Neplánovaná nehoda

1.6K 61 13
                                    

Děkuju Vám moc, že přidáváte tak skvělé kometáře a díky Vám se snažím, abych si našla čas na psaní :)) Děkuju za přečtení, komenty i votes :)) Jsem Vám vděčná :) Bylo těžké vybrat někoho, komu bych věnovala kapitolu, a tak jsem to vylosovala :D Protože všechny Vaše komenty jsou neuvěřitelně krásný :3

Ondra jako správný gentleman pomohl Nicole na nohy a přitáhl si ji k sobě. Položil jí ruce kolem pasu a zadíval se do těch jejích úžasných očí. Nicole omotala svoje ruce kolem jeho krku, a pak mu prohrábla rukama zpocené vlasy. Ondra se na ni nepřestával koukat a jeho koutky se zvedly do mírného úsměvu.

,,Co je?" zeptala se Nicky Ondry, protože netušila, proč se začal usmívat.

Ondra ji pohladil po tváři a řekl:,,Je neskutečný, že jsem měl, teda spíš mám, takový štěstí a chodím s tak skvělou holkou."

Nicole se zasmála:,,Moc mě přeceňuješ. Koukni se na to, co prožívám já. Od mala fandím Winnipegu. Jednoho dne za ně začne chytat ten nejdokonalejší brankář na světě a teď tu s tebou stojím a stále nemůžu uvěřit, že ten brankář patří mně."

Ondra zavrtěl hlavou:,,Nikdo nemá tak nádhernou přítelkyni jako já." Nicole už chtěla argumentovat, ale Ondra jí položil prst na ústa.

,,Opovaž se zase protestovat," zasmál se Pavs. Nicole svěsila ramena a naoko se zatvářila uraženě. Založila si ruce na prsou a otočila se k Ondrovi zády.

,,Jsi roztomilá, když se na mě zlobíš," řekl Ondra a chytil Nicole zezadu kolem pasu a políbil ji na odhalený krk.

Nicole se otočila a povzdechla si:,,Nedokážu na tebe být ani naštvaná. To není fér."

Ondra se zasmál a Nicole se vyhoupla na špičky, aby ho mohla políbit. Ondra její polibek opětoval a po chvilce se Nicky odtáhla:,,Představíš mě těm spoluhráčům?"

,,Ty jsi nějaká nedočkavá. Chceš poznat hromadu nadrženejch a smradlavejch kluků?" dal se do smíchu Ondra.

Nicole na něj vyplázla jazyk:,,Jo. Chci poznat tvoje kamarády. A popravdě, potřebuju udělat rozhovor s Scheifelem."

Ondra se usmál, chytil Nicole kolem ramen a řekl:,,Okej, tak pojď, ty moje princezno." Nicole se šťastně usmála a Ondra otevřel dveře do kabiny.

Když vstoupili, všichni se na ně otočili. Nicole se zatvářila překvapeně i vyděšeně a ostatní kluci se dali do smíchu, dokonce i Ondra se jejímu výrazu zasmál.

,,Bože," zmohla se Nicole jen na tohle slovo.

,,Děje se něco?" zasmál se Ondra.

,,Asi není zvyklá na takovej puch," dal se do smíchu mladý a docela i hezký kluk. Ondra pokrčil rameny a Nicole našpulila naštvaně pusu. To samozřejmě kluky zase rozesmálo.

,,Hoši, je to dáma. Nechtěli byste se chovat slušně?" zeptal se jich trenér Paul Maurice, ale bylo vidět, že i on zadržuje smích.

Kluk, kterého Nicole zhodnotila jako hezkého a mladého, k ní přišel jako první, teatrálně se uklonil a políbil Nicole ruku:,,Milá slečno, mé jméno je Adam. Adam Lowry."

,,Vážně, Adame?" zeptal se Ondra s přizvednutým obočím. Nicole se na Adama usmála a do Ondry šťouchla. Po chvilce se rozhodli představit i další kluci a Nicole zjistila, že jsou opravdu super a je s nimi legrace, jenom ji malinko znervózňovalo, že většina z nich má na sobě jenom ručník. Vlastně to bylo úplně poprvé, co se seznamovala s partou nahých kluků, kteří měli zakryté jen ty nejcitlivější partie. 

Hokejista snůKde žijí příběhy. Začni objevovat