentem letusolni felvettem a pizsimet, majd oda feküdtem Bestia mellé. Jobban mondva Bestiát használtam párnának, a fejem az oldalán volt. A telefonomat magamhoz vettem és felnéztem a közösségi oldalakra is. Nem tudom, hogy mikor, de elaludtam Bestiának dőlve.

Egy új élet...Where stories live. Discover now