Česko - Švédsko

1.5K 43 25
                                    

Ahoj, čtenáři, mám tu pro vás další část našeho příběhu a podle názvu jistě určitě poznáte, že se bude jednat o první zápas v rámci MS 2015. Jak to všechno dopadne? Kdo bude chytat? Kdo dá gól a který tým vyjde z tohoto utkání jako vítězný? Zkuste si odpovědi tipnout a do komentů mi napište, jak jste tipovali a jak to nakonec dopadlo ;)  Prosím :o Jinak moc děkuji za votes i komenty u minulé části ;) Jste opravdu zlatí ;) 

Nicole se probudila se spokojeným úsměvem na tváři. Nejen že byl dnes první zápas České republiky v rámci mistrovství světa, ale také se probudila vedle svého přítele, na kterého čekala včera před arénou.

,,Dobré ráno, lásko," usmál se Ondra, sotva si všiml, že je Nicky vzhůru a že se usmívá.

,,Dobré ráno," řekla stále úsměvavě Nicky a přitulila se blíže k Ondrovi.

,,Jak ti je?" zeptal se Ondra a objal Nicole kolem pasu.

Nicky se protáhla a poupravila Ondrovi jeho rozcuchané vlasy:,,Hrozně se těším, jak jim dneska nakopete zadky."

,,Jen aby," zasmál se Ondra a chtěl Nicole políbit, ale přerušilo je vyzvánění telefonu.

,,Sakra," zavrčel Ondra a natáhl se na noční stolek, kde měl odložený telefon. Na displeji svítilo jméno Vladimír Růžička. ,,Promiň, volá trenér, tohle musím vzít."

,,Jen běž," usmála se Nicole a líně se natáhla i přes Ondry půlku postele, sotva vstal. Lehla si na břicho a hlavu si položila na své paže, pak začala se zájmem pozorovat svého přítele, který spal po jejich včerejším nočním dovádění nahý.

,,Ano?" zeptal se Ondra trenéra, sotva přijal hovor. Nicole Růžičky hlas neslyšela a ani ji to tolik nezajímalo, tak se zvedla a odkráčela do kuchyně tak, jak ji pánbůh stvořil.

Ondra rychle přikryl telefon dlaní a potichu zavolal na Nicole:,,Zlato, pokud tady budeš chodit takhle, tak se nebudu moct soustředit na rozhovor s Růžou." Nicole protočila oči a rychle posbírala svoje oblečení, které se válelo po celé ložnici a pohotově se oblékla.

,,Děkuju," naznačil Ondra rty a dále se věnoval rozhovoru s trenérem českého národního týmu. Nicole se mezitím oblékla a zkontrolovala svůj mobilní telefon, jestli jí nevolal brácha, protože mu ani nedala vědět, že bude spát u Ondry. Vlastně to sama nevěděla, ale musela uznat, že si to opravdu užila. (No, ještě aby ne). Hned, jak se Nicky podívala na svůj mobilní telefon, padl její zrak na malý obrázek obálky, který ji upozorňoval na přijatou zprávu. S povzdechem odemkla svůj mobil a rozklikla zprávu, která opravdu byla od Martina.

,,Ahoj, ségra, bylo mi jasný, že nepřijdeš domů a nechtěl jsem ti volat. Proto ti musím špatný zprávy napsat takhle... Nemůžu na dnešní zápas Česko - Švédsko. Mám rande. Pac a pusu MARTIN ;)"

Nicole to zamrzelo. Měla koupené dva lístky a neměla nikoho, kdo by s ní šel. Jak tam tak stála se svěšenými rameny, chytil ji zezadu kolem pasu Ondra:,,Co se děje?"

,,Brácha nemůže na dnešní zápas," obeznámila ho Nicole se svou současnou situací.

Ondra Nicole políbil do vlasů a zašeptal:,,Nemusíš jít s ním... Mám skvělou náhradu."

,,A koho?" zeptala se Nicole a otočila se k Ondrovi čelem.

,,Právě dorazil do Čech můj suprovej kamarád a myslím, že by neprotestoval proti tomu, že s tebou půjde na hokej."

,,Kdo to je?" zeptala se Nicole trochu bázlivě, protože netušila, co si na ni může Ondra přichystat.
Než ale Ondra stihl odpovědět, rozezněl se Ondry domem zvonek.

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat