5. díl

1.3K 87 2
                                    

A je tam její Niall, za což je šťastná, a s nimi jen Louis a ten zrzavý Eddie, a taková společnost jí sedí nejlépe.

„Pojď ke mně, Zo,“ chytne jí za ruku Niall a posadí je na pohovku. Samozřejmě má z druhé strany svého Louise. O její nohy se opře Ed a Harry se pohodlně rozvalí mezi Louisovy.

„Můžu takhle, nevadí ti to?“ zeptá se jí ten kluk a ona jen zavrtí hlavou.

„Chceš hrát taky?“ zeptá se jí Louis.

„Ne, to je dobrý, já s tím neumím. Budu se radši jen dívat,“ usměje se stydlivě a sklopí pohled ke svým rukám. Když zase vzhlédne, nachytá Harryho, jak se na ni dívá.

„Určitě v tom jsi lepší než já,“ zasměje se Ed a nabídne jí svůj joystick.

„Možná za chvíli,“ usměje se a napije se ze skleničky na stole.

„Skočím ještě pro popcorn,“ křikne Harry, ale když vyskočí, do obýváku se přihrne Gemma.

„Nesu vám křupky a popcorn, děcka,“ a Zoe neví proč, ale má jí zrovna plné zuby. Asi kvůli tomu, jak trapně mohlo dopadnout to s tím pupíkem a tequillou.

„Někdy tě mám i rád. Třeba zrovna teď,“ zahihňá se ten zelenooký kudrnatý kluk a zase si sedne na zem. Nabere si do hrsti a nacpe si plnou pusu.

„Ty seš prase nenažraný,“ otituluje jej jeho sestra, všichni kluci jí nějakým způsobem podpoří, a se smíchem odejde zpátky do kuchyně.

„Zoohe he hehem pahe nehahany!“ zahuhlá a všechny rozesměje. Když sousto rozkouše a sní i křupky, které mu popadaly okolo, obrátí pohled na zrzavou dívku. „Zoe, že nejsem prase nenažraný!“ vyšpulí spodní ret a udělá psí oči. Ona jediná zbylá by se ho mohla zastat.

Ona se zakření, když mu z lemu trička sebere křupku a dá si jí spontánně do pusy: „Jsi.“ Pak se v duchu okřikne, proč tu křupku jedla. Budou si myslet, že je tlustá z jídla.

„Noo, tak děkuju,“ zachrochtá smíchy a plácne jí do kolene.

Kluci chvíli hrají, ale u toho si povídají, takže se Zoe ani chvíli nenudí. Všichni tři jsou fakt vtipní, ještě víc, když jsou všichni včetně ní malinko v náladě. Když začne hrát muzika, většina lidí se odebere tancovat. Louis samozřejmě vyzve Nialla, a tak tam ona zůstane sedět s Harrym a Edem.

„Nechceš,“ vážně doufá, že to Harry řekne, „si zahrát s náma, když netancuješ?“

„No,“ tak nic, „vlastně proč ne…“

„Nakopeš nám zadky?“ zahihňá se Eddie svým drzým hláskem a pustí nějakou střílečku.

„To si piš, vlastně hraju doma s bráchou.“

„Sázka?“ pustí se do toho Harry a laškovně na oba dva zamrká.

„O co?“ zeptá se nejistě dívka.

„Poslední musí někoho z nás vyzvat k tanci,“ navrhne Ed a Zoe má pocit, jako by šlo o něco víc. O něco, o čem vědí jen oni dva.

„Fajn,“ usměje se, jako by už dopředu vyhrávala, ačkoliv uvnitř je vystrašená. Nechce prohrát, protože pak je musí vyzvat k tanci, a zaboha by nevěděla koho. Eda nezná a netroufne si říct, jestli by s ní tančit chtěl, a s Harrym tančit taky nechce, protože je v jeho přítomnosti nesvá a Harry se s ní baví určitě jen proto, že je mu jí líto.

A jak to tak vypadá, Zoe na tom doopravdy s hrami není nejhůř. Celou dobu zápasí o druhé místo s tím roztomilým zrzkem, až nakonec skutečně nekončí poslední.

Chubby [You are beautiful to me]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt