16. díl

1.2K 78 6
                                    

věnováno kami, Nessie, Maggie, sunny, kexiskovi a Kate. děkuju za komentáře, kočky. ♥

V autě tentokrát není ticho.

„Wou! Ty posloucháš Fall Outy?“ vypískne dívka, když se display rádia rozsvítí a objeví se na něm obrázek z nového alba.

„Jo, vlastně docela dost poslední dobou,“ pousměje se Harry a něžně si dívku prohlídne.

„Miluju je,“ trhne sebou nadšeně Zoe a natáhne ruku, aby rádio zhlasitila.

Stejný nápad dostane i Harry, takže do sebe drcnou a rozesmějí se. Harry ale využije situace a vezme dívčinu ruku do dlaně, aby si jí mohl přitáhnout k ústům a lehce ji políbil na hřbet.

Rusovláska se tiše usměje a sklopí na chviličku tiše pohled. Pak se ale rozehraje její oblíbená písnička, a tak si začne tiše pobrukovat, zatímco Harry nastartuje limuzínu a pomalu se rozjedou.

„Zase mě znervózňuješ,“ zabručí Harry, ale doširoka se usměje.

„Co? Co kecáš! Vždyť na tebe nekoukám,“ opáčí vysokým tónem Zoe a plácne Harryho do ruky, kterou má položenou na řadící páce.

„To ne, ale jsi hrozně roztomilá, když zpíváš…“ řekne Harry s potutelným úsměvem, ale nespustí oči z cesty.

Zoe zrudne a zarazí se. Přesto s úsměvem. Na špatné ráno si ani nevzpomene. „Já vím, mohla bych být sólo zpěvačka, že jo?“ nakonec se rozhodne si z toho udělat srandu. To je lepší, než zaraženě tiše nedutat a cítit se trapně. „Nejsi jediný, kdo mi to kdy naznačil, nemysli si, já jen čekám na tu pravou chvíli,“ žbleptá dál vesele a Harryho vrásky kolem očí jsou od smíchu hodně hluboké.

„Ty jsi fakt sladká,“ poví Harry a zabrzdí na červený. Chvíli tak může věnovat pohled Zoe.

„Děsně,“ zasměje se Zoe a přemýšlí, jestli by se hodilo, kdyby Harryho teď jen tak políbila. Bohužel na semaforu vyskočí zelená a Harry se s úsměvem zase odvrátí na cestu.

„Mám jet na Svatej Kopeček?“

„Jo, tam je to fajn,“ nikdo tam v tuhle hodinu nejspíš nebude. Možná nějací důchodci na procházce.

„Oki, takže budeme mít soukromčo,“ mrkne na ní a blýskne úsměvem. Pak se oba rozesmějí.

Zoe neví, co mu na to říct, tak se jen směje a dívá se na stromy, které jí ubíhají vedle hlavy. Po chvilce jsou na Kopečku, zajíždí na lesní cestu a Harry nakonec zastaví z jedné strany auta u lesa, z druhé u louky a před nimi asi třicet metrů daleko je potůček.

„Hm, vozíš si sem někoho často?“ popíchne ho dívka s úsměvem, ale docela jí to doopravdy vrtá hlavou.

„No jasně, každý den někoho,“ zavrtí hlavou a odpoutá se. V reprácích hraje The Phoenix a on jí trošku ztiší. Otočí se na Zoe a sladce se usměje. „Chceš se jít projít nebo zůstaneme tady?“

„Já nevím, jak chceš ty,“ pousměje se, ani se jí možná nikam nechce, ale hrozně se bojí, co bude dělat, když nastane takové to trapné ticho.

„No já nevím, trochu tam fouká, a já tu pro tebe nemám žádnou mikču ani nic takovýho…“

„Tak tu zůstanem…?“ usměje se Zoe a natáhne spojené ruce co nejdál od sebe, ale má je stále položené na svých nohách.

„Jo…“ vydechne Harry s úsměvem a sklopí opěradlo na ruce tak, že schová ruční brzdu i řadicí páku a jejich sedačky se spojí.

„Tyvole, to je vymakaný!“ vykřikne dívka nadšeně a zbožně chvíli civí na to místo, kde to Harry sklopil.

Pak to místo ale zakryje jedna Harryho noha a jeho bok a Zoe začne srdce tlouct tisíckrát rychleji. Harry se posune úplně natěsno vedle ní a dá jí ruku kolem ramen, když se k ní napůl natočí tělem a napůl se opře o její opěradlo. Pak ho napadne, že si Zoe může myslet, že mu jde jen o jedno, a tak jí nepolíbí, jak plánoval, ale něžně se usměje.

„Máš ještě pořád trošku smutný oči,“ poznamená tiše a položí jí ruku na tvář. Dvěma prsty jí ještě stíhá odstrčit červenozrzavý pramínek z očí.

„No jo, oni jsou ty oči trochu vopožděný,“ mávne rukou, ale když uvidí, že se jí trochu třese nervozitou, složí ji rychle zpátky do klína.

„Řekneš mi, proč si plakala?“ Jeho dech je sladký a horký a hebce hladí Zoeinu tvář. Je to úžasně příjemné.

Je příjemné, jak blízko jí je.

„Ne,“ špitne zadumaně, ale pak se mu podívá do očí a usměje se. Je nádherný. Už se ani nesnaží pochopit, čemu vděčí za to, že je tady s ním právě ona.

„Proč?“ Rukou, kterou dívce hodil okolo ramen, jí obejme okolo užšího pasu. Vlastně pas je na Zoeniným těle jediné o trochu míň silné místo. Jediný pas trošku vyniká v dobrém slovasmyslu. Například boky má zase až moc žensky tvarované. Ale stejně se v tu chvíli necítí tak úplně dobře. Protože Harry musí pod prsty cítit její faldíky na břiše. Má dlouhé prsty, určitě si všiml.

„Protože bys to nepochopil,“ usměje se smutně Zoe a cítí, jak jí nenápadně Harry tiskne blíž k němu.

„Ale zkusil bych to,“ namítne a zajede prsty, které má na její tváři, víc do vlasů, až obejme její ucho ukazováčkem a prostředníkem. Pohladí palcem koutek jejích rtů a projede se po jejím spodním. Je plnější než ten horní, ale hezky, přiměřeně. Její rty vypadají, jako kdyby políbily celý svět. Jsou tak krásné, že je podle něj musí chtít políbit každý. A jemu se to povedlo.

„Ale nepochopil bys to, tak je to jedno, ne?“ zamumlá Zoe a možná už nemá tak super náladu, jako než se jí na to zeptal.

„Nebudu tě lámat, když mi to nechceš říct,“ usměje se něžně Harry a Zoe to trošku naštve, místo aby jí to uklidnilo.

To jsem ti vážně vděčná, že se konečně staráš o svoje.

Pak si ale vynadá, je tak hloupá v těchhle věcech. Je k ní sladký a vlastně neřekl jediné slovo špatně, naopak, a ona…

„Promiň,“ pípne a sklopí pohled.

Harry mlčky vyhodí nohy na palubku a trochu se podsadí. Zoe je tak výš než on, a to se jí nelíbí. Podsadí se nejdřív taky, protože bez toho by na palubku nedosáhla, a pak si tam ty nohy taky položí. Ale rychle od nich odvrátí pohled, protože jejich nohy vedle sebe vypadají děsně. Její kraťounké a asi tak desetkrát silnější než ty Harryho hubené. On ale nevypadá, že by ho to nějak štvalo. Položí ruku na její stehno a přitiskne si jí k sobě ještě víc. Celá ta situace si žádá polibek. Trošku se zvedne z opěradla a tělem se opře do toho Zoeina, když se políbí. Její prsa se zase tisknou k jeho hrudníku a on ruku z jejího stehna přemístí pod ně, takže vlastně objímá její hrudní koš a obě dlaně jsou položené skoro na stejném místě. Jednou jí objímá okolo zad a dlaň má na jejím pase a druhou dlaň něžně tiskne kus pod jejím podpaždím a prsem. Zoeiny ruce tentokrát nezaostávají. Obě položí na Harryho, oproti ní, velké tváře a drží ho u sebe, i když cítí, že on jí nikam neuteče. Připadá si atraktivně a hezky. Protože přesně tak se jí Harry dotýká. Je to jako kdyby to křičel, ale on mlčí a jen jí líbá. Jeho nohy už nejsou vyhozené na palubce, má je složené normálně pod sedačkou, aby k Zoe mohl být pohodlně natočený.

Rukou z pasu zajede na její bedra a druhou pohladí palcem místo, na které dosáhne, což je vlastně lem její podprsenky. Pak touhle dlaní sjede na dívčin plný bok a s palcem sjíždějícím do třísel jej stiskne. Zoe roztřeseně vydechne a Harry se jí s úsměvem podívá do očí. Taky se usměje a palci pohladí jeho tváře. Má hrozně malé ruce, takže nikam moc nedosáhne. Ale hravě zaboří palce do jeho dolíčků, když se na ní sladce usměje.

„Jsi tak nádherná,“ špitne a v tu chvíli chce tak šíleně moc, aby si to ta dívka o sobě skutečně myslela. Aby to věděla.

nějaké postřehy a názory a myšlenky a milenky.

?

:)

Chubby [You are beautiful to me]Kde žijí příběhy. Začni objevovat