-•Oikawa x Oc•-

1.4K 91 4
                                    

@3Reina3 kérésére!~ Remélem teszik!:3

෴ ෴ ෴ ෴ ෴ ෴

Az új iskolád előtt álva kissé elfogott az aggodalom. A szíved hevesen vert a félelemtől és az elítéléstől, de nem merted ezt kimutatni a külvilágnak.

Megszorítottad a táskát pántját, majd megrázva a fejedet megerőltetted magadat, és útnak indultál, hogy megkeresd az osztályod termét.

Két év kellett ahhoz, hogy megtehesd ezt a lépést, hogy sikeresen átjelentkezhess egy másik iskolába, ahol mindenki számára új vagy, és nem úgy ismernek mint a "suli ribanca".
A gondolatra keserű szájíz keletkezett a szádban, ezért próbáltad elterelni a figyelmedet az elmúlt évekről.

-Ah, bocsi!-Szólítottál meg hirtelen valakit, akinek fekete, tüskés haja volt, és barnás szemei. Feléd fordult, és felvont szemöldökkel nézett rád.-Nem tudod esetleg hogy hol van a 45-ös terem? Elvileg az az osztálytermem, viszont nagyon eltűnhetett, mert sehol nem találom...

A fiú halványan elmosolyodott, majd bólintott egyet.-De, tudom. Gyere velem, megmutatom.

-Oi Iwa-chan!~-Hallottál meg magatok mögül egy fiú hangot-Hát máris megcsalsz??

Az előbbi fiú,-ezek szerint "Iwa-chan", ekkor megfordult, és dühös tekintettel a barna hajúhoz trappolt, bár nem kellett sokat lépnie hozzá ugyanis a fiú már ott volt mögöttetek.

-Idióta!-Ütötte tarkón minden előjel nélkül- A végén még azt fogják hinni hogy együtt vagyunk,Trashykawa! Kussolj be!-Morgott folyamatosan a barna fürtűhöz, majd visszafordult hozzád, kék szemeid azonban találkoztak a "sérülttel".

-Öm...Szia.-Intettél egy aprót,ugyanis nem tudtad mit kezdj a kialakult, számodra kissé kínos szituációval.

A fiú leengedte a kezeit, majd egy vigyor kíséretében közelebb lépett hozzád.-Iwa-chan nem is tudtam hogy ilyen gyönyörű lányokat is ismersz!~-Kacsintott rád.-Oikawa Tooru vagyok.

-Reina...-Motyogtad kissé zavartan.-Öm...-Segítség kérően a fekete hajúra pillantottál, aki vette a lapot és még egy jó nagyot sózott Oikawa fejére.

-Ne mássz rá minden jött-mentre, Crappykawa! Kiijeszted az újakból a lelket is a pofáddal. Gyere, menjünk.-Intézte hozzád az utolsó mondatot mire mosolyogva bólintottál, hálás tekintettel.

-És engem itt hagytok? Olyan gonosz vagy, Iwa-chan! Elrabolod előlem ezt a bájos teremtést!-Nyávogott mögöttetek Tooru, de te mit sem törődtél vele, csupán egyszer hátra pillantottál a vállad felett, de szinte azonnal vissza is fordultál, mikor találkozott a tekintetetek.

-Umm...Neked mi a neved?-Néztél rá a fekete hajúra, mire az mintha csak most jött volna vissza a Marsról, elkerekedtek a szemei és elhúzta a száját.

-Aaah, bocsi! A nevem Iwaizumi Hajime. Örvendek a találkozásnak, Reina.-Mosolygott rád-Amiatt az idióta miatt pedig ne aggódj, nem ragadós a hülyesége.

-O-Oké...-Érezted, hogy a fejed kissé vörösebbé válik, ahogyan felidézted azokat a gesztenyebarna szemeket a gondolataidban. Összepréselted az ajkaidat és lehajtottad a fejedet, hogy Iwaizumi ne vegye észre a paradicsom fejedet.

Jesszusom, mégis mi ez a reakció??-Morogtad magadban-A-A, Reina! Végre van egy új esélyed arra, hogy normális életet élj, nem teheted tönkre ugyanazzal a hibával, amit már egyszer elkövettél!

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now