-• Kire féltékenyek...•-

4.1K 188 24
                                    

...A csapatukból?~

/Gondoltam hozok addig egy rendes részt is, hogy ne unjátok meg azt, hogy egyhuzamban ilyen sokszor lenne csak Iwaizumi a téma ^^' /



Hinata Shoyo

Nem igen szokta kimutatni, viszont igenis zavarja az, hogyha túlzottan sok ideig lógsz Kageyamával. Bár tudja, hogy sohasem csalnád meg őt senkivel és teljes mértékig megbízhat benned, néha titokban követni szokott titeket, és ekkor mindig a fal mögül figyel titeket. Persze minden egyes alkalommal megkönnyebbül, amikor újból szembesül azzal, hogy te csakis őt szereted.


Kageyama Tobio

Mindig fél szemmel figyelni szokott tieket, akár közelről, akár távolról, mikor úgy döntesz váltasz pár szót Tsukishimával. Sokkal zsémbesebb és kedvetlenebb lesz, mikor látja milyen jól elvagy vele, de persze folyamatosan emlékezteted őt, hogy ilyenkor nem kell aggódnia, mert nem tudnád megcsalni őt. Ő pedig hisz neked, de meg akar bizonyosdni igazadról. Mindig elvigyorodik, mikor rájön arra, hogy nem hazudtál. 


Nishinoya Yuu

Akár hiszed, akár nem, bizony a fiú nem nézi jó szemmel azt, hogy olyan nagy hévvel bíztatod Yamaguchit az edzések során. Összeráncolt szemöldökkel mered az irányotokba, s mikor odanézel mindig úgy tesz, mintha eddig is másfele nézett volna, vagy feldobja a labdát a levegőbe, és próbál koncentrálni. Persze mindig elvonod a figyelmét amikor meghallja, hogy a fiú sikeresen megnevettetett téged. Egészen addig megsértődve viselkedik veled, amíg rá nem jössz féltékenysége okára; ilyenkor pedig egy csókkal mindig meg tudod vígasztalni.


Sugawara Koshi

Rögtön eltűnik a mosoly az arcáról, mikor látja milyen jól elbeszélgetsz a kapitánnyal, Daichival. Természetesen ilyenkor mindig fejrázással próbálja kiverni a rosszabbnál rossz gondolatait, amely körülötted és a fiú körül forogtak, de utána egész álló nap ez jár a fejében. Mikor meglátod, hogy valami baja van mindig addig nyaggatod őt, amíg kénytelen nem lesz beszámolni igen rossz érzéséről. Reakcióként mindig elmosolyodsz, megcsókolod s elmondod neki, hogy sosem, sosem tudnád lecserélni őt, amitől ő is nyomban jobb kedvre derül.


Tsukishima Kei

Bár sosem vallaná be neked, valójában mindig felpiszkálva érzi magát, hogyha akárcsak egy "szia"-t mersz köszönni Hinatának. Szerinte roppant sok mindenben hasonlítotok egymásra, példának okáért mindketten nagyon hiperaktívak vagytok. Mikor ezt realizálja, mindig átfut az agyán az, hogy te sokkal boldogabb lennék a kis napocskával, de büszkesége rögtön előtör ilyenkor, ami azt ordibálja neki, hogy "Ugyan már, te sokkal jobb vagy nála!". Viszont sosem tud meggyőződni efelől. Miután észreveszed, s rájössz, mi a baja, muszáj elnevetned magadat, ugyanis sosem gondolnáld a fiúról, hogy egy ilyen oldala is van. De mindig megvígasztalod őt pár mézédes csókkal és szavaiddal, melyekkel hűséget fogadsz a fiúnak, bármi történjék.


Yamaguchi Tadashi

Próbálja elnyomni ezt a kellemetlen érzést, ami beférkőzik a mellkasába mikor meglát téged Asahival beszélgetni. Bár tudja, hogy sohasem csalnád meg őt, s a fiúról sem tudja elképzelni azt, hogy elrabolna téged tőle, ez az érzés teljesen felülkerekedik rajta. Egy kisebb habozás után ilyenkor mindig odamegy hozzátok és félrehív téged, hogy full vörös fejjel megbizonyosodjon afelől, hogy még mindig romantikus éretelemben szereted-e őt, s hogy tényleg elég e ő neked. Minden egyes alkalommal lefele görbül a szád, mikor realizálod mennyire nincsen a fiúnak önbizalma, de mindig megöleled és nyugtató szavakat suttogsz neki, amik valóban nyugalomra térítik őt.

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now