9. díl

1.2K 82 6
                                    

 

ahojteee

sorráček, že mi to tak trvalo. pokusím se být znovu víc aktivoš. ;))

a strašlivě moc super mega děkuju za hodnocení xx

V pondělí je ve škole hodně brzo, ostatně jako každý den – už před sedmou. Potká pár lidí, které v tuhle dobu vídá snad každý den ve škole, protože taky dojíždí, a jezdí jim to stejně pitomě jako jí. Mezi nimi je i ta blondýnka, která byla v pátek v té hospodě, pak už s nimi nešla, a Zoe neví, jestli má pozdravit, nebo nemá.

Každopádně ta dívka to rozhodně za ní, když kolem ní projde, věnuje Zoe krátký pohled do očí, a dělá, jako že jí nezná.

A Zoe je z toho možná tak trošku zklamaná, přeci jen…

Vejde do šatny, hodí do skříňky bundu a baťoh si nakonec nechá, jen si z něj vyndá svačinu, protože si s ním připadá víc sebejistě. Nechá si v ruce cigarety a mobil, a zamíří zase ven ze školy. Vlastně neví, proč šla dovnitř, asi jestli někoho nepotká. Zamíří na cestu za kostelem, který stojí pár desítek metrů od školy. Tam chodí všichni, a většina tamtudy jde do školy. Velká pravděpodobnost, že někoho potká.

Stojí tam dohromady asi pět lidí, tři se spolu baví, zbylí osaměle stojí po pár metrech od sebe. Zařadí se na konec a připálí si. Přemýšlí, proč kouří. Asi z nudy, taky jí to chutná, zabíjí to čas, baví jí to. Jo, asi. Škoda, že to z ní jde pak cítit. To jediné je k naštvání.

Rozhlédne se, když uslyší hlasy, ale jdou tu jenom nějaké holky z vyšších ročníků. Chvíli v tichosti kouří, hraje si s mobilem… Harry sice chtěl její číslo, ale nenapsal ani smsku.

Když uslyší hlasitý klučičí křik a smích, jen zběžně se otočí. Je to parta čtvrťáků, směsice různých oborů. Jde s nimi i Zayn. Většina se od nich odpojí a jdou rovnou do školy, on ještě se dvěma jde dál si zakouřit. Už z dálky dívku vidí, ale jen se na ní párkrát podívá, a projde okolo ní bez pozdravu.

A teď už Zoe VÁŽNĚ neví, o co go. Co to ty lidi maj s tim nezdravením? Tu blondýnku chápe, nijak se spolu nebavili, ale Zayn?

Ten Zayn, s kterým si v pátek užila tolik srandy? Ten Zayn, který jí bral několikrát na cigáro? Samotnou? Ten Zayn, který se jí tolik věnoval?

Aha, no.

A to se jí ptal, jestli se s nimi chce bavit i dál… Dělal si z ní Zayn srandu?

Z jejího zadumání jí vyruší hlasitý smích jejího nejlepšího kamaráda.

„Ahoj, štěstí moje,“ zakřičí dívce do ucha a ona se k tomu instinktivně přikrčí a zacpe si uši.

„Čau, magore,“ prskne, ale pak se rozesměje.

„Jak se máš, Zo?“ koukne se na ní těma jeho nádherně modrýma očima a zapálí si cíčko.

Chubby [You are beautiful to me]Where stories live. Discover now