38. díl

943 72 7
                                    

Když se Zoe ráno vzbudí, má půl hodiny času víc než obvykle, a tak si konečně umyje hlavu. Vyfouká, vyžehlí si vlasy a hned si připadá o padesát procent hezčí. Namaluje si oči a na linkách si dá záležet. Obtáhne tužkou obočí a namaže si rty, aby nevypadaly tak suše. Zakryje si všechny nedokonalosti korektorem, a když se na sebe podívá z dálky, docela je i spokojená.

Oblečení už má vyprané, a tak si může spokojeně vzít svoje černé milované kalhoty a halenku s dost velkým výstřihem. Ne jako to tričko včera, to bylo jedním slovem hnusný. Utáhne si ramínka na podprsence, aby jí ta prsa trochu vyčuhovala přes a namaže si hrudník nějakým BB krémem, zvýrazní záhyby a vypadá to dobře.

Když dorazí do školy, je připravená se Harrymu omluvit. Je jediný, kdo jí teď zbyl, a nehodlá o něj přijít jen proto, že to dostala a je nepříjemná a přecitlivělá.

Zazvoní jí mobil, když se posadí na kuřplacu na lavičku.

„Ano?"

„Čau, zlato, už jsi u školy?" ozve se Niall se svým přízvukem.

„Jojo, už pokuřuju," zasměje se Zoe a Niall hned po ní.

„Oki, za minutu jsme u tebe."

Jsme? Takže spal zase u Louise...? Myslela, že s ním bude mít chvíli pro sebe. Ale to asi myslela špatně.

„Čau, bejby," zakřičí jí Niall typicky zezadu do ucha. Políbí ji do vlasů a hupsne vedle ní na lavičku.

Zoe se chvíli cítí tak jako dezorientovaně, protože má pocit, že s Niallem přišel ještě někdo, ale nikoho nevidí ani neslyší. Najednou se jí ale okolo ramen a prsou obmotají dvě silné ruce a ona okamžitě pozná Harryho vůni.

„Ahoj," špitne jí Harry do ucha svým hlubokým hlasem a přitiskne rty na její spánek.

„Ahoj, Haz," pípne Zoe a zavře oči, když ho u sebe cítí co nejblíž. Chytne ho za velké dlaně svými prťavými a otočí k němu hlavu.

„Ahoj, pipi," pozdraví ji ještě jednou a políbí ji mělce na rty.

„Hele, pipinky," promluví Niall se svým debilním úsměvem, „já vás opustím. Ale neboj, Zo, dneska spíš u mě. Musíme si taky udělat večer pro sebe."

A s tím i odejde.

Harry hupsne k Zoe na lavičku a ona se mu okamžitě pověsí okolo krku.

„Promiň za ten včerejšek," zahuhlá mu do trička a pevněji ho obejme okolo pasu.

„Já to chápu, lásko. Prostě máš svoje období," zasměje se Harry a pokrčí rameny.

Zoe celá červená zvedne hlavu a usmívá se alá jako-vážně-já-tě-napíchnu-na-klacek-a-hodím-tě-tygrům.

„Víš, jak je to hrozný?" vyšpulí spodní ret Zoe a Harry ji políbí na čelo.

„Aww, promiň, bejby."

„Asi umřu," řekne dívka a chytne se za břicho, když ji tak hrozně zabolí.

„To ne... co bych bez tebe dělal...?"

„..."

„Mimochodem, kvůli tvýmu dekoltu mi už pět minut roste boner."

„Aha, pipi, a co s tím budeme dělat?" zašeptá přehnaně zvědavě Zoe. Herečka, pomyslí si Harry.

„No," protáhne Harry a zvedne se z lavičky, tahaje Zoe za ruku, aby se zvedla taky. „Myslim," přitáhne si ji na sebe a celými pažemi ji obejme okolo pasu, „že ty záchody u vstupu do sklepa a do dílen, nikdo tak do desíti nenavštíví, takže by tam mělo být prázdno."

„To je nechutný, na záchodech," zavrtí Zoe hlavou, ale Harrymu to je jedno, zjevně.

Něžně s ní proplete prsty a vydá se směrem k hlavním dveřím. Otevře jim, nechá Zoe vejít jako první a s dětským chichotáním ji vede na záchody, které jsou tak nějak zastrčené od školních chodeb a jsou hůř přístupné, a o kterých se moc neví. Vejdou na pánské, Zoe se ani nestačí rozkoukat, a už je přitisknuta na studené kachličky, s Harryho vášnivými rty na těch jejích. Cítí Harryho dlaň na svých ňadrech, a když se podívá dolů, zamrazí ji v podbřišku, jak sexy vypadá, když jeho obrovská ruka tiskne celé její prso.

„Fuck," zanadává Harry a opře své čelo o Zoeino. Přejede dlaněmi na její zadek a pohladí ji po zádech. „Doháníš mě k šílenství. Hrozně moc tě teď chci a nemůžu tě mít..."

Zoe se zachichotá a láskyplně se mu podívá do očí. Je rozkošný. Celý rozcuchaný a krásný. Podívá se mu do očí a nepřeruší oční kontakt, dokud nerozepne jeho poklopec. Jeho pohled se mění z roztomile vzrušeného na bezmyšlenkovitě vášnivého a vzrušeného.

„Co to děláš?" usměje se láskyplně a překvapeně dívku sleduje, jak si kleká.

Zase jsem tak nemotorná, musim u toho vypadat směšně...

Ale on na ni hledí a všechno, co udělá, mu připadá sexy.

Zoe uchopí lem jeho kalhot a trhne s ním dolů. To samé udělá s boxerkami, aby je měl do půli stehen, a odhodlaně se nadechne nosem.

Harryho penis je už teď nádherně prokrvený a lesklý. Asi o tom, že mu stojí už tam u lavičky, nelhal.

Uchopí erekci do malé dlaně a několikrát zakroutí zápěstím. Vtiskne pár polibků do jeho třísel a Harry k sobě přitiskne víčka. Vydechne a odhrne jí vlasy z očí. Ruku nechá v jejích vlasech a jemně ji pohladí palcem po líci. Zoe na něj nesměle koukne a v tu samou chvíli její rty obklopí jeho horký penis.

Znovu žasne nad jeho velikostí. Po chvilce ho dostane do úst na tři čtvrtě a Harry sténá. A sténá fakt krásně. Celou dobu sleduje ji a její dekolt a ona nemusí dělat nic pro to, aby z ní byl paf už tak, a k tomu tohle. Kouří ho asi deset minut a už je fakt unavená, a tak střídá vážně rychlé tempo s pomalým. Harry ji znovu poodhrne vlasy a něžně se pokusí její hlavu posunout dál, ale ona ho nenechá.

„Bejby, už budu, nechci-nechceš, já-..." a následuje vážně ten nejvíc sexy sten, tak chraplavý, táhlý a hlasitý. Otevře oči a koukne na ni. Klečí a hlavu má trochu skloněnou, obličej jí zakrývají vlasy. Harry si natáhne boxerky i džíny, zapne se a dřepne si dolů.

Chytne dívku za bradu a druhou uchopí rezavé pramínky vlasů. Ona si stydlivě utírá bradu a najednou už není tak sebejistá, jako před pěti minutami. Harry se rozchichotá a palcem jí utře ret a tvář i bradu. Vytáhne ji na nohy a zjistí, že má jeho sperma i na hrudníku.

„Nee, budu to mít i na tričku," zakňučí a Harry se rozesměje, takže ona nemůže jinak, než se smát taky.

„Pojď sem," vezme ji za ruku a natrhá ubrousky u umyvadla. „Tohle si užiju," skousne si ret a začne jí prsa utírat. Sleduje, jak se její kůže hezky propíná a její prsa se zlehka zhoupnou.

„Blbečku," zahihňá se Zoe a jenom jako ho plácne do obličeje. Harry ji chytne za zápěstí, kapesník hodí do koše, a obejme ji okolo pasu. Jednou ji drží a druhou jí stiskne zadek.

„Nepřestáváš mě překvapovat," zamumlá šťastně a ona ho pohladí po tváři a dá mu na stranu kudrlinky.

„Ty jsi chtěl jít na záchody..." opáčí.

„Ale nečekal jsem, že vážně něco takovýho uděláme... uděláš."

„Tak to mě vlastně ještě neznáš."



ahoooj, nový díl. omlouvám se, že zase tááák dlouhý mezičasy. hihi. prosím prosíííím o komentáře.


?



Chubby [You are beautiful to me]Where stories live. Discover now