-• Tendou x (Visszahúzódó!) Reader •-

1.2K 110 12
                                    


Bogi_thefangirl kérésére, remélem tetszik, és kb. eltaláltam, mire gondoltál!^^' Még annyi, hogy pluszban beletett azt, hogy egy soulmate-es univerzumban játszódik, remélem nem baj!

෴ ෴ ෴ ෴ ෴ ෴

"TENDOU SATORI"

Minden egyes embernek van egy társa, akit a sors választott számára. A párodnak a nevét pedig a csuklódra teremtett szavakból tudod megállapítani. S amióta az eszedet tudod, naponta próbáltad kiolvasni a bőrödte írott betűket.

-Anyaa, mi van odaírva?-Mutattál végül egy nap a csuklódra, kétségbeesett tekintettel, hiszen már elég régóta próbáltad megfejteni a szavakat, annak ellenére, hogy sajnos akkor még nem tudtál olvasni.

Az anyósülésen levő hölgy tiszta szívből elmosolyodott, majd a szemeidbe nézett.

-Mutasd.-Biccentett végül, mire te izgatottan vigyorogva előrébb csúsztál az autótok hátsó ülésén, és felé mutattad a karodat-Nooos...

-Igen? Igen??-Dőltél egyre közelebb.

-Majd ha elég nagy leszel hozzá, akkor te magad is rá fogsz jönni.-Kacsintott végül, mire te hátrahőköltél, összeráncolt szemöldökkel, amely megnevettette édesapádat.

-[Név], hidd el, megéri kivárnod azt, hogy majd elolvashasd, és magadtól jöjj rá.-Nézett hátra rád végül a férfi is.

-De, de...

Erre már nem tudtál egy szót sem szólni. Kissé búskomoran dőltél hátra az ülésen, hogy továbbra is tanulmányozhasd a különös vonásokat.

///

Végül, egy nap boldogan felkiáltva rohantál ki a konyhába, a kezeiddel össze-vissza hadonászva.

-TENDOU SATORI! TENDOU SATORI!

-Na, úgy látom sikerült kiolvasnod.-Mosolygott anyukád, mire a te vigyorod csak még szélesebb lett, és megállás nélkül bólogatni kezdtél-Kíváncsi vagyok, milyen fiú lesz a szerencsés.

-Elő kell készítenem a puskát...-Morogta apukád.

///

Nos, mindenfélére számítottál a fiú külső-s belső tulajdonságait nézve, de erre még így sem számítottál. Az első éved még úgy-ahogy elment a Shiratorizawaban, hiszen nem találkoztál vele, azonban mikor a második éved első napján belépték az iskola kapuján, egy ismeretlenbe botlott a tekinteted.

-Tendou, gyere menjünk!

A szíved pedig abban a pillanatban hatalmasat dobbant.

Ő lenne az?

-Megyek már, Wakatoshi-kun!-Hallottad meg a tőled alig pár méterre levő fiú vidám hangját, majd végignézhetted, ahogyan dúdolászva a harmadéves Ushijima mellé szegődik, s együtt elindulnak valamerre.

Halványan elnyíltak az ajkaid, miközben próbáltad feldolgozni a történteket.

T-Tendou...O-Oké, ő még nem biztos, hogy Ő volt, elvégre sok Tendou létezik a Földön, nem lehet biztos!

Megráztad a fejedet, mely már felvett egy halvány vöröses árnyalatot, majd az osztálytermed felé igyekeztél.

///

-A mai órán egy igen különleges feladatot fogok kiadni nektek, hiszen egy kivàlasztott felsőbb évessel kell majd megcsinálnotok egy feladatsort.-Lengette meg mosolyogva a kezében tartott -valószínűleg több kiló- lapgyűjteményét a matektanárotok. Elhúztad a szádat, sosem volt nagy erősséged az új emberekkel való kommunikáció. Számodra rengeteg idő kell ahhoz, hogy befogadj valakit, és felszabadultan beszélgethess vele, ezért is előre sajnáltad már a partneredet.

Azonban voltak olyanok, akik pedig más jövendőbeli partnerét sajnálták.

Ahogy jobban elkezdtél odafigyelni a körülötted ülőkre, rá kellett döbbenned, hogy bizony egyetlen egy szó, egy név, minden egyes mondatban elhangzott.

-Remélem nem Tendou-sant adták nekem...

-Csak ne Tendou-senpai legyen az!

-Ne Tendout, könyörgöm...

Kérdőn felvontad a szemöldöködet, hiszen nem értetted, mi lehetett abban a szegény fiúban az, ami miatt többen még csak szóba állni se akartak vele.

-Akkor kezdem is sorolni a párokat! A felsősök majd suli után idejönnek elétek, a teremhez. Nos...

Nem igazán figyeltél arra, hogy ki kinek a párja lett. Egészen addig, amíg a te nem következtél.

-...[Teljes Név] és Tendou Satori!

Mindenki együttérző pillantásokkal méregetett téged, ami már csak azért is kínos és kényelmetlen volt számodra, mert nem szoktad meg, és nem is akartad. Jobb volt neked a sötétben, úgy, hogy senki nem látott téged, mint a reflektorfény. Csak bólintottál egyet.

///

-Áh, te lennél [Név]-chan nem?-Hallottál meg magad mellől egy eddig csupán csak kicsit ismerős hangot, mire azonnal oda fordultál. Egy kedvesen mosolygó fiú állt veled szembe-Tendou Satori vagyok.

Az ajkaidat összepréselted, és a szívverésed hihetetlenül felgyorsult, ahogy Tendou tekintete találkozott a tieddel.

Aztán leesett.

A csuklódra pillantottál, és ha lehetett, csak még mélyebben elvörösödtél. Tendou ezt észrevette, és halk kuncogásba kezdett.

-Jó végre megtalálni a társamat!-Aztán kicsit sajnálkozóbb lett a tekintete-De...Sajnálom.

-Mit?-Ugrottál hirtelen egy kisebbet.

-Azt, hogy egy olyan szörnyeteg lett a társad, mint én...-Nevette el magát keserűen, mire te óvatosan elmosolyodtál.

-Számomra nem vagy az. Nem talállak ijesztőnek, így vagy jó.

-Komolyan?-Mosolyodott el újból, amikor pedig bólintottál, csak elnevette magát-Hát akkor, vágjunk bele ebbe az egészbe, társam!

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now