-•Reakciójuk, mikor...#4 •-

4.4K 198 33
                                    

Először láttad meg őket félmeztelenül(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง

Hinata Shoyo

Hinata vidáman fütyörészett, miközben fehér pólóját vette le hogy átöltözhessen, amikor is hirtelen minden szó nélkül kicsaptad az ajtót, a telefonodat bámulva.

-Bocsi ha megzavartalak, mondd Shoyo hol találom a popcornt--Nem tudtad teljesen végig mondani, ugyanis tekinteted - ahogyan egyre feljebb emelted a fejedet- megakadt a kis hasán. Rögtön elvigyorodtál, és bár arcod olyan vörös volt akár egy paradicsom rögtön közelebb mentél hozzá és elkezdtél "fangörcsölni." - URISTEN HOGY LEHET VALAKINEK ILYEN ÉDI HASA? ISTENEEEEM!~

Hinata természetesen meg sem tudott szólalni, csupán próbálta takargatni magát, enyhe sikerrel. Teljese zavarba jött attól amit mondtál de leginkább annak okaként hogy így láttad meg őt...

-[N-Név]!! Hagyd abba kérleeek!-Nyüsszögött teljesen vörös fejjel.

Kageyama Tobio

-Oi Kageyamaa...-Motyogtad miközben a fiú szobájának ajtaját nyitottad ki, mit sem sejtve arról hogy mit is fogsz ott látni. Ám mikor beléptél, és realiáltad is, hogy mit látsz az orrodhoz kellett kapnod a kezedet. - ÚRISTEN-

-Huh?-Fordult meg értetlen tekintettel, így már teljesen a szemed elé tárulhatott a kissé izmos hasa, amitől az orrod úgy döntött, ideje "elvérezni."-[Név]? Miért fogod az orrodat?

Felmutattál egy like jelet, úgy mosolyogva mintha csak most kerültél volna a paradicsomba. Fejed teljesen vörös volt, de jelen pillanatban ez nem igazán érdekelt.

-Csak.. Tetszik a kilátás..

Nishinoya Yuu

Noyával úgy döntöttetek, hogy elmentek egy, a közeli fürdőre úszni egyet, lévén hogy jó idő van és mindkettőtöknek van szabadideje.

Csak az úton döbbentél rá, hogy most fogod legelőször látni a barátodat valami póló nélkül, aminek a gondolatától rögtön elvörösödtél, amit a fiú szerencsére nem vett észre, így nem kezdett el kikérdezni téged vörösséged felől.

Mikor megérkeztetek azonnal elmentetek átöltözni, de amikor a fiú visszajött, te nem mertél rá nézni sem, amitől Yuu csak elnevette magát.

-Aranyos vagy! De azért ennyire ne legyél zavarban miattam.-Kacsintott s feljebb emelte az álladnál fogva a fejedet. -Nagyon jól nézel ki.

-Ne hozz már ennyire zavarbaa..-Motyogtad s lejjebb vezetted tekintetedet, egyenest a hasára, mire inkább mellkasába fúrtad a fejedet,ő pedig csak vigyorogva ölelt át téged.

Sugawara Koshi

-S-Suga?? Te mégis mit csinálsz?

Nagy hőség volt, be kellett vallani, ám mégsem számítottál arra, hogy a barátod egyszercsak egy laza mozdulattal kezdi el levenni magáról a pólóját a strandon.

-Leveszem a pólóm.-Mosolygott rád, miközben feje már a póló nyakánál volt. (Vagy hogyan kell ezt mondani.. :D)-Nagy a hőség, csodálom hogy te még nem adtad meg magadat.

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now