Tryskáči proti Letcům

1.8K 55 10
                                    

Tak po trochu delší době tu mám pro Vás další díl našeho Hokejisty snů :) Snad se Vám bude tahle kapitola líbit :)) Opravdu jsem neměla čas, ale kvůli Vám jsem prostě musela co nejrychleji vydat další kapitolu ;) Nic extra se tam neděje a za to bych se chtěla omluvit, ale snad Vás úplně neunudím a ty moje bláboly Vás alespoň nepatrně potěší ;) Tuhle kapitolu bych chtěla věnovat Verče, která mi pod každou část píše luxusní komenty a já jsem vždycky doslova nadšená :3 Děkuju, Verčo :) Samozřejmě děkuji i Vám ostatním, co ty moje ptákoviny čtete a píšete komentáře :) Jsem Vám neskutečně vděčná a mám Vás ráda :3 Jdeme na další část ;)

Ondra chytil Nicole kolem ramen a všichni se společně vydali do hotelové restaurace na snídani.

Jirka Tlustý s Hutchinsonem v zádech se vrhnul ke švédskému stolu a ostatní trpělivě čekali, až se pánové rozhodnou, co si dají k snídani, a až si naberou všeho dosytosti. Nicole se musela smát, to snad ani nebylo možné, kolik si toho pánové plánovali vzít a sníst. Jak si mohli s tímhle přístupem udržovat formu? 

Po chvilce se k týmu přidal i trenér:,,Pánové, víte, že máme dneska zápas a neměli byste se přejídat?" Podíval se na Jirku a Hutche, kteří už měli naložené talíře jídlem, ale neustále propichovali pohledem švédský stůl. Konkrétně Jirka se rozmýšlel, jestli si nemá pro jistotu vzít ještě pár muffinů, kdyby mu ty 3, co měl na talíři nestačili. Nakonec ale uposlechl trenérovu připomínku a půlku jídla z talíře vrátil zpátky na původní místo. Zato Hutchinson si svoje nechal a šel si v klidu sednout k jednomu ze stolů a při tom dělal, jako by trenérovu poznámku ani neslyšel. 

,,Výborně, Nicole, povedlo se ti je dostat všechny do jídelny přesně na čas," pochválil svou novou asistentku Paul Maurice, který se přestal věnovat Jirkovi, Michaelovi a jejich stravovacím návykům.

Nicole se usmála:,,Nebylo to tak těžký." Ostatní kluci se dali do smíchu, když si vzpomněli, co na Nicole ráno připravili. Trenér to nechápal, a tak nad nimi jenom mávl rukou a šel si vzít něco menšího k snídani.

,,Co si dáš ty, lásko?" zeptal se Ondra Nicole, když se ostatní kluci z týmu obsloužili.

,,Já ani nevím," řekla Nicole a pokrčila rameny. Chvíli jí trvalo, než si vybrala mezi tou spoustou jídla, které personál hotelu připravil pro své svěřence. Nakonec si vzala dva muffiny a Ondra si naložil pár palačinek. Společně si sedli ke stolu, kde seděl Lowry, Frolík a Tlustý. Sotva ale Nicole dosedla, už na ni mával trenér, ať si přesedne k němu. Ondra Nicole nechtěl pustit a dětinsky na trenéra vyplázl jazyk, ale Nicole se se smíchem stejně dokázala postavit a se snídaní se přestěhovat ke stolu trenéra.

,,Nicole, pomůžeš mi dneska při videotréninku?" podíval se nejistě trenér na Nicole, která okamžitě přikývla se slovy, že ráda pomůže, ani se nad tím nemusela dlouho rozmýšlet. Byla to pro ni skvělá praxe při studiu.

,,A dohlédneš na ně při tréninku na suchu?" zeptal se ještě trenér.

,,Jasně, ráda. Co obnáší trénink na suchu?" ujišťovala se Nicole, protože si chtěla být jistá všemi svými povinnostmi během kterékoliv práce.

,,No, vlastně jenom budeš u nich a kontrolovat je, jestli se náhodou neflákají. Budou si prakticky kopat míčem v kroužku, není to nic fyzicky náročného, ale jsou zvyklí to před zápasem dělat," usmál se trenér na Nicole.

Nicky přikývla:,,Pití, ručníky a podobně jim mám také obstarat?"

Paul Maurice se zamyslel:,,Asi jo, ale s tím ti pomůže týmový lékař."

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat