Zase on?!

1.9K 72 0
                                    

Tak o proti předchozí kapitole bude tahle část o něco kratší ;) Ale snad si to užijtete ;) Mám Vás moc ráda a je neskutečný, že si tenhle příběh čtete ;)

Ráno se Nicole probudila a jen co otevřela oči, už nad ní stála Bella:,,Tak povídej, chci slyšet všechno!"

,,Ale vždyť už jsem ti to řekla," odpověděla rozespale Nicole a začala vstávat z postele, ani se nepodívala, kolik je hodin. Vlastně to ale bylo jedno, protože věděla, že Bella ji stejně nenechá spát ani o minutu víc. 

,,To je fuk," řekla naoko naštvaně Bella:,,ale hádej co!"

Nicole pokrčila rameny a potlačila zívnutí:,,Nevím."

,,Byli tady kluci. Myslím tím Ondru, Kubu a Jirku," řekla nadšeně Bella.

Nicole vyskočila z postele, jako kdyby měla tryskové pohony. Teď už neměla na spánek ni pomyšlení:,,Sakra! Proč jsi mě nevzbudila?"

Bella rychle odpověděla:,,Já jim říkala, že tě dojdu vzbudit, ale Jirka s Kubou vtipkovali, že jste s Ondrou měli náročnou noc, ať tě nechám spát. Pak do nich Ondra strčil a řekl, že tě budit nemám, ať se krásně vyspíš a že se máme stavit, až se vzbudíš."

Nicole dala kamarádce pusu na tvář a objala ji, vyletěla z postele a utíkala se vysprchovat. Oblékla si tílko a kraťasy a rychle do sebe naházela jogurt s rohlíkem, který ráno přinesla Bella z obchodu. Nicole si ještě vyčistila zuby, učesala se a jemně nalíčila. Doběhla do pokoje za Bellou:,,Tak co? Jdeme ne?" Bella přikývla, sama totiž už byla nějakou dobu vzhůru a připravená vyrazit do akce, a obě vyšly nedočkavě ven směrem přes náves k polní cestě, na jejímž konci stála chata kluků.

I kluci se vyrazili kouknout, jestli se dámy už vypravily a Ondra chtěl vidět Nicole co nejdříve. Celou noc na ni myslel a pořádně nemohl spát, tak moc se mu dokázala dostat pod kůži, a to to ani jeden neplánoval. Prostě se to nějak stalo. Jak se říká, srdci neporučíš. 

Holky ovšem netušily, že i na prázdninách se něco zvrtne. Chtěly si užít krásnou dovolenou, plnou pohody, sluníčka, relaxace a teď i nové lásky, kterou zažívala Nicole s Ondrou. Když ale kráčely přes náves a nadšeně si vyprávěly o Ondrovi i jeho kamarádech, zastavilo kousek za nimi auto, ze kterého vylezl Mirek a vydal se rovnou k nim. Obě se při zvuku motoru a nakonec otevírajících se dveří otočily, ale ani jedna nemohla uvěřit svým očím. Kde ten se tady bere? A jak sakra zjistil, kde jsou? Bella zareagovala podstatně rychleji než Nicole, která stála a šokovaně sledovala, co se to vlastně děje, a tak neváhala ani na minutu a ochranitelsky se před kamarádku postavila. Pak na Mirka vyštěkla:,,Co tady chceš?"

,,Chci s ní mluvit. Ty do toho nemáš co žvanit," odpověděl ostře Mirek a Bella se už už nadechovala k odpovědi, ale to už se vzpamatovala Nicole, která ji jemně odstrčila a poplácala po rameni na znamení, že tuhle situaci zvládne. 

,,Já s tebou ale mluvit nechci!" řekla Nicole Mirkovi a zpříma se mu podívala do očí. Neměla z něj takový strach, jako tomu bylo dřív. Cítila se silná, plná energie a vzdoru vůči jeho osobě. 

,,Chci tě zpátky. Zase budeme spolu a budeme se mít fajn. Jako to bylo předtím," nenechal se odpudit Mirek, i když očividně ho její chování trochu zaskočilo. Počítal s tím, že přijde, řekne pár slov a ona bude zase jeho - bez zbytečné námahy a zbytečných dramat. 

,,Ty mi chceš nalhat, že to všechno bylo hrozně fajn?! Co si o sobě sakra myslíš? To nebylo fajn! Čekáš, že ti po tom všem, cos mi udělal, skočím nadšeně do náruče, odpustím ti a budeme šťastnej páreček?!" pokračovala ostře Nicole a začala zvyšovat hlas. Bylo jí jedno, jestli ji někdo v celé téhle vesnici uslyší, bylo jí jedno, co si o ní budou myslet. Ona jen věděla, že tohohle člověka už ve svém životě prostě nechce. 

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat