Klid před bouří

1.7K 63 9
                                    

Čauky lidi, vy jste bláázni :O Tolik přečtení a votes? :3 Jsem Vám moc vděčná :)) Děkuji holkám za krásné komenty :) Všechny mě moc potěšily :3 Pustíme se do další části našeho příběhu ;)


Ráno se Nic probudila a vedle sebe nahmatala pouze prázdné místo. Místo, kde ležel celou noc Ondra už bylo studené. Prudce se posadila a rozhlédla se po místnosti. Zamžourala do světla, které dovnitř proudilo oknem, a protřela si oči hřbetem ruky.

,,Dobré ráno, Šípková Růženko," ozvalo se ode dveří a Nicole se za tím hlasem automaticky otočila. Po tváři se jí rozlil šťastný úsměv.

,,Ahoj, lásko," odpověděla Ondrovi.

,,Nechci tě tahat ven, ale je 12," zasmál se Ondra a sedl si k ní na postel.

Nicole se zděsila:,,Proboha, nemohl jsi mě vzbudit?"

,,Byla jsi tak roztomilá, když jsi spala a já vím, jak je těžký zvykat si na časový posun, takže ne, nemohl jsem tě vzbudit," řekl Ondra a políbil Nicole.

Nicole se do polibku ihned aktivně zapojila a stáhla Ondru k sobě do postele. ,,Řekni mi, že dneska nemusíš na trénink a budeš tu se mnou," zašeptala sladce.

Ondra svěsil hlavu:,,Rád bych zůstal tady, ale ve dvě máme trénink a od šesti hrajeme. Ale ty půjdeš se mnou, ne?" Když Nicole viděla, jak Ondrovi září oči, musela přikývnout. Sama by se ho později zeptala, jestli se tam může stavit.

,,S kým hrajete?" zeptala se se zájmem Nicole.

Ondra si povzdechl:,,Pittsburgh Penguins."

Nic se usmála:,,To zvládnete. Hlavně když v brance Jets nastoupí ten nejúžasnější brankář na světě."

Ondra se zatvářil vyděšeně:,,Ty si myslíš, že Hutchinson je tak úžasnej?"

Teď se překvapení objevilo i na tváři Nicole:,,Bude chytat Hutch?" Ondra jenom pokýval hlavou.

,,Stejně tam půjdu. Budu se na tebe moct aspoň koukat," mrkla Nicole na Ondru.

,,I když budu zahřívat lavičky?" zeptal se pobaveně Ondra. Nicole přikývla a jemně do něj strčila. Zvedla se a šla do kuchyně, opravdu měla hlad , protože od včerejšího odpoledne nic nejedla.

Ondra se vydal hned za ní:,,Máš hlad?" Nicole rychle přikývla a zamířila si to rovnou k ledničce.

Ondra se jí ale postavil do cesty a řekl:,,Koupil jsem ti snídani. Nebo spíš snídaňový oběd." Vytáhl zpoza zad pytlík z pekárny a Nicole ucítila vůni muffinů. Ondra moc dobře věděl, že Nicky miluje borůvkové muffiny, a tak si ráno přivstal a doběhl do pekárny, která byla kousek od jeho bytu.

Nicole se zamilovaně podívala na Ondru a stoupla si na špičky, aby ho mohla políbit. Když se od něj odtáhla, řekla:,,Ty jsi ten nejlepší přítel na celém světě." Ondra podal Nicole muffiny, vtiskl jí ještě jeden rychlý polibek a odebral se do tělocvičny, (ano, měl v bytě tělocvičnu), kde si naházel do tašky pár věcí, které si s sebou vezme na trénink.

Nicole se mezitím nasnídala, osprchovala, natáhla si modré legíny a černé tílko, decentně se nalíčila a stihla to přesně na čas. Ondra už na ni čekal u dveří, které vedly na chodbu. Taky se rozhodl, že si do Nicky trošku rejpne:,,Zlato, nemusíš se kvůli mně tolik zkrášlovat. Jsi dokonalá i bez líčení."

Nepočítal ale s tím, že mu to Nicole vrátí i s úroky, takže byl překvapený, když s vážnou tváří řekla:,,To není kvůli tobě, na tréninku bude spousta hokejistů."

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat