-•Karácsony•-

4.3K 192 73
                                    

Egy karácsonyi résszel jöttem nektek, remélem tetszik! ❤️ Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok~!

Hinata Shoyo

-Hova megyünk, Shoyo?-Néztél mosolyogva a fiúra, aki szorosan összefonta az ujjaitokat, s úgy húzott téged maga után.

-N-nos, gondoltam elmehetnénk megnézni a karácsonyi vásárt!-Hallottad meg izgatott, mégis kicsit félénk hangját.
Alig két perc múlva már az említett helyen voltatok. Halk zene szólt néhány helyről, ami csak méginkább ünnepi hangulatba varázsolta az egész várost.

Egymásra néztetek, s már egymás tekintetéből is ki tudtátok olvasni, mire gondoltatok. Rögtön elindultatok különböző boltolhoz, hogy körbenézzetek, s hogy válasszatok egymásnak valamit. Te találtál neki egy röplabdás kulcstartót, ő viszont teljesen meglepett téged, mikor hátulról átkarolt téged és egy csókot nyomott az acodra, hiszen valljuk be... Elég félénk volt ilyen ügyekben.

-Boldog karácsonyt, [Név].-Mosolygott rád, s nyakadba akasztotta a kicsi nyakláncot, amit most vett neked. Egy kicsi szív volt rajta, mégis sikerült megmelengetnie a szívedet.

-Neked is, Shoyo~-Vigyorogtál s csókot nyomtál az ajkaira, amitől teljesen elvörösödött.

Kageyama Tobio

December 22. Jól tudtad, milyen nap volt a mai, hisz' ki is felejthette volna el Kageyama Tobio születésnapját? Nos, úgy látszik pont ő.

Ugyanis mikor órák után elé álltál, kezeidet a hátad mögé rejtve -hisz abban volt az ajándéka- összeráncolt szemöldökkel meredett rád.

-Boldog születésnapot, Tobio~!-Vigyorogtál s felé tartottad a dobozkát, ám miután két perc után sem vette át tőled, furcsáló tekintetét viszonozni kezdted.

-Hogy az...Ma van?-Kerekedtek ki a szemei s levezette az ajándékra a tekintetét. -Teljesen elfelejtettem, annyira a karácsonyra készültem.-Egyik kezét a tarkójára vezette, és vakargatni kezdte azt, míg te közelebb léptél hozzá és egy puszit nyomtál az arcára,miközben halkan kuncogtál,s átadtad neki az ajándékod.

-Ne nevess ki!-Mordult fel szórakozottan, mire te annál jobban nevettél.

-Tudod, nem gondoltam volna, hogy elfelejted. De az a döbbent arcod, mikor oda akartam adni a dobozt, mindent meg-Mielőtt befejezhetted volna, lecsapott az ajkaidra.

-Teljesen máson járt az agyam, csak várd ki a Szentestét. -Húzott perverz mosolyt az ajkaira, mire te (is) egyből rosszra gondoltál, és - vöröslő fejedet próbálva takarni- belebújtál a mellkasába.

Nishinoya Yuu

-[NÉÉÉV] VAN EGY ÖTLETEM!-Ugrott melléd Nishonya órák után, mire te mosolyogva ránéztél.

-Mi lenne az?

-Építsünk hóembert!-Vigyorgott rád, s miközben válaszodat várta összekulcsolta az ujjaitokat, és egy puszit nyomott az arcodra.

-Legyen, úgyis olyan sok hó van.-Ennek hallatán a fiú örömében ugrott egyet, s rögtön futni kezdett egy random helyre, maga után húzva téged.

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now