-• Üdv, Iwaizumi Hajime!•-

3.1K 136 10
                                    

/Több részre fogom osztani az ilyeneket, mivel -sajnos- elég későn adtam hozzá szegényt, és nagyon sokat kellene így írnom egyszerre. Így viszont könnyebb számomra, és szerintem ti is jobban élvezitek. :) Az első csókig írtam meg ezúttal. Hamarosan hozom a folytatását, remélem örültök az új tagnak! ;) /
+Egy kis önpromo, bár ha nem érdekel nyugodtan tovább mehetsz xD Elkezdtem egy Eren x Readeres könyvet, a címe I'M HERE. Az oldalomon megtalálható, ha valaki szereti a kis titánboyt! ^^ 



Első találkozás:

-Úgy látszik nincs más választásom, huh?-Mosolyogtál lemondóan legjobb barátnőd felé, aki -az előző "búskomor" ábrázatát levéve- rögtön elvigyorodott és azonnal nyakadba is ugrott, miközben te próbáltad megtalálni az egyensúlyodat.

-Néha muszáj kimozdulnod neked is.-Morogta továbbra is mosolyogva, mire te csak megforgattad a szemeidet. -Esküszöm hogy jó móka lesz! Ráadásul ott lesz az évfolyamtársam, Oikawa is és egy haverja is---

-Ácsi-ácsi! Ezt miért csak most mondod? Idegen emberek közé kéne menjek? Mit gondolsz te rólam, hah?-Ráncoltad össze a szemeidet. Köztüdott volt kettőtöknél, hogy te eléggé nem szeretsz számodra ismeretlen emberek közé menni, de úgy látszik hogy [L/Bnő/Név] ezt ma vagy teljesen elfelejtette, vagy csak hidegen hagyta az információ.

-Légyszíííí!-Vinnyogott, mint egy kis ötéves, mire te nem tudtál mit reagálni. Sokszor megesett hogy így kért tőled valamit, de most nem voltál veszekedős kedvedben, így csak némán bólintottál egyet. Nem akartál most ellenkezni.

Így esett meg, hogy másnap, szombaton reggel kilenckor kint vártátok a vidámpark bejáratánál [L/Bnő/Név] évfolyamtársait, akikről azt se tudtad hogy hogy néznek ki, ezért rábíztad a melletted levőre hogy felismerje őket.

Azonban, mikor már eltelt fél óra a megbeszélt idő után, kérdőn barátnődre néztél.-Nem kellene itt lenniük...?

-[Név]...-Motyogta-Szerintem válljunk szét, és keressük meg őket. Oikawa küldött egy sms-t, hogy itt vannak. Gondolom eltévedtek.-Forgatta meg a szemeit. 

-Hahhh? Honnan gondolod te azt, hogy én majd megismerem őket? Életemben egyszer sem láttam őket--Kezdtél el kissé pánikolni és kiakadni, mire [L/Bnő/Név] a szádra tapasztotta a kezeit.

-Oikawa barna szemű és barna hajú, fehér pólót visel és kék nadrágot. Iwaizumi rövid, fekete tüskés hajú és mélybarna szemű, fekete póló illetve terepmintás nadrág. Felfogtad?-Vont kérdőre te pedig megszeppenve bólintottál. Elmosolyodott, majd elment az egyik irányba, te pedig a másikba. 

Próbáltad a fejedben tartani a leírásukat, de olyan tíz perc elteltével már kezdtél bizonytalan lenni abban, hogy hogyan is volt. Kezdted összekeverni őket. 

-Uh.-Nyögtél fel halkan, mikor valakinek a hátához csapódtál, teljesen véletlenül-Sajnálom---Amikor azonban felnéztél, érezted hogy a szemeid felcsillannak. Mikor a fiú rád nézett, rögtön eszedbe jutott. "Fekete, tüskés haj, mélybarna szem, fekete póló, terepmintás nadrág."

-Jól vagy?-Kérdezett meg mikor látta rajtad hogy valamin nagyon gondolkosz. 

-I-igen. Esetleg te nem...Iwaizumi Hajime vagy?

Eléggé meglepődött, de bólintott. Ekkor mondtad el, hogy már háromnegyed órája vártátok őket [L/Bnő/Név]-vel a bejáratnál, és  hogy szegény lány már kezdett aggódni. Iwaizumi ekkor homlokára csapott, és mérgelődni kezdett.

Hᴀɪᴋʏᴜᴜ!! Bᴏʏғʀɪᴇɴᴅ Sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [HUN] [Kᴇ́ʀᴇ́sᴇᴋ ᴢᴀ́ʀᴠᴀ]Where stories live. Discover now