6.Bölüm

935 113 119
                                    

keyifli okumalar.



Sehun için abisinin isteklerine karşı koymak oldukça zordu. Görünürde başka bir çözüm yolu olmadığından, mecburen dediklerini harfi harfine yerine getirecekti.

Düğüne kadar geçen bu 1,5 senede Sehun, sürekli Jongin ile yakın olmak zorundaydı. Onu tersleyemez, onu görmezden gelemez ya da ona zarar veremezdi.

Abisi tüm bunları ona yasaklamıştı. Her nasılsa Jongin onu hiçbir şeye zorlamamış, onu üzecek ya da kırılmasına neden olacak bir şeye de kalkışmamıştı.

Olabildiğinde nazik ve centilmence davranıyor, Sehun ile arkadaş olmaya bile çalışıyordu.

Sehun onun kötü biri olmadığını görse bile hala ondan çekinip, korkuyordu. Bunun en büyük nedeni ise ona olan istekli bakışlarıydı.

Onu bir şeye zorlamıyor olması, zorlamak istemediği anlamına gelmiyordu. Sehun her şeyin farkındaydı. Sürekli kendi içinde korkularını baskılamaya çalışmak onu yoruyordu.

Abisi ona, Jongin'den korksa bile bunu ona karşı göstermemesini istemişti. Nedenini anlamıyor ama abisine verdiği söze de uymaya çalışıyordu.

Bu zaman boyunca ablası Rue, Jongin ile elinden geldiğince yalnız kalması için resmen çabalıyordu.

Sanki yeterince yalnız kalmıyorlarmış gibi bir de okula onunla gidip gelmek zorundaydı. Okulundaki herkes gelecekteki baş alfanın eşi olacağı için ona mesafeli davranmaya bile başlamıştı.

Değişen tavırlar ve bakışlar, Sehun'un hiç olmadığı kadar moralini bozup strese sokarken, Jongin zaman zaman elini tutarak etraflarındaki insanlara gözdağı vermekten çekinmiyordu.

Onun her küçük temasında o kadar geriliyordu ki, kendisini sakinleştirmek çok zamanını alıyordu.

Neyse ki aynı sınıfta değillerdi. Okul günlerinde Jongin, onu sınıf kapısında Chanyeol'e emanet edip, sonra kendi sınıfına gidiyordu.

Her zaman onu yanağından küçük bir öpücükle uğurluyor ve Sehun'un kaskatı kesilmiş bedenine gülümseyerek yanlarından ayrılıyordu.

Jongin'in kendi klanından arkadaşları da onunla aynı okula başlamışlardı. Böylelikle iki klanı birleştirecek baş alfanın istekleri yerine getirilmişti.

Sehun, önceden dönüşmek için kendi başına ya da Chanyeol ile ormanın derinliklerine rahatlıkla gidebilirken, şimdi Jongin ve onun aptal arkadaşlarıyla birlikte gitmek zorundaydı.

Bundan o kadar sıkılmış ve o kadar bunalmıştı ki, bir gece Chanyeol ile gizlice bir plan yapmışlar ve herkes uyuyup, ortalık sessizleştiğince gizlice evden kaçıp, ormana dönüşmeye gideceklerdi.

Sehun, Jongin'in yanında soyunup giyinmek zorunda kalmaktan cidden nefret ediyordu. Çünkü ne zaman bu olsa, onun kendisine her zamankinden daha aç gözlerle baktığını fark ediyordu.

Bu da onu hem daha çok ürkütüyor, hem de dehşete düşmesine neden oluyordu.

Henüz kızışmaya girmemiş olmasına şükredip duruyordu. Normalde evlilik yaşına girdiklerinde kızışmaları da yavaş yavaş başlamış oluyordu.

6 ay sonra hem 14 yaşına girecek hem de Jongin ile evlenecekti. Düğün tarihine Jongin karar vermişti. Sehun'un doğum gününde evleneceklerdi. Sehun bundan da nefret etmişti.

O gece el ayak çekilip de etraf sessizleştiğinde, odasındaki balkonun kapısını açıp çıktı. Chanyeol'ü ağacın dibinde onu beklerken görmüştü. Ses çıkartmamaya özen göstererek balkonuna kadar uzanan ağacın dalına çıkarak, hiç zorlanmadan ve de hızla aşağıya indi.

JaDe!Where stories live. Discover now