-•Kuroo x Oc•-

1.5K 93 7
                                    

@Uchiha_Dei kérésére! Remélem tetszik :3 
Bocsi a hosszú várakozásért!


෴ ෴ ෴ ෴ ෴ ෴

A Nekoma középiskola hagyománya eléggé kitűnt, a többi iskoláéval szemben. Ugyanis, ujjév után mindig, mikor legelőször iskolába mentek a gyerekek, a tanárok meghirdettek számukra egy bált, amire -bár egyáltalán nem volt kötelező elmenni,mégis- rengetegen elmentek, minden évben már csak a hangulat miatt is.

Majdnem minden diák jelezte a tanároknak, hogy ott lesznek, csak néhányan döntöttek úgy, hogy kihagyják. Te is ezek közé tartoztál, s bár tanáraid nem lepődtek meg,-tekintettel arra, hogy rólad köztudott volt; szinte utálsz túl sok ember között lenni- de elfogadták a döntésedet, barátaiddal együtt, akik e miatt kissé elszontyolodtak, de megígérted nekik, hogy máskor bepótoljátok ezt az elhalasztott, együtt töltött időt.

Nos, igazából MAJDNEM, hogy minden barátod elfogadta a helyzetedet. Egyetlen egy fiú volt csak, aki már napok óta győzködött téged arról, hogy "fogadd el a jövődet", miszerint el fogsz vele menni. Még tisztán emlékszel a legelső alkalomra, amikor idén megkért téged...

/A szünet előtti utolsó előtti nap/

-Oi Sonya!-Hallottad meg a hangját a folyosón, első órátok előtt. Mindig előbb jössz be az iskolába, hogy még az utolsó, egyedül töltött perceidet békében és nyugodtan tölthesd, de ez most másként alakult, számodra.

-Szia Kuroo.-Fordultál a fiú felé, kíváncsi tekintettel-Hogyhogy itt? Te mindig az utolsó másodpercekben esel be az ajtón.

-Nehéz is volt felkelni ilyen korán~-Ajándékozott meg egy ásítással, majd rád kacsintott.-De érted megéri.

Elkerekedtek a szemeid, és kissé hátra hőköltél, hiszen azt hitted félrehallottad azt, amit az előtted levő mondott.-Ehm, mi?

-Nem jönnél el velem az újévi bálba?-Lett teljes a vigyora, amely kissé perverzre sikerekedett.

-Öhm...Nem?-Mondtad, felvont szemöldökkel-Tudom milyen hír van rólad,Kuroo Tetsuroo, és nem akarok a rosszfiús "hány lányt döngettem meg eddig a suliból" listádra kerülni.-Szűkítetted össze szemeidet, hiszen egyáltalán nem tetszett neked a dolog, hogy a suli nagymenője pont téged, azt az osztálytársát akarja elhívni, akit eddig teljesen levegőnek nézett. S hogy ez neked eddig milyen jó is volt...!

Ekkor aztán, minden előjel nélkül megfogta egyik kezével a derekadat, és a falhoz nyomott téged. Nem volt erőszakos, de tekintélyt parancsoló volt a cselekedete. Elkerekedtek a szemeid, amikkel Kuroo barnáiba meredtél, melyek most sokkal közelebb jutottak hozzád.

-Lehet, hogy most nemet mondasz, de biztosítalak, hogy egyszer igent fogsz mondani.-Hajolt közelebb, úgy suttogta a füledbe a mondandóját, majd minden további nélkül elsétált, zsebre dugott kezekkel.

Haaaaaah?? Ez meg...Kinek képzelni magát?-Visítottad magadban.

Teltek a hetek, amikből lassan már egy hónap is lett. Legnagyobb meglepetésedre, a fekete hajú fiú egyáltalán nem akart leakadni rólad, minden nap megkérdezte legalább háromszor, hogy elmennél-e vele, amiből az utolsó napokra már kezdett nagyon eleged lenni. Komolyan, nem akartad elhinni, hogy Kuroo tényleg ennyire akarja, hogy elmenj vele, bár az is lehet, hogy csak viccből kérdezgeti már. Morogva gondoltál ilyeneket, hiszen bármennyire is akartad, hogy Tetsuroo végre hagyjon téged, valahogy már kezdett a napi rutinod részévéré válni, hogy a macska szemű szinte minden szünetben megkeres téged, és talán már hiányoltad is volna őt, ha egyik nap kihagyná ezt.

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now