Tohle je Nicole

1.3K 40 16
                                    

Ahoj, předem bych se chtěla moc moc omluvit, že jsem přes měsíc nepřidala žádnou kapitolu... Ale jak jistě většina z Vás ví, moje kamarádka neprožívala zrovna veselé období a já se snažila být tu pro ni, zároveň nastalo období maturit, což pro nás, studenty, znamená, že profesoři potřebují nahnat známky... Takže mi to prosím promiňte. Teď už bych mohla psát častěji a přidávat příběhy alespoň jednou za tři týdny, alespoň se o to budu snažit. Doufám, že se na mě moc nezlobíte, ale měla jsem k tomu vážné důvody... A teď.. užijte si po dlouhé době téměř 5000 příběh ;)

Ráno Nicole probudilo zběsilé vyzvánění telefonu. Už několikrát se natáhla k nočnímu stolku a hovor odmítla, aniž by věděla, kdo vlastně volá. Když se ale telefon rozezvučel už po osmé, natáhla se a hovor přijala.

,,Haló," řekla ochraptělým a ospalým hlasem.

,,Je, zlato, já jsem tě vzbudil?" zeptal se Ondra.

Nicole se rychle posadila a už se jí ani nechtělo spát:,,Ne, vůbec ne. Děje se něco?"

,,Ne, ani ne.. Jen se chci zeptat, jestli dneska něco podnikneme. Nemám zápas a jdeme jen na hodinový trénink. Odpoledne mám volno," obeznámil ji Ondra v rychlosti se svým denním programem.

Nicole se usmála:,,Ráda něco podniknu. Trénink máte dneska dopoledne, viď?"

,,Jojo, přijdete tam s Tlusťochem?" ujišťoval se Ondra, jestli svou přítelkyni uvidí i na tréninku.

,,Tak to netuším, lásko. Ještě jsme se nedomlouvali, ale můžu se ho jít zeptat," řekla rychle Nicole a bleskovým tempem vstala z postele a zamířila si to rovnou do Martinova/Jirky pokoje. Cesta nakonec byla mnohem kratší, protože pan Tlustý se uráčil usnout na gauči.

,,Tak to nebude příjemné probuzení, kámo," zasmála se Nicole potichu.

,,Cože jsi říkala?" zeptal se Ondra, který neslyšel, co Nicky zašeptala.

Nicole rychle zavrtěla hlavou:,,Ale ne, nic. Jen Jirka usnul na gauči a musím ho nějak příjemně vzbudit, ale nic mě nenapadá."

,,Zlato, je to hokejista, miluje led," usmál se do telefonu Ondra.

Nicole se praštila do hlavy:,,Jsi báječnej, miluju tě."

,,Já tebe," řekl Ondra a Nicole telefon položila, aby mohla Jirku probudit ve stylu hokejového mistrovství světa a k tomu připojí ještě vzhled gentlemana. Z Kanady věděla, že Jirka má docela tvrdý spánek, a tak si rychle přinesla černou lihovku a na obličej mu namalovala knírek. Litovala ho, protože věděla, že tahle fixa jde dolu opravdu dost špatně. Rychle si přinesla spreje na vlasy, které se daly snadno smýt a nastříkala mu jeho vlasy do barvy české trikolory. Nakonec si z mrazáku přinesla pytlík ledu a strčila mu ho za kalhoty. Nemohla se vynadívat na tu rychlost s jakou Jirka vstával a snažil se led z kalhot vyklepat. Nicole seděla na zemi a sotva popadala dech. Vůbec se nemohla přestat smát a už ji z toho bolelo břicho.

,,Ty potvoro, doufám, že se takhle nebudu budit každé ráno," zasmál se Jirka, když konečně dostal led z kalhot.

Nicole na chvilku zvážněla:,,No, a to jsi ještě neviděl všechno."

,,Cože?" vykřikl Jirka a běžel rychle do koupelny, aby se podíval, co všechno mu ta potvora stihla udělat. ,,Ježiši," zakřičel , sotva uviděl svůj odraz v zrcadle.

,,Stalo se něco?" zeptala se Nicole jakoby nic a v klidu se posadila na gauč. Jenom čekala, co se stane, až se Jirka vrátí zpátky. Hned, jak vyšel z koupelny, se Nicole rozesmála nanovo.

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat