Noví kamarádi

1.4K 46 7
                                    

Ahoj moji milí čtenáři, jsem ráda, že ten příběh pořád čtete. Omlouvám se, že jsem dlouho nepřidala další kapitolu, ale byla jsem na dovolené, a hned potom jsem byla nemocná. Tak snad to pochopíte. Kapitolu opět věnuji čtenářce, která uhodla, kdo všechno jde s Ondrou a Nicole ven. ;) Tak si užijte další kapitolu :)

Nicole nervózně strčila do Ondry a potichu řekla:,,Já nevěděla, že jsi pozval i jeho."

,,Jo, já taky ne," řekl stejně potichu Ondra a dál se díval na své kamarády a jednoho ''vetřelce'', o kterém vlastně nevěděl, že s nimi půjde, a kterého s sebou rozhodně nechtěl. Už kvůli Nicole ne.

,,Ahoj," pozdravil Jirka Ondru, který mu okamžitě na pozdrav odpověděl. Nicole si těch dvou nevšímala a dál koukala na zbylé dva muže, kteří přišli společně s Jirkou.

,,Čau, my už jsme se někde viděli, ne?" zeptal se Nicole jeden z nich.

Nicole přikývla a usmála se:,,Jo, přímo tady na tom místě. Bylo to těsně před zápasem."

,,Jasně, a hned potom jsi utekla," zasmál se Tyler, a pak se zamyslel:,,a hned potom jsme se viděli před šatnama Jets."

,,Jo, máš úplnou pravdu."

,,Jmenuješ se Nicole, viď?" zeptal se Tyler, aby se ujistil, že se nepletl.

Nicole přikývla a rozhodla se, že Seguina trošku vyprovokuje, a začala tedy předstírat, že přemýšlí, ale přesto si nemůže vzpomenout na jeho jméno:,,Jo, jsem Nicole. A ty jsi?"

Tyler se mírně zamračil a hned potom se dal do smíchu:,,Já budu nějakej Tyler. Tyler Seguin."

I Jirka se přidal do toho rádoby pošťuchování, tohle přeci nemohl vynechat. A tak se otočil k Nicole a ukázal na Tylera:,,Toho ani nemůžeš znát. Je to ledař, mám dojem... Párkrát jsem ho viděl čistit hrací plochu v Dallasu na zimáku..." Tyler i Nicole se začali smát na celé kolo, až Nicky z očí vytryskly slzy. 

Ondru už začínalo štvát, jak se Nicole věnuje jenom Tylerovi a na něj jaksi kašle, a tak se rychle ujal slova:,,Zlato, tohle je Aleš." Nicole zatřepala hlavou a pokusila se trochu uklidnit, aby svou pozornost rychle obrátila na další osobu, která přišla společně s Tylerem Seguinem a Jirkou Tlustým.

,,Čau, jsem Aleš Hemský a ty jsi Nicole, jak už jsem zaslechl během uplynulých vteřin. Navíc Jirka o tobě mluvil cestou z šaten," usmál se Aleš a podal Nicole ruku.

Nicky mu s ní potřásla a udiveně se zeptala:,,Proč by o mně mluvil zrovna Jirka. Myslela jsem, že je to Ondry parketa." Svou pozornost rychle věnovala Jirkovi Tlustému, který se mírně usmíval, a hned potom pokrčil rameny.

,,To je fuk, tak jdeme ne?" zeptal se Ondra, chytil Nicole kolem pasu a všichni se společně vydali do hospody, která byla nedaleko hokejového stadionu Jets. Cestou si povídali o hokeji, přítelkyních i o nadcházejícím mistrovství světa v hokeji, které se tento rok mělo konat v Praze a Ostravě. Popravdě se všichni nemohli dočkat. I když nikdo z hokejistů, kteří šli ve skupince s Nicole, si nemohl být jistý tím, že se tam objeví, přeci jen by raději hráli vyřazovací souboje play off. Stanley cup může být jednou za život, mistrovství se hraje každý rok. 

,,Dallas nemá takovou formu. Musel by se stát zázrak a my bychom museli začít vyhrávat. Nechci nic říkat, ale sedm proher za sebou je dost," svěřil se Tyler Seguin svým novým kamarádům během cesty do hospody. Aleš Hemský pouze přikývl hlavou. Měl na tuto věc stejný názor jako jeho spoluhráč a nejlepší kamarád z Dallasu.

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat