Hurá na vesnici

1.6K 66 2
                                    

Lidi, děkuju Vám moc za to, že to čtete ;) Předchozí kapitola byla kratší, tak Vám to snad aspoň trochu vynahradím ;) Užijte si to ;)

Konečně byl červenec. Holky si balily několik věcí, které si plánovaly vzít s sebou k Belly tetě. Budou tam přeci jenom 14 dní, takže těch věcí opravdu nebylo málo. Ale i přes to otravné balení a skládání věcí do kufru, se nemohly dočkat. Dokonce i Nicole byla veselá, což se u ní moc často nestávalo, tedy alespoň poslední dobou ne. 

Během balení si Bella povzdechla:,,Škoda, že nemůžeme jet na motorce." Milovala ten pocit volnosti, který jí její dvoukolová kamarádka dávala, vítr ve vlasech, nespoutanost, rychlost a hlavně žádné okovy společnosti - prostě svoboda, adrenalin a zároveň klid. 

Nicole zvedla oči od svého kufru, který protestoval proti množství oblečení, které se tam rozhodla narvat, a řekla:,,Tak jeď na motorce a já pojedu autem. Ať máme, kam dát ta zavazadla." Bella nadšeně přikývla a objala Nicole. Obě byly veselé a úsměvy měly od ucha k uchu. Přeci jen tohle vnímaly jako nové dobrodružství, ne nový začátek - na to byla nějaká dvoutýdenní dovolená slabé kafe. 

,,Tak jo. Dej si tašku ke mně do auta a vyrazíme, jo?" navrhla po chvíli Nicole, když se jí konečně podařilo narvat všechno do kufru a zapnout ho. 

Bella začala divoce kývat hlavou. Hodila tašky k Nicole do auta na zadní sedadla a přešla ke své motorce. Nicole za ní ještě houkla:,,Pojedeš první, jo? Sama bych tam asi netrefila. Ale nejezdi moc rychle, ať se mi neztratíš z dohledu." Bella přikývla, nasedla na motorku, Nicole za ní zamávala a vlezla si do auta. Obě dívky se vydaly na cestu, na kterou se těšily už několik měsíců v kuse. 

Cesta byla docela dlouhá, a tak Nicole vůbec neprotestovala, když Bella zastavila u restaurace nedaleko hlavní silnice. Obě vystoupily a vešly dovnitř, posadily se blízko okna v nekuřácké části motorestu a Nicole řekla:,,To byl dobrý nápad. Už mám opravdu hlad." A jen co to dořekla, zakručelo jí v břiše. Obě se daly do smíchu, ale po chvilce je přerušil číšník:,,Krásné odpoledne, dámy. Tady je jídelní lístek. V klidu si vyberte." Holky se usmály a začaly si vybírat jídlo z menu. Nicole po chvilce řekla:,,Jsem pro Caesar salát s kuřecím masem a co ty?"

Bella se zasmála a řekla:,, Kašlu na saláty, diety a kondici... Svíčková jede." Obě se daly opět do smíchu. A chvilku čekaly, než přijde číšník, který se po pár minutách opravdu objevil a s úsměvem na tváři řekl:,,Máte vybráno, krásné dámy?"

Bella přikývla a spustila:,,Takže jednou Caesar salát s kuřecím masem a svíčkovou a k pití bychom si daly colu a vodu... neperlivou. Děkujeme." Číšník jim vzal jídelní lístky, mírně se poklonil a odešel, z tváře mu nemizel přívětivý úsměv, kterým holky častoval celou dobu. 

,,Docela hezkej kluk," řekla Bella, Nicole do ní trošku strčila, zároveň naznačila, aby byla potichu, a pak obě se daly opět do smíchu. Bylo to hodně veselé odpoledne. 

Po chvilce přemýšlení Nicole řekla:,,Musím uznat, že ti ta černá barva fakt moc sluší. Ne že by ti hnědá neslušela, ale tohle je naprosto dokonalý." Bella se trochu uculila a poděkovala, nebylo to tak dlouho, co se rozhodla pro změnu vizáže, a tak ji každá pochvala těšila. Nicole ale měla pravdu, černé vlasy jí slušely mnohem víc a k tomu ty její krásné modré oči. Nicole se často divila, že nemá žádného kluka. Byla opravdu překrásná. Její přemýšlení opět přerušil číšník, který jim přinesl jídlo. Holky to do sebe naházely, a pak se hádaly, která z nich bude platit. Nakonec to zaplatila Nicole s tím, že příště platí Bella. Odešly z restaurace docela spokojené a pokračovaly v cestě k tetě. Měly před sebou ještě podstatnou část cesty. 

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat