17.Bölüm

700 107 64
                                    


Keyifli okumalar. 

*-*-*-*-*-*-*

Sehun, gördüklerinin ağırlığı altında ezilirken, hala inanmakta güçlük çekiyordu. Bu nasıl mümkün olabilirdi? Hala idrak edemiyor, Jongin'in yüzüne bir cevap ararmış gibi bakıyordu.

Tekrar ekrana baktığında bariz bir farklılık olduğunu fark etmişti. Diğerlerinin belki de asla anlayamacağı ama kendisinin bunu çok iyi bildiği bir farklılık.

"O değil... Bu kişi Rue değil."

Dedi toparlanarak, Jongin'in desteğiyle yerden kalkmış ve ekrana iyice yaklaşmıştı. Görevli kenara çekilirken, Sehun ekrandaki görüntüleri bir ileri bir geri oynatmasını söyledi.

Herkes Sehun'un ekranda bu denli dikkatini çeken şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Chanyeol ve Jongin'de zanlının Rue olduğunu görmüşlerdi. Lakin bu mümkün olamazdı. Rue yıllar önce gözlerinin önünde ölmüş ve daha sonrasında ise yakılarak defnedilmişti.

Bu kişi Sehun'un da söylediği gibi Rue değildi. Sehun ekranda bir noktaya işaret parmağını dokundurup yanındakilere gösterdi.

"Gördünüz mü? Sol kulağı yok ve hafif de olsa aksıyor."

"Bu kim olabilir? Rue'ye bu denli benzemesini nasıl açıklıyorsunuz?"

Sehun, Chanyeol'ün sorusunu elbette ki bekliyordu. Onu çok iyi anlıyordu çünkü öldü sandığınız birine ikizi kadar benzeyen bir katil, abisini öldürmüştü.

Bir anlığına Kris'in bu kişiyi gördüğünde ne düşündüğünü ve hissetmiş olabileceğini merak etti. Muhtemelen o da kendileri gibi dehşete düşmüştü.

"Laboratuvardaki parmak izleriyle ilgili bir gelişme var mı?"

"Hayır, hiçbir DNA izi bulunamadı. Sanki hiç var olmamış gibi gelmiş işini yapmış ve tek bir kanıt olarak da bir tek bu görüntüleri bırakmış. Sanki bunu ona kendisinin yaptığı bilinsin istemiş gibi... Kris'in yaşadığı korkuyu hayal bile edemiyorum. Dönüşmesine izin bile vermemiş."

Sehun iliklerine kadar ürperirken, ekranda dikkatini çeken başka bir görüntüyü işaret etti. Kris'in öldürüldüğü kat komple mühürlenmişti, fakat Sehun'u ilgilendiren neden orada birinin gezdiğiydi.

"Jongin, o katta biri var, giriş çıkışları kapatmamış mıydınız?"

Jongin, eşinin gösterdiği görüntüye dikkatini verirken, cep telefonundan merkezi aramak için güvenlik odasından dışarı çıktı.

Sehun onun odadan çıkışını izlerken, görevliye o katta ki tüm video görüntüleri açmasını söyledi. Chanyeol onun ne yapmaya çalıştığını anlamasa da sesini çıkartmadan izledi.

Onun belli bir noktaya takılıp kaldığını fark ettiğinde ise gözleri fal taşı gibi açılmıştı.

"Onlar? Düşündüğüm şeyler mi?"

Sehun soğukkanlılığını yitirmeden başıyla onu onayladı. Görevli Sehun'un gösterdiği kata sadece giriş izni olan teknisyenlerin ve doktorların girebileceğini söylemişti.

Chanyeol, güvenlik şefinden o kata giriş izni olanların bir listesini isterken, Sehun dikkatini abisi Kris'in odasının camlı kapısına bakan, kamera kayıtlarına vermişti.

İrkildi ve o anda Chanyeol'e baktı. O güvenlik şefiyle liste hakkında konuşurken, Jongin'in henüz odaya girmediğini fark etmişti. Güvenlik odasının kapısı aralıktı. Önünde oturan ve kamera görüntülerine bakan görevli ise onun gördüğü şeyi hala fark etmiş gibi durmuyordu.

JaDe!Where stories live. Discover now