-•Reakciójuk mikor...#1•-

5.4K 247 90
                                    

~a ruhájukat hordod

-Közreműködött az ötletekben: Rehiia

Hinata Shoyo

"Vajon bánná, ha?.."-Tetted fel magadnak a kérdést miközben tekinteted a fiú ágyán levő narancssárga pulóverre esett. Gyorsan körbenéztél a szobában, hiába tudtad hogy rajtad kívül senki sem tartózkodik ott-, és másodpercekkel később már rajtad is volt a meleg ruhadarab, melynek illatából nagyon szippantottál. "Pont olyan az illata, mint Shoyoé~"-Vigyorogtál magadban, s a fiú pont ekkor érkezett meg.

-[Név]??-Fagyott le egy pillanatra, s mikor realizálta mit is viselsz tulajdonképpen, a feje ezerszer vörösebb lett, mint ahogy amúgy is szokott lenni.-Ö-öhm...Izé úristennagyonjólmutatszbenne!-Hadarta el egy szuszra miközben égő fejét takargatta.

Kageyama Tobio

-Kageyamaaaa!-Szólitgattad barátodat miközben fel-s alá járkáltál a házadban. "Hogy-hogy nem találom sehol??"-Morogtad magadban s éppen a mosdó előtt mentél el, amikor majdnem neked csapódott annak az ajtaja. Éppen,hogy időben álltál meg ahhoz,hogy a nagy durranás meghiúsulhasson.

-Hát itt vagy!-Vidultál fel mikor megláttad az ismerős hajkoronáját azzal egyidőben, mikor Tobio kikukucskált az ajtó mögül.

Végigfuttatta rajtad tekintetét, mely megállapodott az éjfekete pólódon, mely combod közepéig ért, ezzel is leleplezve azt,hogy ez valójában a fiú pólója. Egy pillanatra elképedt, s már csak annyit láthattál,hogy orrához kapja kezét, és rádcsapja az ajtót.

-Mi a baj Tobio??-Kérdeztél rá ijedten és kinyitottad az ajtót, így megpillanthattad ahogy orrához tart kb 3 darab zsebkendőt.-Jesszusom, ennyire vérzik az orrod?!

Ekkor makacsan elvette onnan a fehér tárgyakat:-NEM IS VÉRZIK AZ ORROM! 

Nishinoya Yuu

-AAAAAAAAA [NÉV]!-Kiáltott fel vörös arccal Nishinoya mikor meglátta a viseletedet, aminek felső része az ő pólója volt. 


-Bocsi, nem kérdeztem meg...-Sajnálkoztál mivel a fiú reakciójából azt hitted, ezt nem kellett volna, s már készültél volna levenni az anyagot mikor is egy kéz megállított téged a mozdulatban. Yuu csillogó szemeivel találkoztál mikor felnéztél az ujjak tulajdonosára.


-Le ne merd venni!-Parancsolt rád makacsan, s ha lehetett még jobban elpirult-Mostantól csak ebben a ruhában fogsz lenni.

Sugawara Koshi

"Túl nagy..."-Biggyessztetted le ajkaidat mikor megláttad magadat a tükörben, Koshi pulcsiját felvéve. A barátod úgy tűnt, még aludt, ezért is ijedtél meg kissé, mikor hirtelen megéreztél két kezet a derekadnál, amelyek ezután a fiúhoz húztak téged. 

Rögtön vörös lett a fejed főleg azután, hogy Suga egy csókkal köszöntött téged.Mikor meglátta a szerelésedet aranyosan elnevette magát, és gyengéden összekócolta a hajadat.

-[Név] nagyon aranyos vagy a pulóveremben, de szerintem ez legalább három mérettel nagyobb nálad~.

-De olyan jó...-Motyogtad és mélyet szippantottál-Pont ugyanolyan illata van, mint neked!Mondandód után a fiú egész arca paradicsomvörös lett, s hogy ezt elrejtse, még közelebb vont magához téged, és nyakadba fúrta fejét.

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now