«Hoofdstuk 72»

4.1K 256 22
                                    

«What about the baby?»

«Daphnes P.O.V.»

Ik zag zijn kleine glimlach en de blik in zijn ogen die 'tell me babe, I'm here for you' sprak weg vallen. In plaats van een glimlach stonden zijn lippen lichtelijk open en de blik in zijn ogen zocht mijn ogen af naar meer informatie. Dat alles, dat momentje waarin hij helemaal lost was, verdween toen iemand aan de andere kant van de tafel begon te huilen. Mijn ogen gingen naar Maura, ze zat met een glimlach naar ons te kijken en de tranen rolde haar wangen af. "I can't believe it! I'm gonna be a grandma.." Ik was blij dat in ieder geval Maura er blij mee was, maar mijn grootste zorg lag bij wat nu door Niall heen ging. Mijn ogen gingen naar de Zijne maar die van hem waren gesloten. "Wait, I need a moment before I start to faint." Hij hield zijn hand in de lucht als stop teken, hij nam eens diep adem en opende zijn ogen weer.

Nadat we de tafel hadden afgeruimd zat Niall daar nog steeds in dezelfde positie, hier was ik al bang voor. "Niall?" Ik ging op de stoel naast hem zitten waar ik eerder ook zat. "Daphne, hoe gaan we het noemen?"

Mijn grootste angst was op dat moment van de kaart gevaagd, ik was bang dat hij de baby opeens niet meer wilde terwijl dat een van de reden was waarom we gingen trouwen. "Niall!" Uit blijdschap liet ik mezelf even gaan, mijn armen vlogen om zijn nek en ik sloot mijn ogen. Ik voelde zijn hart op een snel tempo kloppen, zijn zachte gesnik was het enige wat ik nog kon horen. "Ik kan het niet geloven, ik wordt weer vader." Wacht wat? Ik liet hem langzaam los. "Niall? Wat bedoel je met weer?" Hij keek mij verward aan voordat hij in lachen uitbarstte. "Kom op! Kathy, ik werd al als een vader voor haar zo'n 10 jaar geleden!" Jezus, ik dacht al bijna dat hij nog een kind had, maar ergens klopt het ook wel, Kathy is als een dochter voor hem. "Daphne?" We werden uit ons gesprek gehaald door Denise die in de deur opening stond. "Maura and I want to show you some family pictures, am I interrupting?" Ik schudde mijn hoofd, ik wil graag naakte billen baby foto's van Niall zien. "No, I will join you guys in a second!" Ze knikte en liet ons nog even alleen. Op dat moment voelde ik twee lippen op mijn wang, een hand op de andere die mijn gezicht langzaam naar Niall toe draaide. "Ik hou van jou Mrs. Horan." Zijn gezicht was dicht bij en een klein glimlachje verscheen op mijn lippen. Hij plaatste zijn lippen op de mijne, het was een zachte liefde volle kus. "En ik hou van jou Mr. Horan."

-Niet Bewerkt. Sorry voor het korte en nogal stomme hoofdstuk, ik heb het erg druk en kan niet zo veel schrijven onder druk. QOTD: hoe was jullie eerste school/werk week? -

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu