-• (Bébiszitter!)Kuroo x (Gyermek!)Reader •-

1.6K 120 56
                                    

setsuko-chan03 kérésére! Remélem you like iiiiiiiit!!!~ 🐥🐥

[K/Gy/S/N]= Kedvenc Gyerekkori Sorozat Neve

෴ ෴ ෴ ෴ ෴ ෴

Minden nekomás diák gyakori beszédtémája Kuroo Tetsuroo, legalábbis, a lányok körében. A szívdöglesztő mosolya, az a csíntalan csillogás mély, mogyoróbarna szemeiben egyszerűen minden nőneműt levesz a lábáról, de néha még magukat a férfitársait is. Kissé kócos, éjfekete haja s gyakran előbújó perverz vigyora azonban ad neki egy rosszfiús oldalt is, s ennek köszönheti leginkább akkora hírnevét. Az már csak hab a tortán mindenkinek, akinek tetszik a fiú, hogy ő a röplabdacsapat kapitánya.

Igaz, néha már keveredett kisebb-nagyobb balhékba, amik miatt talán ki is érdemelte ezt a 'A suli rosszfiúja' kinevezést, s első-és második évében talán elég sokszor szólt be a tanárok óráján is.

Mindenféle pletyka keringett róla, hogy vajon milyen csatákba keveredhetett még másokkal is, s hogy talán megmaradt sebeket is okoztak neki- amely persze csak még szexibbé tette volna őt. A rosszfiús oldala miatt pedig, eddig soha, de soha nem gondolt bele senki sem, hogy vajon például a kisgyermekekkel hogy bánhat.

Nos, ebbe az utolsó pillanatig maga Kuroo sem gondolt bele.

Egészen addig, amíg Kenma fel nem hívta azzal, hogy sürgősen segítenie kellene neki.

-Bocs' Kenma, de nem fogom kiverni neked-Kezdett volna bele, de a gamerfiú -bár csendesen-, de annál szigorúbb hangnemben beléfojtotta a szót.

-Kuss, Kuroo. Egyáltalán nem ilyenről van szó...

-Mi a baj?-Ráncolta össze a homlokát.

A vonal másik végén ekkor egy halk sóhajtást lehetett hallani-A húgomra kellene vigyáznod..

Mivel a fekete hajú éppen kávét szürcsölgetett, kedvenc cicás poharából, (:DDD) ezért gyerekkori barátja szavaira azonnal sikerült kiprüszkölnie legalább a felét.

-Mi van?!

-Kérlek...-Kenma nem sokszor szokott ilyet mondani, s pontosan ebből tudta Kuroo, hogy ez most végtelenül fontos lenne számára-...El kell mennünk a szüleimmel egy kicsit itthonról, és [Név] most nem jöhet velünk. Te vagy a legközelebb...

-Sosem vigyáztam még porontyokra, Kenma...-Morogta kelletlenül.

-...Meg sem kell etetned. Addig nem fog megéhezni szerintem, amíg vissza nem érünk. Csupán négy-vagy öt óráról lenne szó.

-...Rendben van...

///

Nem sokkal a beszélgetésük után, kopogtattak Kuroo ajtaján. Tudva, hogy ki(k) jött(ek) meg, nagyot sóhajtott, majd lassú léptekkel a bejárathoz sétált.

-Sziasztok.-Nyitott ajtót legjobb barátjának, s húgának, aki -Kuroo legnagyobb meglepetésére- majdnem teljesen máshogy nézett ki, mint Kenma. [H/Szín] színű haja jelenleg felcopfozzva volt, [Sz/Szín] szemei kissé félénken, ámdé mégis barátságosan meredtek a számára még ismeretlen fiúra.

-[Név] ne bújj el...-Motyogta Kenma köszönés után, mikor is a kislány bátyja lába mögött bújt el. Hiába, ő még egyáltalán nem ismerte Kuroot, ugyanis amióta megszületett, szinte sohasem látta őt, mivel mindig a szüleivel volt.

-...Szia...-Bukott ki halkan a lány szájából, mire Kuroo önkéntelenül is elmosolyodott.

-...Ő itt Kuroo. Emlékszel, meséltem róla már néha...

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now