21. díl

1.1K 90 7
                                    

Posedávají u vodnice asi tři hodiny – trošku se to protáhlo, když Zoe začne zvonit mobil.

„Zoe?“

„Jo, mami?“ vydechne Zoe napjatě, když se všichni rozesmějí, protože se sázeli, že to budou rodiče.

„Hele, zase vezu taťku do nemocnice, na chvíli mu odpoledne vynechalo srdce a on mi to nechtěl říct a teď mu je blbě…“

„Oh,“ znovu překvapeně vydechne a všechno je špatně. Neví, co má říct.

„Máš se jak dostat domů? Nic ti teď nejede, ale přijet pro tebe nemůžu,“ řekne jí maminka v telefonu a Zoe se na chvilku podívá vedle sebe, kde sedí Harry a ustaraně dívku sleduje. Nejspíš jde slyšet, o čem se spolu baví. A Zoe je ráda, že si ostatní povídají, protože by bylo divné, kdyby taky poslouchali.

„Jo, mám,“ kuňkne, když ucítí na svých zádech Harryho ruku, jak se jí zavrtává pod tričko a něžně jí hladí na holé kůži.

„Dobře, zlatíčko. Neboj, nic se neděje, ale radši ho tam beru,“ promluví k ní mateřsky mamka a Zoe na chvíli zaštípají oči.

Nemůže se tu ale rozbrečet, a tak to rozmrká. „Dobře, tak pa.“

„Pa.“

„Co se mu stalo nebo co?“ špitne Harry a políbí její baculatou tvář. Přejede rukou ze zad na její pas a Zoe se nepříjemně zavrtí. Nemůže na ní takhle sahat, když sedí. Nechce, aby se dotýkal těchhle jejích partií. Není to nic hezkého.

A tak, když Harry nezareaguje ani na tohle, položí svou maličkou dlaň na jeho obrovskou a přesune ji jinam.

„On má poslední dobou takový malý zástavy srdce… doktoři nevědí, co to je,“ řekne potichu, ale Niall naproti ní slyše moc dobře.

„Co je, Zo? Něco s taťkou?“ zatváří se vyděšeně.

„No jo, jako vždycky, Ni…“ povzdechne si dívka a je jí hrozně.

„To je na hovno,“ ušklíbne se smutně Niall.

„Chceš vzít už domů, princezno?“ zašeptá jí Harry do ucha a ona je tak nějak ráda, že jí to neřekl nahlas přede všemi. Zaprvé je hezké, že je to jen mezi nimi, a zadruhé ostatním určitě jako princezna nepřipadá, takže by se tomu určitě v duchu zasmáli. Nebo nahlas. Nebo obojí.

„Já nevím,“ kuňkne stydlivě a zaboří tvář do Harryho ramene. Jeho svetr je jemný a nekouše jako ostatní svetry a strašně nádherně voní. Určitě je drahý, stejně tak ten parfém.

„Jestli chceš jet, odvezu tě,“ nabídne jí Harry znovu a Zoe se tak nějak cítí provinile. Nechce jako první odcházet, protože to by třeba mohla přijít o nějakou srandu s nimi a nestává se často, že ji s sebou berou čtvrťáci.

„Ne, ještě asi ne,“ špitne, „stejně nikdo není doma a dlouho asi nebude…“

„Dobře, ale kdykoliv by sis to rozmyslela, tak mi řekni,“ poučí ji svým chraplavým laskavým hlasem Harry.

„Děkuju,“ odtáhne se a nesměle se usměje.

Chvíli myslí na svého tátu a nakonec se zapojí se do konverzace o sobotním koncertě, kde Louis hraje nebo zpívá, Zoe neví, a ani to nepochopila z toho, o čem se bavili. Potřebuje se odreagovat, nijak teď taťkovi nepomůže.

„Haz?“ osloví Harryho Eddie a Zoe automaticky otočí hlavu k nim.

„Mhm?“ Harry si usrkne z čaje a poposedne si. Zoe už z té tvrdé země taky bolí zadek.

„Vy dva jste spolu?“ zeptá se Ed opatrně a hned na to zabublá s vodnicí, aby na sebe neupoutal pozornost ostatních – Zayna, Louise, Nialla a té blondýnky, která neumí zdravit, a přišla asi před hodinou.

„Proč se na to všichni ptáte?“ zahihňá se Zoe, ale ve skutečnosti je plná obav. Co má říkat? Co řekne Harry? Je jí… nečekaně… trapně.

„Tak abych věděl, jestli mi zase někdo vyfoukl objev,“ zahází Eddie obočím a Zoe vyprskne smíchy.

„Blbečku,“ zahihňá se.

„Myslím to vážně, hej!“ skutečně se zatváří upřímně a Harry ho políbí do zrzavých vlasů.

„Promiň,“ pokrčí rameny a pak se na Zoe dlouze podívá. „Je boží, neodolal jsem, promiň, brácho,“ zahihňá se a Zoe si všimne, že se k ní Harry poprvé chová tak nějak majetnicky a posesivně, ale kupodivu – a to vážně, protože ona nesnáší, když se nad ní někdo povyšuje – se jí to docela líbí.

A taky se jí líbí, když jí Harry obejme svou pevnou paží okolo ramen a dlaň jí položí nad prsa. Pevně ale měkce si ji k sobě přimkne a položí si jí půlkou zad na svůj hrudník. Zoe ho chytne za tu ruku a je jí zvláštně, protože jí právě další kluk řekl, že se mu líbí, a to je asi čtvrtý kluk v jejím životě, takže jí to dost vezme.

Do té doby, než ji Harry odveze domů, má dobrou náladu.

Když zastaví u Zoe za barákem, směrem do lesa, kde už nejsou žádné další domy, Zoe je tak hrozně zvláštně. V celém domě je zhasnuto, takže doma není asi ani její bratr. Je jí kvůli tátovi smutno, ale kvůli její povaze se většinou nenechá moc vystrašit, aby začala panikařit nebo nějak bláznit. Neví, jestli je to dobře nebo špatně.

„Pojď sem,“ špitne Harry a sklopí prostředek sedačky. Poposedne si doprostřed a zase dívku vezme okolo ramen. Tentokrát ale na nic moc nečeká a s položením jedné dlaně na její tvář ji hebce políbí. „To jsem chtěl udělat celou dobu, co jsme byli v té čajovně…“ vydechne měkce a Zoe se stydlivě usměje.

„Děkuju, dnešek byl krásnej,“ pípne dívka a zase se tak nesměle pousměje. Sice už to mezi nimi jiskří dost, ale pořád se neodváží sama Harryho políbit. Vždycky počká, až jí políbí on.

A naštěstí nemusí čekat dlouho.

„Ty jsi krásná,“ řekne Harry, když se odtrhne od jejích rtů.

„Jo,“ vydechne dívka ironicky a Harry mlaskne.

„Hej, přestaaň,“ zamručí a zašklebí se na ní. „Od té doby, co jsem tě poprvé slyšel promluvit, na tebe nemůžu přestat myslet ani na chvilku. Vůbec si nevšímam ostatních holek. Třeba kluci furt otravujou, jako támhleta má dobrou prdel a tahle, ale ani jedna na tvůj zadek nemá. Panebože je úžasnej!“

Zoe se rozesměje a celá červená se dál roztomile hihňá, když Harry přesune ruku na její pravou půlku a majetnicky ji stiskne.

„A nebo tvoje rty… máš je tak nádherně plný-“

„Říkáš zrovna ty,“ špitne Zoe neslyšně a opatrně svým malým palcem pohladí Harryho hebké rty. On jí na něj vtiskne pusu a usměje se.

„A ty malinký pihy co má všude po obličeji, tady nad rtem jich máš taky pár a panebože… Zoe, je to tak strašně roztomilý,“ a navzdory tomu, že mluví o roztomilosti, pevně tiskne její hýždě a ona sama si všímá, že je nějaký rozvášněný.

„Ty toho zase nakendáš,“ zachichotá se a nechá si zastrčit pramínek vlasů za ucho. „Půjdeš dovnitř?“ pousměje se nesměle a odpoutá se.


půjde, nepujde?

:D

hele jo, tohle je hustý

btw. omlouvám se za takovou slow motion přidávání :D

komentář a hvězdička by mi udělala táááááákovouhle radost.

❤(◕‿◕)◟

Chubby [You are beautiful to me]Where stories live. Discover now