30. díl

1.4K 81 6
                                    

Zoe tentokrát nenechá Harryho bez ničeho. Už by se cítila vážně nevděčně. Když si vedle ní Harry lehne a prsty ještě stále líně masíruje její klitoris, sladce ji líbá na rty a přimhouřenýma očima si ji prohlíží, ona zvedne ztěžklou ruku a zlehka se ji pokusí položit na tu Harryho, kterou má v jejím klíně. Zastaví ho a on se jí něžně podívá do očí.

„Copak?" zašeptá a trošku se zarazí. Snad neudělal nic špatně.

„Nic," zachichotá se Zoe nesměle a jeho velkou dlaň dá na stranu. Překulí se nemotorně na bok a zároveň se přemístí do sedo-lehu. Kouše se do rtu a je trochu nervózní, trochu se bojí, aby se mu to všechno líbilo, ale nahne se nad něj a měkce jej políbí. Její prsa se při tom natisknou na jeho hrudník a ona se ho poprvé opatrně dotkne na podbřišku. Jeho bříško je pevné, tvrdé a horké. Harryho dlaň spočine na Zoeině tváři a druhá v jejích vlasech.

„Jsi překrásná," vyzná jí, když si pod jemným světlem z okna prohlédne její roztomilý obličej.

Ona se jen stydlivě pousměje a skousne si znovu spodní ret, když svou malinkou rukou obejme Harryho erekci přes tenounkou látku jeho nepochybně drahého spodního prádla. Promne ho a pohladí bříškem ukazováčku po špičce. Cítí tu vlhkost a určitě by šla i vidět...

Zajede rukou pod boxerky a konečně jeho penis obejme svými krátkými prsty.  Několikrát zakroutí zápěstím a lehce Harryho políbí na rty. Harry jí polibek platí trošku mimózně a natáhne se, aby si spodní prádlo mohl sundat, a Zoe okamžitě na to vtiskne poslední polibek na jeho rty a s chichotáním se přesune trošku níž. Políbí ho na krk a Harry se krátce zasměje a s něžnýma očima dívku pohladí po vlasech. Zoe ho políbí ještě na levý prsní sval a pod pupík a pak už její polibky směřují na třísla — mimochodem příjemně oholená, ne úplně, spíš takové třídenní strniště — a na kořen penisu. Harry hrdelně zasténá a něco sprostého zavrčí.

Olízne jeho žalud a polapí ho do úst. Harry je vážně obrovský, a tak jeho spodní polovinu obejme dlaní a o zbytek se snad postará pusou. Tlačí jazykem na jeho délku a pomaloučku se propracovává hlouběji. Harry asi o svojí nadprůměrné velikosti dobře ví, protože natáhne ruku a chce dívce dát najevo, že nemusí, ale zastaví ho, když ho Zoe ještě vsaje do krku a polkne a znovu a to je moc na to, aby promluvil, a tak jen koktavě zašeptá její jméno. Zoe už se nemůže moc nadechnout, a tak se odtáhne a zhluboka se nadechne.

„Haz...?" špitne pak a nevinně se na něj podívá.

Zacuká mu v erekci, když vidí ten její pohled, a roztřeseným hlasem jí odpoví: „Jo, krásko?"

„Chci tě..." vydechne dívka a Harry se překvapeně zvedne na lokty.

„Zoe, to..." neví, co jí má říct. Chtěl by, hrozně moc by chtěl, ale neví, jestli je to tak správně. „Nechci to uspěchat, už jsi...?"

„Jo," není panna.

...

No, dobře, měla sex asi dvakrát v životě... Ale zase vlastně není na co čekat. Žije jenom jednou, ne? Kdy před ní bude ležet takhle nádhernej kluk?

„Dobře. Ještě máš šanci to zastavit, pak už se neovládnu," zašeptá se smíchem, ale pak se na ní něžně usměje. „Ne, dělam si srandu, kdyby cokoliv, zastav mě."

„Zastavit ne," vydechne Zoe vzrušeně a zasměje se mu do rtů, když se políbí.

„Prášky asi nebereš...?" zkonstatuje Harry.

Když dívka zavrtí hlavou, ohne se pod postel a vytáhne větší krabičku s kondomama. Harry jí kondom nabídne, ale ona nesměle zavrtí hlavou, protože by byla nešikovná za světla, natož takhle ve tmě. Chlapec kondom zubama rozbalí a foukne do něj. Podrží špičku a nasadí si ho na penis. Zoe připadá hrozně sexy, jak jeho obrovská ruka přejíždí po jeho obrovském mužství.

Chubby [You are beautiful to me]Where stories live. Discover now