18.Bölüm

737 95 72
                                    



Keyifli okumalar.

*-*-*-*-*-*-*-*

Tüm bunlar Sehun için çok fazlaydı. Jongin onun öğrendikleri yüzünden içine kapanmasından korksada, o kendisini tamamen şaşırtmış ve derin bir nefes alarak, eşinin gözlerinin içine kararlı bir şekilde bakmıştı.

"Senden önemli bir ricam var Jongin."

Jongin, onun ne söylemeye hazırlandığını anlamıştı. Lakin bunu yerine getirme konusunda çok da istekli değildi. Yine de onun için her şeyi yapmaya hazırdı.

"Bu rica senin için endişelenmemi gerektirecek bir şey mi?"

Sehun içini çekip başını olumlu bir şekilde salladı. Esasında onu endişelendirmek gibi bir niyeti yoktu. Sadece ondan kendisine yardımcı olmasını istiyordu.

"Bu soruşturmaya dahil olmak istiyorum. Biliyorum, merkezde çalışmam mümkün değil ama sen baş alfasın ve statünü kullanıp beni bu işe dahil edebilirsin."

Jongin, hiçbir şey söylemeden eşinin gözlerinin içine baktı. Hiçbir şey söylememişti. Sessizliği uzun sürünce Sehun endişe etmeden duramadı. Belki de ondan olmayacak, imkansız bir şey istemişti.

Fakat Jongin tam bir şey söylemek üzere ağzını açmıştı ki, olay yeri inceleme ekibi araştırma için yanlarına geldi. İkisi de ellerinde buldukları dosyayla odadan çıkmış ve binadan ayrılmışlardı.

Otoparkta arabanın içinde oturmuş öylece birbirlerine bakıyorlardı. Jongin henüz ona cevap vermediği için, Sehun'un giderek daha da çok endişelendiğini gördüğünde, derince bir iç çekip elinin birini ellerinin arasına aldı.

Parmak boğumlarına küçük birer öpücük bıraktığında Sehun'un yüz ifadesinin değiştiğini ve yanaklarında tatlı bir kızarıklığın oluştuğunu gördü. Bu onu gülümsetirken, ona vermesi gereken cevabı daha fazla bekletmenin doğru olmayacağını düşünmüştü.

"Bu istediğini yerine getirdiğim takdirde, benim de senden bir isteğim olacak, tabi kabul edersen."

"N-Nedir?"

Sehun beklenti dolu gözlerle ve de olabildiğince gergin, kızarmış bir yüzle eşine bakıyordu.

"Kesinlikle ama kesinlikle yanımdan bir an bile ayrılmayacak, buradaki gibi kendi başına işlere kalkışmayacaksın. Merkezde senin asıl kimliğini öğrendikten sonra sana düşmanlık besleyenler olabilir. Bu nedenle her ne kadar senin benim korumama ihtiyacın olmadığını bilsem de, tüm söylediklerime seni koruyabilmem adına uymak zorundasın anlaştık mı Sehun?"

Jongin, onun bunu makul bulacağından neredeyse emindi. Çünkü başka türlü davranmasına ya da olaya dahil olmasına izin vermeyeceğini, Sehun zaten biliyordu.

"Tamam, kabul ediyorum."

"Güzel, o zaman burayı Chanyeol'e bırakıp birlikte merkeze gidelim mi?"

"O-Olur."

Sehun'un kekelemesinin nedeni Jongin'in ara ara konuşurken hala elinin üzerine, parmaklarının uçlarına ve avuç içine küçük öpücükler bırakmaya devam etmesiydi.

Jongin onun gözlerinin içine bakarak tekrar avuç içini öptü. Bu sefer ki öpücüğü daha uzun sürmüştü.

"Sana bu şekilde dokunmam seni rahatsız ediyor mu Sehun?"

Sehun dudaklarının arasından farkında olmadan titrek bir nefes verdi. Kalp atışlarının yükseldiğini Jongin'in duymaması için kendi içinde nafile bir çabayla dua ediyordu.

JaDe!Where stories live. Discover now