Samota

1.4K 66 3
                                    

Děkuju Vám moc za votes i za čtení ;) Jste báječní ;) Mrzí mě, že přidávání nových kapitol mi trvá tak dlouho, ale bohužel s tím nic moc nezmůžu. Tak si užijte další kapitolu :p Snad Vás neunudím :D Kapitolu jsem věnovala kamarádce, která poctivě příběh čte a občas zanechá i nějaký koment :3 Kvůli ní pokračuju dál :)

Nekonečných 5 měsíců si Nicole musela vystačit jen s Ondrovými SMSkami a telefonáty. Byla to příšerně dlouhá doba.

Od prázdnin na vesničce si Ondra s Nicole volali každý den. Dlouhé hovory plné lásky a citů. Veřejnost nevěděla o tom, že si Ondra našel přítelkyni, a tak se domnívali, že je nezadaný a fanynky, modelky a jiné české i zahraniční osobnosti se o něj dále pokoušely. On ale zůstával věrný i přesto, že Nicole byla v Čechách a on na míle vzdálený (až za velkou louží v Kanadě). Nutno podotknout, že ani Nicole neměla nouzi o nápadníky, ale i ona je odmítala. Takhle věrný pár byste těžko našli. 

Bohužel v říjnu odstartovala další sezona v NHL. Ondra si opět oblékl dres Tryskáčů z Winnipegu a množství jeho volného času se snížilo na minimum. Zápasy, tréninky, akce s týmem, charitativní činnosti, cestování z místa na místo kvůli zápasům... Najednou nebylo tolik času na to, aby si s Nicole mohli psát, natož volat. Tohle byla opravdu drsná zkouška jejich vzájemné lásky. Ruku na srdce, kdo z nás by to dokázal vydržet? 

Přišel listopad. Nicole alespoň z různých článků na internetu věděla, že Ondra má skvělou formu a trenéři i spoluhráči ho chválí. Byla na něj neskutečně pyšná. No, kdo by nebyl. Vždyť to bylo tak fantastické. O Kubovi Voráčkovi se dočetla, že si vede maximálně výborně a drží se v čele tabulky produktivity (i když byl teprve listopad) a Jirka Tlustý byl důležitým článkem týmu Carolina Hurricanes, a proto bylo pro Nicole velké překvapení, když se dočetla, že ho jeho tým vyměnil někam jinam.  Dalším překvapením bylo, když se oznámilo jeho nové působiště - Winnipeg Jets. ,,Kamarádi a teď i spoluhráči," usmála se Nicole, když si četla článek, ve kterém novinář zpovídal Jirku a Ondru, nejlepší přátele a nyní i hráči stejného klubu. 

Ale ke konci listopadu už začínalo Nicole to odloučení vadit. I když chodila do práce, měla přebytek volného času, a tak jednou v pátek večer zavolala Belle, která už delší dobu měla špatnou náladu: ,,Ahoj, Bello. Nemáš chuť si zajít dneska do klubu?"

,,Čau, Nicky! To je snad jasný. Vyzvednu tě v 9," odpověděla pohotově Bella a zavěsila. Nicole se zdál její hlas takový unavený, ale jak začala o klubu, Bella rychle zpozorněla a rozveselila se. Vypadalo to, že ta holka byla kalit už včera a dneska to dospávala. Chodí do klubů poslední dobou nějak často. Ale co už. Další večer ji nezabije.

Den se překulil jako voda a bylo skoro 9. Nicole už byla připravená a nachystaná na divokou noc a už jen čekala na Bellu, která ji měla vyzvednout.

Opravdu chvilku po deváté už Bella ťukala na dveře bytu, kde bydlela Nicky a když Nicole otevřela, uviděla Belly rozzářený obličej, který volal: Konečně klub!

,,Ahoj," pozdravila Nicky.

,,Čau, kotě. Tak jdeme, ne?" nedočkavě se zeptala Bella a už vytahovala Nicole z bezpečí jejího bytu do víru velkoměsta. 

,,Kam se tak ženeš? Vždyť máme čas," brzdila Nicole svojí kamarádku a opatrně zavřela dveře a zamkla. Klíčky si strčila do kabelky a obě dívky už scházely ze schodů.

Když vyšly před barák, Nicole se zarazila a ukázala na Belly motorku:,,To nemyslíš vážně. To tam fakt chceš jet na tomhle?"

,,No a? Bude to rychlý," řekla zvesela Bella a podala kamarádce helmu. Nicole si ji nasadila a opatrně se vyhoupla na sedadlo a chytila se kamarádky. V nejbližší době se jí neplánovala pustit.

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat