-•Akaashi&Tanaka 4*•-

1.3K 90 11
                                    

Hi hi!^^ VÉÉGRE ITT A NYÁR! Ti terveztek valamit a jóidőre?

Reméljük, ez a Korona időszak hamar véget ér már, kitartást mindenkinek!!!!!💕💕💕

Éés itt is lennénk az utolsó Akaashi és Tanaka felzárkóztatóvaluwu Remélem tetszik nektek~

Kire féltékenyek a csapatukból:

Akaashi Keiji
Természetesen Bokutora, hiszen olyan jól el szoktatok néha -elég gyakran- lenni kettesben, hogy amikor távolabbról csak figyel titeket, önkéntelenül is feléled benne a féltékenység.

Tanaka Ryuunosuke

Igazából a csapatán belül igencsak engedékeny veled. Mármint, ha nem a társaival vagytok körülvéve akkor szinte mindenkit meg akar ölni a tekintetével, aki csak rád néz. Azonban amikor már túlságosan is sokat lógsz együtt Nishinoyával, úgy érzi hogy muszáj elcsalogatnia téged a fiú közeléből.

Első gondolatuk rólad:

Akaashi Keiji

Az, hogy félénk vagy. Amikor rajta kapott téged, hogy nézed őket rögtön elvörösödött az arcod és össze-vissza kapálózva próbáltál elnézést kérni tőlük, habár a fiú egy cseppet sem haragudott rád.


Tanaka Ryuunosuke

Hogy cuki vagy. Amikor meglátott téged teljesen piros arccal -ami ugye a félmeztelenségének a következménye volt- rögtön ez az egy jelző ugrott be a gondolatai közé.

Reakciójuk, mikor (2) le akarod/lerajzolod őket:

Akaashi Keiji

Éppen a fiú házában, pontosabban a szobájában üldögéltetek. Akaashi éppen az egyik füzete felett tanult, te pedig az ágyán feküdtél, és unatkoztál. Már lecsekkoltad az összes közösségi oldalt, az összes mangádat befejezted, ami érdekelt és elkezdted, és fogalmad sem volt róla, hogy most mégis mit csinálj. Akaashit nem zavarhattad, mivel nekik még hátra volt egy kemény témazárójuk fizikából, és nem szeretted volna, hogyha valami hangos tevékenységgel elvonnád a figyelmét, és rossz jegyet kapjon a végén.

Aztán hirtelen eszedbe jutott, hogy a táskádba, amit magaddal hoztál, -tekintve, hogy ma megbeszéltétek a fiúval, hogy nála alszol- valószínűleg elraktad a rajzos füzetedet. Rögtön elmosolyodtál, és elő is halásztad a [K/Szín] színű kis füzetecskét, és egy könyvvel kitámasztottad alul, majd körbenéztél a szobában. Ugyanis semmi ihleted nem volt ahhoz, hogy mégis mit rajzolj le.

A tekinteted végül a fekete hajú fiún akadt meg. Ahogy a füzete fölé hajolt, egyik kezével megtámasztotta az arcát, amit a nap sugarai megvilágítottak, egészen elragadott téged.

"Ezt a fiút a görög istenek faragták, tuti."

Nem tudod, pontosan hány óra telhetett el, amíg kész nem lettél a rajzzal, de szerencsére Keiji semmit sem vett észre abból, amit ezidáig műveltél. Néha lapozott egyet a füzetében, de semmi több megmoccanást nem produkált, aminek legbelül örültél, ugyanis nem akartad elrontani a rajzodat.

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now