54. díl

718 53 8
                                    

Všechno nejlepší, Verunkooooooooo♥

Ráno u snídaně je sranda. Jako doopravdy sranda. Zoe smíchy chvílemi nemůže ani dýchat. Louis vyřezává z toastů sprosté obrázky a dělá kraviny. Vedle ní sedí Harry, který Louisovi s kravinami zdatně sekunduje a Niall se Zoe jsou jen mrtví smíchy. Zayn je ve sprše a Gemma s Eddiem se ještě nevzbudili. A, pro Zo otravná, Lottie šla na trénink volejbalu, nebo co to hraje.

„Vy jste fakt idioti," utře si slzy pod očima a s úsměvem se zakousne do toustu ve tvaru penisu.

„Ale chutná ti pinďour, tak co...?" zasměje se Louis a ona se natáhne, aby mu mohla dát pohlavek.

„Blbečku."

„Jo, Lou, jsi blbeček," zasměje se Harry, šťastný, že může Louisovi říct, že je blbeček.

„Drž hubu, hajzlíku."

„No tak tohle nebudu poslouchat," naštve se kudrnatý mladík na oko a zvedne se ze židle s tím, že doplní opečené toasty.

Položí Zoe ruku na rameno a jemně jej stiskne.

„Nechceš něco?" zeptá se opatrně.

Zoe se na něj kamarádsky usměje a postaví se taky: „Zapomněla jsem dát včera ty věci, co jsem přinesla, do lednice. Teda není tam nic, co by se mělo zkazit..."

Zasměje se a doběhne do Louisova pokoje pro tašku. Vleze do kuchyně za Harrym a postaví na linku igelitovou tašku.

„Copak tam máš?" usměje se Harry zvědavě.

„Nějaké džusy, brusinkovej na močáček a pomeranč na kocovinu," zahihňá se dívka a Harry si pomyslí, že jestli ona není sladká, tak už neví, kdo je. „Pak takový ty sladký houstičky a nugeta. I když to není nic pro mě. Ale každej to miluje, ne?"

„Ty zbožňuju," vyhrkne Harry nadšeně a Zoe vyprskne smíchy. Kdyby věděla, že ho takhle rozvášní houskama s nugetou, použila by to na něj už dávno. A taky nečekala, že spolu budou moct vést normální rozhovor.

„Dobře..." zasměje se na něj uvolněně a Harry jí položí dlaň mezi lopatky.

„Zo... chtěl jsem se zeptat... ty a Liam? Jako... je to vážný?"

„Nebuď hloupej, Haz... Liam Zayna miluje. A já, no..." zamumlá s poloúsměvem a odváží se na něj podívat. Harry se usmívá a vypadá to, že by ji chtěl políbit. „Ale to mezi námi dvěma nic nemění," upozorní jej s vážným tónem a odejde za ostatními.

Harry přijde asi po pěti minutách a určitě vypadá, jako že ok, ale moc ok jí nepřijde. Ona to pozná. Vidí, jak si otírá dlaně o stehna. Pak se několikrát podrbe na nose a nakonec si asi třikrát odkašle.

Nemůže ti ho bejt líto...!

„Zoe, můžeš tady dneska do odpoledne aspoň zůstat? Potřeboval bych zamakat na tom modelu..." zaprosí Louis, zatímco krmí rozespalého Nialla snídaní.

„Jo, jasně."

„Harry tady taky zůstane, protože mi bude nakonec dělat taky ramínko, a Zee taky... dneska vás tři všechny sfouknu... připravim si to tak, že už to potom došiju bez vás," mumlá si pro sebe Louis.

„Jupí," zahlásí doopravdy šťastně Zoe.

„Ale pak přijde molo," ušklíbne se na dívku soucitně Harry.

„Arrgh," zasténá Zoe herecky, „připomeňte mi někdo, proč jsem s tím souhlasila!"

„Protože jsem úžasný kamarád a ty mě miluješ...?" zamrká Louis komicky.

Chubby [You are beautiful to me]Where stories live. Discover now