22.Bölüm

693 103 71
                                    


Keyifli okumalar. 

*-*-*-*-*-*-*-*-*

Rengi giderek solmuş, mavi damarları daha da belirgin hale gelmişti. Jongin endişeyle kucağında tuttuğu eşine baktı. O ise donuk bakışlarla ve yüzünde hiçbir ifade barındırmadan, Kyungsoo'ya bakıyordu.

"Annen derken ne demek istediğini açıklar mısın?"

Kyungsoo, rahatsız bir şekilde oturduğu ranzasında geriye doğru yaslandı. Tek açık gözünü Sehun'un üzerine dikmiş, sanki söyleyeceklerini onun vereceği tepkilere göre kafasında düzenlemeye çalışıyordu.

"Üvey annenden bahsediyorum."

"Ama ben onun yurtdışında olduğunu sanıyordum. Ne zaman döndü?"

"Esasında çok uzun bir zamandır ve üstelik 2 yıldır da senin yaşadığını biliyormuş."

Chanyeol, sert bir ifadeyle hücrenin önüne gelip, elini demir parmaklıklara vurdu. Baekhyun yanına gelip sakinleşmesi için onu kenara çekmeye çalışırken, tabi ki Chanyeol aklından geçenleri dillendirmeyi unutmamıştı.

"Bilmece gibi konuşmayı bırak da tam olarak neler olduğunu anlatmaya başla Do Kyungsoo! Şayet kızını gerçekten görmeyi çok istiyorsan, tek yapman gereken gerçekleri anlatmak!"

"Chanyeol lütfen biraz sakin ol..."

Baekhyun'un telkini sanki işe yaramış gibi Chanyeol bir anda sessizleşmişti. Lakin kolunu Baekhyun'un elinden hızla kurtarıp ondan uzakta durmayı tercih etti.

Sehun, ikilinin arasında bir şeylerin ters gittiğini fark etmişti fark etmesine, fakat şu anda buna ayıracak ne enerjisi, ne de sabrı vardı. Bu yüzden Kyungsoo'ya anlatması için başıyla onay verdi.

"Üvey annen, Kris'in ilacın değiştirildiğini öğrendiği gün, bir anda çıkıp evimize geldi. Kris çalışma odasındaydı ve daha ne oluyor diyemeden onun odasına dalıp bağırıp çağırmaya başladı.

Üvey annen çok uzun bir zamandır senden nefret ediyor biliyorsun. Tabi benden de, köklü bir aile geçmişimin olmaması beni de dışlanmış kişilerin arasında bırakıyor, bu nedenle konunun kiminle ya da ne ile ilgili olabileceğini merak ettiğim için konuştuklarını dinledim.

Yıllar önce ablanın ölmesine neden olayın asıl suçlusu oymuş. Jaehyun'u seni öldürmesi için bizzat o kışkırtmış. Uzun bir zaman seni gizlice izletmiş. Uygun bir zaman bulduğunda da seni öldürmesini istemiş ondan. Karşılığında da vadide ki en güzel bölgeyi ona vereceğini, hatta onu başa getireceğini söyleyip kandırmış.

Rue'nin olaya dahil olabileceğini ne yazık ki hesaplamadığı için büyük bir şok geçirmiş. Yas tuttuğu dönemde sana olan öfkesi daha da büyümüş, senden bir şekilde intikam almanın yollarını düşünmeye başlamış. Fakat sen düğün gününüzde kendini öldü gösterince, içi soğumasa da intikamını aldığını sanmış.

Aynı gün eşini kalp krizinden kaybettiğinde, ona olan sevgisi yıllar önce bittiği için, cenaze bitiminde, apar topar klanı bırakıp yurtdışında yaşamak için ülkeden ayrılmış.

Ta ki Lee Taemin senin yaşadığını ona rapor edene kadar.

Evet, tahmin ettiğin üzere onunla bir bağı var. Taemin üvey annenin kuzeni. Kendi klanının sürüsünden. Laboratuvar'da çalışmaya üvey annenin Kris'e tavsiye etmesiyle başlamış. Meğerse oğlunu gözetlemesi ve ona yaptığı her şeyi gizlice rapor etmesi için tembihlemiş.

Kris, Sehun'a yaptığı ilacın içeriğini ve kime yapıldığını gizlediği için Taemin başta bunu sorgulama gereği duymamış.

Fakat abinin dalgın ve dikkatsiz olduğu bir gün, tamamen tesadüfler sayesinde hazırladıkları ilacın sana yapıldığını öğrenmiş ve hali hazırda zaten üvey annen ile teması hiç kesmediklerinden dolayı da bu haberi hemen ona yetiştirmiş.

JaDe!Where stories live. Discover now