27. díl

1.1K 78 3
                                    

A podobně to pokračuje i dál. Jednoho panáka si dal Eddie, Niall a ona měla už pět. Začíná jí ten alkohol stoupat do mozku a začíná jí být i pěkně vedro.

Když se k ní Harry nakloní asi ve dvacátém kole, motá se jí hlava a brní rty a jazyk z toho pití, a tak se jí nějak opět nepodaří ten bonbon chytit.

„Wohooo,“ zakřičí kluci sborově a Zayn už jí podává další skleničku.

„To stačí, Zo… už to stačí, bude jí blbě,“ zamračí se Harry a panáka od dívky odšoupne.

„Nemluv za ní, ježiš,“ protočí očima Zayn a vrátí ho před Zoe.

„Říkam, že to stačí. Začíná blednout,“ poví Harry svým zvučným, hlasitým hlasem. Zní starostlivě, a tak se tomu Zoe tiše zahihňá. „No,“ ukáže na ni Harry rezignovaně a položí tequillu zpět na tác.

„Kurva, tak má snad svojí pusu. Kdyby nechtěla, řekne to,“ rozčiluje se Zayn a Eddie mu přiopile přitakává.

„Zayne, stačí… nechci se s tebou hádat a už vůbec ne prát, když jsi opilej, a nevíš, co říkáš, kámo,“ upozorní ho jemně Harry, ale začíná to v něm vřít.

„Nejsem opilej, sklapni,“ odsekne Zayn, ale i na jeho hlase jde poznat, že už má upito. (Sice nepanákoval, ale mezitím, co hráli, vypil asi pět piv a tři zelený.)

„Zee,“ vydechne Harry podrážděně, „já tě varuju…“

„Haz, promiň, ale vůbec nic ti není do toho, jestli Zoe pije a kolik,“ pokrčí Zayn s úsměvem rameny a podá dívce panáka. Sám si jednoho vezme a počká, až si s ním Zoe ťukne. „Na zdraví, kočko,“ řekne jí ještě.

Zoe se ale nenápadně na vteřinku schová za Harryho a paňáka vyklopí do velkého popelníku na stojanu za sebou. S úsměvem na Harryho mrkne a on jí políbí do vlasů.

„Hodná,“ pochválí jí tiše do jejího ucha.

Když začne hrát nějaká kapela, něco jako ta Louisova, rozsvítí se jim oběma oči a nastejno se na sebe otočí. Pak se mlčky usmějí, protože vidí, jak si rozumí, aniž by spolu museli mluvit. Zvednou se a stoupnou si spolu mezi pár lidí před malým pódiem, které je součástí hospody. Zoe stojí vedle schodů, které vedou do chodby ke vstupu na pódium, a tak si na jeden stoupne a má hroznou radost z toho, že už není o tolik menší než Harry.

Chlapec se k ní otočí čelem a chytne do svých velkých dlaní dívčiny boky. Přitiskne si ji na sebe a pohodlně rukama zajede na její zadeček. Zoe se zachichotá a obtočí mu ruce okolo krku. Schod, na kterém stojí, je poměrně vysoký, takže teď je asi stejně vysoká, jako Harry.

„No páni, za chvíli mě přerosteš,“ poznamená s něžným úsměvem Harry a Zoe se začne tiše smát.

„Jsem sice trošilililinku v náladě, ale hloupý vtip od dobrého poznám,“ odsekne mu hravě a znovu se zahihňá, když Harry začne jezdit po jejích hýždích a bedrech v nesmyslných zmatených tazích.

„Ještě že tu není nikdo, kdo ty hloupé vtipy říká,“ vyplázne na ní hravě jazyk a jemně jí po zadku plácne.

„Ještě že tu je, jsi chtěl říct,“ usměje se jemně Zoe a položí mu svou malou ruku na tvář. Pohladí ho palcem po líci a zjistí, že dnes není tak zázračně jemná jako minule, a že se Harry asi neholil, i když vidět to na první pohled není. Je to jedno, líbí se jí to.

„Taky jsem rád, že tu jsi,“ vrátí jí to Harry se stydlivým úsměvem, protože nechce být zlý, ale myslí to z legrace a dobře se baví, a doufá, že Zoe taky a že to tak chápe.

„Oh! To bylo škaredý,“ poznamená Zoe a jemně jej plácne po hlavě.

„Promiň, hrozně se to nabízelo,“ začervená se Harry a měkce dívku políbí na pootevřené rty.

„Já vím, plácni to,“ zahihňá se Zoe a nastaví mu pět. Plácnou si, ale Harry ruku nedá pryč a proplete jim prsty.

„Tohle tričko, nebo co to je, ti tak hrozně sekne,“ křikne jí do ucha Harry přes všechen ten hluk v místnosti.

„No, asi halenka nebo tak něco, sama se v tom nevyznám,“ zasměje se dívka, jako by jeho kompliment neslyšela.

„Tak halenka… jsi v ní tak překrásná, ta krajka, co jde od prsou nahoru do rukávů místo tý látky… Zoe, to je tak sexy, jde přes to trochu vidět podprsenka, kterou máš na sobě, a to, že je červená, mě totálně bere… mimochodem, máš tak krásný prsa, bože,“ zavrní jí přímo do ucha a kousne do něj.

„Hm, a já ještě nic neviděla,“ postěžuje si Zoe s jemným úsměvem a s chichotem vytáhne Harryho košili ven z jeho kalhot, jen vepředu.

„A chtěla bys, jo?“ zasměje se stydlivě Harry, když dívku plácá po ruce – něžně – a zpátky si košili zastrkává.

„Harry, řekněme si to upřímně… kdo by tě nechtěl vidět nahého? Řekni mi jediného člověka na planetě.“

„… Gemma?“ vyprskne Harry smíchy, ale líbí se mu, co mu dívka řekla. Líbí se mu, že mu dala najevo, že se jí líbí.

„Ty mi kazíš každou srandu, boo,“ zamračí se Zoe hraně, ale moc dlouho to nevydrží a rozesměje se.

„To není pravda,“ zakňučí Harry a vypadá teď mnohem roztomileji, než Zoe, a to jí pěkně štve.

„Jdeme skákat?“ zeptá se ho nadšeně, když vidí, jak se koncert rozjíždí. Lidi skáčou, popíjí, tancují, pogují…

„Jasně, cokoliv.“

S úsměvem mezi ně skočí a začnou ruku v ruce skákat a zpívat, protože tahle kapela hraje covery rockových skupin, ty nejznámější punkrockové písničky a tak.

Horší to začne být, když přijde na řadu nějaká písnička od Pink Floydů, tempo a rytmus se zrychlí a ožralí chlapi začnou pogovat (takový ten tanec kopání a máchání rukama kolem sebe, kdo by nevěděl), a Zoe jde do toho taky, protože vždycky chodí. Ale spadne, což je u toho úplně normální a běžné, ale Harry na to asi moc zvyklý není, a rychle dívku spolu s ostatními zvedá (což je taky skoro nepsané pravidlo, když někdo spadne, hned ho všichni zvednou) a chtějí pogovat dál, ale Harry vypadá dost nasraně a tak nějak do toho sotva stojícího kluka strčí, když na Zoe začne ještě ke všemu padat, protože už ho jeho opilé nohy moc nedrží, a on se dívky ještě chytne, aby nespadl… a to už je pro Harryho příliš. Chytne ho pod krkem a strčí do ostatních chlapů před pódiem.

„Ještě jednou se jí dotkneš,“ sykne svým chraplavým hlasem a chytne Zoe v pase. „V pohodě?“ zeptá se jí a ona má trochu zkaženou srandu.

„Nic se neděje přece, klid, Haz,“ usměje se na něj něžně a políbí hřbet jeho ruky, když jím jemně pohladí její tvář.

„Jdem si zase na chvilku sednout?“ zeptá se a otočí se k jejich stolu. Sice Louis s Niallem někam zmizeli, ale zato přišla Gemma s Lottie a ještě s někým, na koho nedohlédne.

„Jasně,“ usměje se a kouká se mu do tváře do té doby, než mu dojde, že chce pusu.

Chytne její bradu mezi prsty a ještě víc jí hlavu zakloní. Sehne se a sladce se hihňá, když jí vtiskává první jemný polibek, pak jemně skousne její spodní ret a konečně se jemně střetnou jazyky.

Jeho dlaň na jejím zadečku už jí ani nepřekvapí. I když novému vzrušení se nikdy ubránit nedokáže.

ahojteee, omlouvám se za případný překlepy a stuff, nečetla jsem to po sobě, hanba mi.

děkuju za úžansé hodnocení, komentáře, vážně ♥
ily
jsem ráda, že z toho máte takovou radost:D♥ já mám z těch komentů větší (:

Chubby [You are beautiful to me]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum