«Hoofdstuk 44»

6.2K 258 33
                                    

«The Call»

«Nialls P.O.V.»

"Niall?" Haar stem, daar zat ik op te wachten. Ik kon horen dat ze heeft gehuild, puur omdat ze zacht aan het praten was en nog steeds een beetje aan het sniffen was. "Daphne?" Ook ik stond op het punt om mijn emoties los te laten, de hoeveelheid alcohol in mijn lichaam zorgde er voor dat ik alleen maar emotioneler werd. "Ik geef je een kans om te praten.." Begon ze, maar ik kon nog een stem op de achtergrond horen. Zayn. Ik weet niet waarom maar ik voelde woede van binnen! Hij was met haar! Zij heeft hem gebeld om te komen in plaats van mij! Wat eigenlijk wel logisch is maar als nog!

"Niall?" Haar stem klonk weer in mijn oor. "Ja, ik-" ik moest even stoppen om op de juiste woorden te kunnen komen. "Ik wil heel graag met je praten! Ik wil je alle-" "mooizo, morgen om 6 uur in de avond, de zonsondergang, zie je daar.." Ze onderbrak mij om een datum te prikken. Ik knikte, toen het tot mij door drong dat zij dat niet kon zien gaf ik antwoord. "Ja, is goed, Daphne ik h-" "bedankt Zayn maar.." En de toon ging over. Geen ik hou van jou, ze liet het mij niet eens zeggen. "Thank you Zayn."

«Daphne P.O.V.»

"Tevreden?" Ik legde mijn telefoon op de koffietafel voor mij neer. Zayn zat naar mij te kijken terwijl hij een kopje thee naar zijn lippen bracht. "Mhm.." Zijn dieppe stem maakte het geluid dat goedkeuring betekend. "Ik weet niet of ik het wel kan doen morgen." Zei ik eerlijk en oprecht. Zayn zette zijn kopje op de tafel voordat hij sprak. "Tuurlijk wel! Je kan het!" Ik schudde mijn hoofd, ik kan hem niet confronteren, niet zo snel. Ik heb tijd nodig! "waarom zou ik hem vergeven?" Vroeg ik aan Zayn, onzeker over hoe ik deze situatie zal benaderen. "Omdat je van hem houd!" Zei Zayn wat harder terug. "Maar hij heeft niet dezelfde gevoelens voor mij! Anders zou hij Emma toch niet zoenen?" Zayn schoof naar voren en draaide zich zelf naar mij toe.

"Luister, ten eersten het is Emily, ten tweede: jij hebt besloten om bij je ex in te trekken, of wacht je hebt het nooit met hem uit gemaakt." Ik begon al ergens te begrijpen waar Zayn het over had. "Vervolgens neem je nog het meisje van hem af dat hem ziet als haar vader en neem je haar mee naar je, nu nog vriend!" Zijn stem werd luider en luider. Ik keek naar mijn handen die op mijn schoot lagen, zijn hand kwam in beeld en hij haakte onze vingers aan elkaar. "Daphne, geef hem een kans?" Ik keek op naar die bruine ogen die in de meine staarde, ze waren zo diep als de zee en ze gaven mij een warm gevoel. "Okay.."

-Niet bewerkt. Ik ga als een trein! Ik denk dat ik er zo nog een hoofdstuk bij zet. Weet wel dat het al bijna hoofdstuk 50 is en dat betekend eind voor dit boek, of zal ik hier in verder gaan en zo dra dit dilemma voorbij is een nieuw deel schrijven. Sowieso is er nog een ander boek in de Our New Teacher reeks en dat wordt Our New Music Teacher met Harry Styles. QOTD: dit boek helemaal af maken en dan een squel of het Our New English Teacher verhaal in 2 delen hakken? -

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu