53. díl

585 52 12
                                    

hned na začátek UPOZORŇUJU, že některým z vás se možná vůbec neukázalo upozornění pro minulý díl, tak kdyžtak zčekujte, jestli jste ho četly. :))

„Jsem..." vydechne dívka a pohlédne na své ruce. Neví, jestli to má udělat. „Ochotná dát ti šanci-"

„Nebudeš toho litovat," rozzáří se Harry a chytí ji za ruce.

„Ale," přeruší ho Zoe. „Všechno půjde hezky pomalu. Od začátku. Nebudeš na mě v ničem tlačit a nebudeme spolu teď zase chodit," řekne pevně.

„Dobře," jeho oči trošku pohasnou, ale usmívá se na plnou pusu.

„A jestli se ještě jednou dozvím něco podobného, už na mě nikdy nepromluvíš, nepodíváš se na mě.... Prostě se mě nebudeš snažit kontaktovat."

„Už nikdy nic takového neuslyšíš," řekne smutně a trošku veseleji dodá: „Slibuju."

Chytne ji za ruku a roztomile se na ni podívá.

„Dokážu ti, že to bylo jen debilní nedorozumění mezi mým chlapským já a mnou. A už se to NIKDY nebude opakovat." Položí jí ruku na tvář a zakoukaně ji pohladí palcem po líčku.

„Haz, co děláš? Nechodíme spolu," připomene mu rázně a opatrně se usměje.

„Já vím, jen..." skousne si ret a opře se čelem o její pihaté. „Moc by tě teď chtěl políbit. Pak už na tebe nebudu tlačit, fakt slibuju..." zaprosí.

„Ale jen malou pusu, dobře?" šeptne dívka a nervózně zamrká, když se jeho horké dlaně sklouznou po jejích zádech a paže ovinou štíhlejší pas. Nosem se jí projede ve vlasech a na chvíli zaboří tvář do jejího krku. Přitiskne ji pevně na sebe a znovu se opře čelem o její, nosem pak letmo přejede po Zoeině tváři a rty přitiskne na její zavřené víčko. Vydechne a skloní se trochu níž, aby ji mohl konečně políbit.

Zoe připadá, jako by se nikdy nic nestalo. Nechá ho ji políbit a pomalu se mu začne poddávat. Chyběly jí Harryho rty a hebce oholená tvář. Jeho chuť. Tak specifická a jemná. Jeho něžný jazyk a vlasy, které ji šimrají na tvářích, když je u ní blízko. Přistihne se, jak proti němu tiskne a pohybuje rty. Jak její jazyk, aniž by se nad tím zamyslela, hladí ten jeho a saje mezi rty Harryho malinový.

„To nebyl malý polibek," odtrhne se od něj udýchaně.

„To ne..." usměje se Harry, ruku sune dál po jejím těle na bok.

„Hoď zpátečku, Harry," zamumlá s poloúsměvem Zoe. „A už žádný líbání," zasměje se.

„Už nikdy?" popíchne ji, ale moc dobře ví, že je to na hranici. Nechce ji zase naštvat.

„Běž, prosím tě," strčí ho do dveří a sama v kuchyni zůstane. Projede si vlasy prsty a pousměje se pro sebe. Chtěla by, aby to bylo jako dřív.

Samozřejmě bez toho okolo.

Vrátí se do obývacího pokoje a rozhlédne se, kam se má posadit. Lottie leží na stole s hlasitým hihňáním a Ashton má jazyk na jejím propíchnutém pupíku. Ostatní jeho kamarádi to sledují a hecují ho. Liam hraje s Louisem videohry a Eddie se mazlí s Gemmou v křesílku. Zayn se na křesle dohaduje s Perrie a Niall si povídá s Harrym. Jsou k Zoe zády a ona si sice vynadá, ale nedpustí si poslechnout si, o čem se ti dva baví.

A samozřejmě, o čem asi?

„Rozumíš... já jsem jí prostě nedokázal říct ne. Strašně toho lituju a stydím se za sebe, ale už to nevrátím."

„Kdy to bylo, když tě... to... no... svedla?"

„Právě ten den před tím, než jsem se porval se Zeem. On totiž neříkal jen to, co jsem vám pak řekl... Taky mi vyhrožoval, že jí to řekne... je to hodnej kluk... sám řekl, že kvůli tomu, že si to nezaslouží."

Chubby [You are beautiful to me]Where stories live. Discover now