Silvestr se Spartou

1.2K 42 13
                                    

Tak dnešní díl je trochu delší, ale já doufám, že Vám to nevadí. Chtěla bych Vám poděkovat za vaší trpělivost, za to, že to čtete a také za votes a komenty, které mě neskutečně motivují a pohánějí dopředu v psaní. Jsem ráda, že to čtete a že se Vám můj příběh líbí. Tak si užijte další díl ;) 

Jak si oba sourozenci řekli, tak také udělali. Martina po týdnu pustili z nemocnice a dali se společně do stěhování. Museli převozit všechny věci z Jihlavy do Prahy. Martin ještě nebyl úplně fit, ale Nicky se snažila, jak nejvíc mohla, aby Martinovi usnadnila práci. Během týdne měli vše přestěhované a Nicole se konečně mohla cítit v bezpečí, protože Mirka pořád policie nezatkla. Táhlo se to už pěkně dlouho, ale popohnat policii v ČR? To je jako házet hrách na stěnu. Bylo to prostě o ničem a bez výsledku. Na to ale Nicole nechtěla myslet. Užívala si času, který strávila s bráškou a že ho teď bylo požehnaně, ale vůbec jí to nevadilo. Svého brášku měla nadevše ráda a byla ráda, že spolu můžou bydlet. Věřila, že ji ochrání, kdyby se náhodou něco stalo, ale samozřejmě by byla ráda, kdyby u sebe měla i Ondru, který jí chyběl čím dál víc a víc. Martinovi se s tím ale nesvěřila, k jejímu (ne)štěstí je to její brácha a zná ji moc dobře, a tak vycítil, že něco není v pořádku. 

Jedno ráno spolu seděli u snídaně ve svém novém domě a Martin se zeptal:,,Nic? Děje se něco? Jsi nějaká divná a je to už pěkně dlouho, co ses takhle začala chovat.."

,,Jak se chovám?" zeptala se Nicole, kterou tato otázka vyvedla z míry. 

Martin si povzdechl a přestal jíst:,,Chodíš jako tělo bez duše. Nesměješ se. Nic tě nebaví..Takhle se chováš."

Nicole netušila, jestli má jít s pravdou ven nebo jestli má ještě chvíli zatloukat. Nakonec se rozhodla, že by stejně musela jednou říct pravdu, a tak bráchu obeznámila se svou situací.. Alespoň z té menší části:,,No, víš, chybí mi přítel.." 

,,A nechceš mi konečně říct, kdo to je?" zeptal se zvědavě Martin. 

Nicole vzápětí začala litovat toho, že něco Martinovi řekla:,,No, nejsem si jistá, že je to mezi námi tak vážný, abych ti o něm řekla něco víc." 

,,Ehm, dobře, jak myslíš.. Ale až se rozhodneš, jsem pořád tady a rád se dozvím, kdo je tím šťastlivcem, před kterým bych měl sestřičku chránit," mrkl Martin na Nicole.

,,Proč chránit?" zeptala se zmateně Nicole. 

Martin pokrčil rameny:,,No, kdyby ti chtěl náhodou někdy ublížit."

,,Toho bych se nebála," usmála se Nicole, která věděla, jak moc ji Ondra miluje,a že by nikdy nic takového neudělal. Martin znovu pokrčil rameny a dál se věnoval snídani. Nicole se zasmála té nejistotě, kterou projevoval Martin, vstala a šla do koupelny. 

Potřebovala se vysprchovat. Nechala proudy vlažné vody, aby jí omývaly každou část těla a myslela přitom na Ondru. Už to bylo dlouho, co se spolu takhle sprchovali. Vlastně jenom první večer v Kanadě..Pak už nebyl čas a nebo to někdo kazil... Vzpomněla si na Jirku, Michala i ostatní kluky, kteří jim kazili každou chvíli, kdy mohli být spolu..Sami dva.. Na tváři se jí přitom objevil ten nejkrásnější úsměv, který dokázal vyčarovat jenom Ondra, hokej nebo kluci z týmu. 

Její rozjímání přerušil Martin, který zběsile bušil na dveře a křičel:,,Nicole? Někdo ti volá..." 

,,A kdo?" zeptala se Nicole a ztlumila sprchu. 

,,Pojď to vzít," volal dál Martin.

Nicole protočila oči:,,Tak to vezmi." 

Martin se zaradoval, na displeji bylo napsáno: Jen ON :3, a tak Martin usoudil, že to asi bude její přítel, takže to zvedl a řekl:,,Haló?"

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat